Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2843
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie widzę...mam w smsie KOD, który mam wpisac z danymi na www, ale GDZIE?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
? jaka gosia Niewiarowska-ja?, siostra ma kosmetyki, interesowała się tym konkiem, nie ma na imie ani gosia ani Niewiarowska...nie smaruje się bielenda Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Plagiaty też były? I skoro nikt im tego nie pisał ani na FB, to zupełnie olewali ten konk i jego regulamin Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Uwielbiam Bielende, bo z nia przypominam Gwiazde kina! Biotechnologia Oscara dostanie za blyskawiczne odmladzanie! Bez stresu 7D Rezyserem... Zyciowego Sukcesu!"
To hasło warte wycieczki, moim zdaniem ostatnie zdanie jest z błędami-wszystkie słowa z dużej litery jeśli ktoś tak tez uważa może im na FB napisze? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
siostra mówi, że na ich fanpaage też się skarżą że te zestawy kosztują 29 zł a nie 45 jak podają w regulaminie, Aktywną maja tez faknkę, która gasi wszystkie negatywne posty
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)
CZY TO JEST 160 ZNAKÓW
IPAD...znów Bielenda się popisała.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
telefon wyłącznie konkursowy mojej siostry, kojarzy ktoś nr?
ówiła że od dłuższego czasu nic na konkursy nie wysylała, a tel, sobie tylko leży
może jakaś rezerwa? z czego? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam takie coś na stronie grześków, o co chodzi? wszystkie inne strony działają NORMALNIE,
czy ktoś miał takie kłopoty?
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
może czekają na paragony z ostatniego etapu? i dopiero wtedy zamieszczą głównych laureatów? nie wiem jak tam w reg. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cos mi się wydaje, że jest SZANSA
że to auto siostra moniau straci...SKORO szwagier jej pomagał-to już nie jest samodzielna praca...:) ale że komisja nie czuwala nad niefortunnym zbiegiem słów? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kojarze. laureatka powiedziała że laurke wyklejał szwagier...a nie siostra...(dla zmyły)
ps. w Kobylnicy k/Poznania mieszka przyjaciółka mojej siostry która w wawie studiuje...
moniau odpali tysiaka (1 tys zł) za odbiór auta, sama i jej mąż Radek? nie brali nawet udziału w konkursie-bo WY z forum piszecie paszkwile i podajecie jej nazwisko i jakiegoś "Karolaka"?
Więcej będę wiedział w pt. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
bartula&nataszka
na FB są wyniki (podobno) bo nie mam FB, czy możecie wklepać tu te hasła z wycieczką, ipodem? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a... czyli to "słup" moniau? tzn jej prawdziwa siostra? tak kojarze. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cześć, a gdzie jst relacja z tego konka, zdjęcia, etc? skąd wiecie o dołączeniu gadżetów do hasła? i kto wygrał i jakie auto?
dzięki za odp.
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wygrał wogóle ktos w nesvicie?
ciekaw jestem też treści maila z sante...piszą który kod wygrał? może ktoś kto wygrał zamieści ten tekst? fajnie by było Wyświetl w wątku >>