Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2842
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ps.żaden Bank nie udzieli kredytu, jeśli nie ma dokumentu, że kredytobiorca ma robote na czas nieokreślony...lub nie posiada nieruchomości by kredyt spłacać,,tu mi za plecami fajna bankierka podpowiada. A jeśli dostał wypowiedzenie to 3 miesieczne..a czesto i spora kase na dowidzenia dają)
chyba myślisz że tu jacyś głupi siedzą na forum
ps2.
polataj po bazie i poszukaj jaki konk Cie interesuje..
Ja nie mam nic, oprócz długów, a nie żebrze i ciesze sie z biletu do kina.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Dostaliście kredyt hipoteczny?? Czyli macie na własność cokolwiek...pod jej zastaw...
Wielu by tu dało żeby mieć np.na stancje, czyli co miesiąc opłacić 300zł za pokój studencki..
Czy ktoś wie o konkach na kosmetyki męskie albo jakies bony by koszule, czy spodnie sobie kupić? O wygranie kasy nie pytam, głupio! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
a w zamian oferuje na pół strony wyliczone gratisy, beznadziejne filmy, koszulki z filmów, i inne tzw. barachło i co kilka dni widze ta sama wiadomość..czy ta osoba się nie kapnie, że durnych nie sieją? Szkoda że w tych wyliczeniach co oferuje w zamian nie ma jeszcze długopisów z firm farmaceutycznych, dostepnych w czasie bezpłatnych badań w galeriach handlowych..
Ja takie gadżety oddaje nastepnego dnia dzieciakom z bloku i sa przeszczęśliwe...a tu pewna osoba chce podmianki j.w... brrr. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
SUPER, ale 160 znaków, czy tez tekst może byc na 4 kartki A4? A srona u Ciebie sie wyswietla? czy ogólnie nie działa? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
co jest u licha
Jutro koniec konkursu, może ktoś mi na PWnapisze jak tam jest w regulaminie? Co trzeba napisać, na jaki temat i ile znaków? To z gotowym tekstem pójde do kafejki internetowej. LUDZIE POMÓŻCIE! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
to po co grałas//// wkurza mnie ktos taki jak ty/// Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
aż 3x wygrałaś? a ja ani razu, a 3 sheby kupione Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
nie brałem udziału,,,ale...
to nazwisko i poznań jest we wszystkich konkach.
ja mem mniej szczescia..nawet dvd nie wygralem w carefour/disney/ a ta pani tam laptopa..
tylko gratulowac//szczescia//i to mega szczescia// Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ale Ty przeciez jestes z Lublina, to skąd mozesz wiedzić co robi Pani Ela w Białymstoku i ile zgłoszeń wysyła na ten sam konk? Rozumiem że to Twoja ciocia/mama...
Wiesz mimo to, że nie brałem udziału w tym konku, ale uważam że trzeba być fair wobec innych konkursowiczów...
A wiem że pewna córka właśnie na jakąs panią Elę wysyła mnóstwo zgłoszeń...bo owa \Pani Ela chwaliła sie swojej sąsiadce...
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
mam nadzieje ze przeczytam, że sie wam udało. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
a to fakt. te same osoby. napisałem w konkursie jezyk milosci zobaczymy czy w koncu wygram, ja lub chociaz siostra Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
elżbieta słojewska, białystok wygrała 2x ( nagroda 1 i 3 stopnia))) a mozna chyba 1 x ??
kto brał udział niech pisze reklamacje. ja nie bralem, ale moze ta uwaga komus sie przyda Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
2. jak często oni daja takie próbki?
3. czy zdarzają sie artykuły w normalnej formie, tzw. pełnowartościowe? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
do mnie tez nie dzwonili, choc napisali, ze w ciagu 7 dni skontaktuja sie telefonicznie,,czyli do 14.01.. a dzis juz 18.01.. nie wiem co robic, czy wysylac paragon, czy nie Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
prosze zorganozowac, mnie na PW poinformowac. bedzie zabawa! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
jestem chetny. mam dosc dziwnego wybierania haseł. wpisze 4x takie sam0; na wszystkich sasiadow. a potem wyslemy reklamacje,,,czemu to ten wygral; to w koncu robia losowanie hasła czy wybieranie i opier...! Wyświetl w wątku >>