Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2843
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Co z tego jak ktoś wygrał bilet i nie ma jak z niego skorzystać?
ps. kto wozi te bilety?? czekam na 1szt, i chromole ich biletową organizację Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a mecz w tą sobote tak? no to ładnie... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ktoś tu pisał, ze dawno dostał, ale chyba kilka było konków z palmolive Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
proste! dzięki! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mam szklanki-w smsie napisali by przeslac na ich maila dane osobowe, adres, A PARAGON SKAN? Wysyłacie? trzeba czy nie? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
również gratuluje, a Ty Ilanar 2301 jesteś fajnym człowiekiem! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam paragon z dnia 6 maja , na paragonie: 2 x vizir po 2 kg (nie wiem jaka wielkośc proszku miała być na ten konkurs, ale tu niedawno ktoś szukał dla jakiejś znajomej) PW. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Claudia konkurs urodzinowy? a chyba czytałem ze jednak rozwiązany? Nie mam FB więc jak? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
to super mądra dziewucha a nie "mugol"...znalazła konkurs o którym nikt na forum nie wiedział i go w bazie nie było?! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
czy to robi ta agencja. która ma "potencjalnych" laureatów, a potem jak zobaczą nazwiska to dopiero "wybiorą" komu jaka nagroda: głowna/dodarkowa? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
oddam za free...też inne..konkursy pokończyły się, a ja nie grałem (nie pytajcie jakie mam, bo pół reklamówki, odszukam jeśli komus potrzeba coś, i tak będę wyrzucać) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cwaniaków nadchodzi być może koniec...Agencja wysyła do sklepów na maila skany paragonów...nie ma drukowania lewizny..takie info mam od koleżanki z drogerii natura. Czy ktoś słyszał cos podobnego nt weryfikacji paragonów? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam pytanie; czy trzeba być zalogowanym na rossnecie, żeby wygrac w krzyżówce? Miałem gazete z Rossmana, wysłałem smsem hasło (chyba z 7) i nic..jak oni powiadamiają? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2843
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ps. a kiedy wycieczki wybierają? już ktoś wygrał?
Wyświetl w wątku >>