Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2842
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wczoraj 3x, bardzo krótkie połączenia 2 sygnały i stop.
skąd mogli dzwonić? jaki konk?
(ciekawe ile razy dzwonią?)
dzieki za podpowiedź Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
siostra wygrała 2 lata temu u nich zestaw nivea,,,i nikt z rodziny wiecej nigdy nic...cóż mamy po jednym koncie... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak szybko wybrali, przeczytali te prace..heehee// Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sa tacy, którzy maja kilka kont,na te same dane za taki spryt proponuje dyskwalifikacje. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki:)
mam namiar na p. monike kolińską, ale podobno nieaktualny.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie losowali...zawiozłem tesciowa po odbiór kosza. pani powiedziała, że niektóre zgłoszenia to były beznadziejne, powyklejane, i pocztówki, i zdjęcia i nawet zrobiony słoik z logo PiP..
sprzedawczynie smiały się z propozycji: DŻEM Z POKRZYWY..Mowa o PiP Białystok Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
częściowo
?
czyli auta powiadomione? a rowery beda na stronie www? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ktos pisał, ze dostał ekspres z przeprosinowym zestawem produktów...może te produkty to były nasze?
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzwoniłem do palmolive-powiedzieli, że AGENCJA nawaliła, mieli w tym tyg, wysłać...
CIEKAWE: KTO BÊDZIE NADAWC¡? PALMOLIVE CZY AGENCJA...
czekamy...
i ciekawe czy włożą coś gratis...
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ciotka dzwoniła do palmolive. powiedzieli ze agencja dala ciała...i to nie ich wina..ale juz podobno dzis wysyłaja- zestwy ajax Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzieki za odp. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak, dzieki, wlasnie sie dokopalem do tego info pare stron wstecz.
pamietam, ze oni w smsie kazali dane i paragon przez jakas www. wyslac, myslalem ze cos z systemem, albo netem i nie doszly dane to i nagrod nie ma... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w pierwszym regulaminie, przed zmianami, konkurs DO 02.05 i 10 NAGRÓD głównych PO 1000ZŁ,
teraz widocznie zmiany...do 09.05 i 10 nagród głównych po 2 tys Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
4 FRAME zrobiła przekret!
dzwonili do mnie 3x, nie moglem odebrac, w koncu zadzwonilem do nich, a niejaka justyna Kłopotowska oznajmiła mi, ze stacilem nagrode, bo polaczen bylo 5.
sprawdzilem 4x albo wiecej. były 3.
powiedziala mi, ze mozna pisac reklamacje- LE NIC TO NIE DA, bo ona z kolezanka KOMISYJNIE zapisuja kiedy bylo wykonywane polaczenie... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie wiadomo...u mnie był tel w piatek, dzis do nich ja tel, a oni, że w ciągu 2 dni beda dzwonic, bo zmieniła sie osoba prowadząca...
ale nie wiem co mam: rower, czy USB? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
czy dzwonia z zastrzeżonego?. dzieki za info Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2842
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4