Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2859
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nikt nie ma zamiaru NA SERIO w żadne media sie bawić, ale na samo słowo:radio, gazeta, tv wyjasniaja w 5 min. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tu wysyłało sie paragony../.trzeba i tu zaatakowac.
nie zapominajcie o KOSZACH!! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to samo.
w reg jest jasno powiedziane co ma byc..i to w koszu.
zadarli z moja Kaśką.
Nie wiwina sie na pewno. Tym bardziej ze poł. paczki ma oddac (jej paragon, sms innej os) Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i miało to byc w koszu...kosza brak. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
BRAKUJE
1xVizir 400g, 1xAriel 400g, 1xBonux 400g, 1xLenor Parfumelle 750ml, 1xFairy 1l, Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
chyba to dostała moja dziewczyna, dzwoniła w szoku, że włsnie przyszła mała reklamówka z TNT:
szampon pantene
szampon H&S
hustki pampers
podpaski always
podpaski naturlla
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
KAŻDY MOZE ZŁOZYC ZAWIADOMIENIE O PRZESTEPSTWIE. Nota bene jeśli ktos wie, że ptrzestepstwo iało miejsce- a tego nie zrobił..tównież odpowiada karnie:) Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Popieram. Ale że jej nie wstyd? W końcu taka anonimowa to ona w tym Poznaniu? nie jest...
A tak mnie po konkursie Bounty na PW straszyła..by nie wypowiadac sie na jej temat na forum,,nie kopiować wyników, bo ona zgody mi na to nie dała...a wiersze to kopiować można?
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tak..moniau,, ale jesli nie chcesz mieć tak jak ja na PW gróźb itp..to lepiej sie nie wypowiadaj na forum..ostro atakuje...a nawet pouczała mnie co jest karalne (podałem imie i nazwisko zwyciezcy konka z jej foto, tyle że dane dała na inna osobe)! ale tupet! a plagiat jej zdaniem ju8z nie jest karalny....
nie grałem w ten konkurs, ale gdyby...to juz by była reklamacja listem poleconym...
a tak wy wszyscy dajecie jej pozwolenie i sie nigdy nie skończy... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mam nr 1112 i pedzelek, wysłalem po godz. 23 ostatniego dnia Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dotarły 3x bulionetka drobiowa-tyle ile zamówiłem. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A kwota zestawu jest taka sama, jak w regulaminie? Coś ok. 50zł? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to te z tych 5 tys? dla pierwszych osób? ile jest w zestawie? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja już kiedyś pisałam też nie ważne że ktoś wysyła 1000 zgłoszen, ważne że stara sie aby radzić sobie jakoś w życiu, rózne są zdarzenia i najważniejsze że każdy coś robi, jeden woli iśc do opieki a inny uciądzie i będzie grał to co wygra zainwestuje dalej aż w końcu zacznie zarabiac
dlatego ja gardze tylko zazdrośnikami
mi też życie dokopało w dupsko kto mnie zna ten wie i gdyby nie konkursy nie wiem co by ze mną i moją rodziną było dlatego nie wstydze się jak wygram ileś nagród w jednym konkursie bo wiem że dzięki temu będe miała co zjeść
a wiekszosc zazdrośników forumowych to ludzie siedzący na garnuszkach u rodziców , którzy nie wiedzą jak parszywe może być życie
popieram i dodam: najbardziej wkurza mnie, że kiedy biorę makaron, czy cos innego konkursowego to zaraz sie sypie..bo jest punkt konkursowy, czy kod wyciety... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i... punkt karny!
'owszem to top bez dyskusji...ale warto wiedzieć, że 200 czekolad nie czeka 3 dni.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mam nadzieje, że wszyscy, którzy wypełnili ankiete dostana to co oferowali, a nie tylko firma zbierała dane osobowe..ja sam podałem az 3 dane ...
http://www.matrix...pl/matrixfun-7.html# Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2859
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Moja Droga. Dzwoniłem do nich popytać czy jest rezerwa- bo Ty mi wyraźnie napisałaś na PW że nic nie pytałaś, nic nie mówili w czasie rozmowy tel.i nic nie wiesz...
Otóż.
Pani poinformowała mnie, ze w sprawie BONÓW były smsy (chyba 100 wspominała) a w spr, nagrody głównej -AUTA i dzwonili...i fakt laureat podał swoje dane i czekaja na przesłanie paragonu w reg. czasie.
Więc nie chodzi o BON a o AUTO, a paragon chciałas kupić za doładowanie.. Wyświetl w wątku >>