Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7073480 Napisano: 10.01.2023 10:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CHIVAS 
https://www.e-kon...onka-18#.Y70r7kjMKpp

- czy podawało się imię i nazwisko w zgłoszeniu? czy tylko imię? A może tylko mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7073301 Napisano: 09.01.2023 14:22:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sabart napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wszyscy już dostali dziś bony netto alpro?

Ja nie miałam info ale jednak kurier przyniósł

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7073186 Napisano: 09.01.2023 09:28:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Heineken piwa.
Czy wszystkie już wysłane? 
Nie wiem czy reklamacje wysyłać -czas do jutra.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7071971 Napisano: 02.01.2023 13:45:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Visa.
I są jakieś wieści dot tych bonów do Lidl, piłek? nikt nie wygrał? 
Niemożliwe że tyle telewizorów na forum a pozostałych nagród nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7070970 Napisano: 28.12.2022 13:03:38 w Czy informują/ informowali?
FORTIS informuje smsem/ mailem czy dzwoni do laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7070406 Napisano: 23.12.2022 12:31:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tchibo Karta 300zł
- DPD Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

darog

#7070390 Napisano: 23.12.2022 11:35:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magdalena-chili napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czeka ktoś na konsolę z Jagera? Dostałem właśnie kuriozalną odpowiedz od organizatora, że jak się wyrazili, ich dostawca nie ma ich na stanie i właściwie nie wiadomo, kiedy będą. Szkoda, że tylko nas obowiązują jakieś terminy.

wcześniejsze etapy ogarniali bardzo sprawnie. Ale może nie ma tego złego i dostaniecie ekwiwalent? 

chyba 2 lata temu było tak" oczekiwanie PO terminie ok roku? 
- wyjaśnienia takie, że dostawca u którego zamówili nie ma towaru.
Napisaliśmy więc że zapewne strony mają jakąś umowę i skoro dostawca ponad 6 mis nie może się wywiązać-należy umowę zerwać i oddać nam w gotówce.
- ich odp "regulamin nie przewiduje  wypłat pieniężnych"
Kolejna korespondencja: skoro nie wypłata w równowartości nagrody, wskazaliśmy linki-gdzie konsole są i to dostępe od ręki oraz w niższej cenie
- och odp że oni współpracują tylko z zaufanymn dostawcą
Kiedy w końcu wysłali / ale było to minimum 8 mies po terminie" 
- nie dali żadnej gwarancji, żadnej dodatkowej np butelki Jagera- za to konsole już wszędzie były dużo dużo tańsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7070348 Napisano: 23.12.2022 08:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

darog napisał(a):

Myślicie, że wszystkie TV z Visy już obdzwonione?

przecież dopiero rozlosowali pierwsze etapy, drugą połowę etapów rozlosują w styczniu

wiem, pytanie było o zakończony etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7070347 Napisano: 23.12.2022 08:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elektro napisał(a):

Piłki i bony to emalie maja iść. moze dziś puszcza albo po świętach.

"Uczestnicy, których Losy zostaną wylosowane podczas losowań Nagród Tygodniowych II i
III Stopnia informowani są o wyniku losowania przez Organizatora za pośrednictwem
wiadomości e-mail, wysłanej na adres e-mail podany w Zgłoszeniu, w . Informacja wysłana
jest w terminie do 3 (słownie: trzech) dni roboczych licząc od dnia losowania"

Mam przeczucie, że jednak puszczą nagrody w sam raz na święta a nie ..po. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7070329 Napisano: 22.12.2022 23:48:46 w Czy informują/ informowali?
pepsi LIDL? 
na maila informują? już do końca poinformowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7070304 Napisano: 22.12.2022 21:40:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że wszystkie TV z Visy już obdzwonione? Wyświetl w wątku >>

darog

#7069418 Napisano: 20.12.2022 00:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ACE - C4
czy były potwierdzenia na mail o przyjęciu zgłoszenia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7069325 Napisano: 19.12.2022 16:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BLUE MEDIA / BRAINSTORM I "DELKOM"...
Nie dziwią was te konkursy i powiązania? 
T-mobile
Orange
oplacasie..(VISA) 

Brainstorm - to firma "organizator widmo". Nie ma strony internetowej, żadnego kontaktu mail/ tel
- wszystko: powiadomienie laureatów, wysyłanie maili - robi Blue Media - czyli "zlecający"
Delkom - sklep w tym samym mieście co Blue Media i Brainstorm. Nie ma w sprzedaży artykułów w postaci: hulajnog, kamer gopro, Iphone...
a Blue Media za pośrednictwem "organizatora- "WIDMO"  Brainstorm zamawia i kupuje tam nagrody kilka setek / ok 30%/ na 1 nagrodzie droższe niż ogólnie na rynku polskim...

AHA. regulamin mówi o elektronicznych voucherach przesłanych na mail. 
NIC Z TEGO. POoza gratulacjami żadnego vouchera nie dostaniecie. 
Będzie info iż wszystkim zajęło się Blue Media "zlecający konkurs " ... Chcecie jakiś kolor Iphone?  NIE! 
Dostaniecie wszyscy czarny i 30%? zawyżona cena na fakturze niż w dużych sklepach media markt i inne...

Ciekawe. Blue Media:
informuje dzwoni do zwycięzców,
wysyła maile,
sami realizują vouchery-których laureat na maila nie dostał...
reklamacje-też zajmuje się tym  Blue Media...

Więc po co im organizator "WIDMO": Brainstorm - http://brainstormgroup.pl/  Wyświetl w wątku >>

darog

#7069311 Napisano: 19.12.2022 16:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z konkursu visa oplacasie.pl oni informowali o każdej nagrodzie czy tylko najwyższych emotka  ? 
niby mój email jest w zwycięzcach i nie wiem czy to ja czy nie ja emotka  

mam tak samo , ale jako nie wydaje mi się, żeby obdzwaniali ponad 100 osób? ale ja się nie łudzę,że to ja  emotka  

Ja niestety nawet nie mam się czym łudzić... A zawsze chociaż w tych dodatkowych coś wygrywałam.  Ależ mi się ten rok kończy. emotka
Jeszcze córka się rozchorowała i nie wiem, czy dotrze na święta. emotka

może to oznacza że rok 2023 zaczniesz wielką kumulacją nagrodową? może cud wiat sprawi-że córka wyzdrowieje albo to taka "niespodzianka" że niby nie przyjedzie a stanie w drzwiach?  Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, mia 0

darog

#7069094 Napisano: 18.12.2022 23:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Chwalił się ktoś wygraną z loterii w Lidlu? Tyle nagród i ja chyba przeoczyłam by ktoś sie chwalił. 

coraz mniej osób się chwali

Ta loteria w Lidlu to porażka roku...

1. zakupy za 99zł 
- ile zwykły człowiek albo i konkursowicz kupi? 10-max 20 razy
2. to loteria dla pracowników Lidla-którzy mają dostęp do paragonów zostawianych przy kasie/w koszu przy samoobsługowych kasach
3. Wydawało mi się, że jak kupie za 100zł = 20 paragonów to trafie.
- Nie.....zero wygranych.
- i nie interesują mnie już paragony po 5 zł-za 1 szt. 
- marne szanse przy możliwościach jakie mają pracownicy Lidla.
4. A kto to sprawdzi: czy wygrywa np kasjerka z Lidla, czy jej siostra albo ciocia?? 
- tego typu zapisy w regulaminach we wszystkich konkursach są "martwe" że niby udziału brać nie mogą/ jest też przecież grono osób- które wie kiedy są "bramki".

Reasumując. Wole normalne losowania niż bramki, a jeśli o konkursy paragonowe chodzi to mogliby dopisać: zakupy za 99zł, ale musi być np piwo 0% Łomża...
Wyświetl w wątku >>

darog

#7067804 Napisano: 13.12.2022 11:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
HEINEKEN. Nie widzę: co się dzieje z nieodebranymi nagrodami?
1. Przepadają na rzecz organizatora?
2. są losowane na koniec?
3. wracają do Sponsora? 
- widze zapis, że nagroda przepada w przypadku nie doręczenia/ podania błędnych danych/ po terminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7067753 Napisano: 12.12.2022 22:21:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
bbibbiz napisał(a):

miketyson napisał(a):

anialistopad napisał(a):

targicola napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na ferrero? Wygralam w przedostatni dzien i jestem na liscie a listu brak

U mnie podobnie.Ostatni dzień,dane na liście a @ o wysyłce listu jak i samego listu brak."cza"czekać emotka

Ja też czekam jakoś pod koniec wygrałam 

U mnie to samo emotka  a kasa na mikołaja by się przydała...

właśnie zajrzałam poczytać i widzę, że nie jestem jedyna emotka

czeka, czeka...
kazali odesłać wszystkie paragony - odesłane kurierem DPD, ale kasy nie ma...
aaa... nawet na liście zwycięzców nie ma, a warunki spełnione na 100%
- i to wcześniej przed głównym losowaniem
- za to główna auto: "pan Krzysztof" na liście był od razu, może wystarczył im mail z paragonem?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

darog

#7066954 Napisano: 08.12.2022 16:53:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

olunka napisał(a):

byekitty napisał(a):

olunka napisał(a):

czy oyakata poszła naraz czy informuja stopniowo?

na raz, nawet nie utajnili listy maili emotka

Dzieki

chyba chcieli zrobić udw, a wyszło im dw emotka

A gdzie ochrona danych (RODO), jak kiedyś Aperol tak zrobił, to w rekompensacie przysłali po flaszce i jakieś okulary.

Prawda. pamiętam: dali okulary i Aperole. warto pisać. Wyświetl w wątku >>

darog

#7066626 Napisano: 07.12.2022 19:19:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
ladyinred napisał(a):

Orange i Biała Podlaska 🤓 nowe zagłębie kreatywności?

Nie rozumiem, dlaczego CO się wygrało w tych konkursach Orange doładowania - to zawsze tajemnica?
1, w czasie rozmowy laureatom - nie powiedzą,
2. w wynikach nie nie podadzą... 
3. tą główną nagrodę wygrywa ktoś z Trójmiasta czy co?? 
Dziwne. Blue Media zleca przeprowadzenie konkursu - jest Organizator Bra......
Ale to Blue Media dzwoni do laureatów i potem wysyła maile z gratulacjami. 

Voucherów na maila nie przesyłają - bo sami je realizują?! I to w sklepie gdzie nie ma ani kamer ani telefonów.../ nagród przewidzianych w konkursie/ 
Organizator, Zleceniodawca, Sklep = w Sopocie. Wyświetl w wątku >>
0 0