Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7222822 Napisano: 19.11.2024 17:36:30 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

witegz napisał(a):

marcinf napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

fifidorea napisał(a):

Czy informowali już z Tennessee za 1 etap? Mieli 10 dni od końca października...

na fejsie odpisali, że informowali, ale na forum nikt się nie chwalił, nikt się nie przyznaje

Nikt nie przyznaje, albo nikt nic nie dostał emotka
Sam liczyłem choć na flaszkę, byłem zadowolony ze swoich zgłoszeń  emotka

U mnie i u znajomych też cisza, a trochę zgłoszeń poszło emotka

U mnie i znajomych dokładnie to samo emotka

dokładnie trak samo - zero wygranych .  na forum ktoś coś wpisał o wygraniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7222527 Napisano: 18.11.2024 19:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co się stało z tym konkursem?

Do dziś-ale nie ma żadnego formularza, nic. Ma ktoś regulamin?
https://www.e-kon...nkurs-black-friday21 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7221699 Napisano: 15.11.2024 09:14:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Badania DIAGNOSTYKA z jogurtów Activia zamienię na EMPIK voucher/bon Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7220616 Napisano: 12.11.2024 08:12:37 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

https://www.orang...listopada-2024-roku#
W taryfach ORANGE na kartę:

• Free, Zawsze bez limitu, IoT i usłudze Extra Numer – cena krajowych połączeń do sieci komórkowych i stacjonarnych (głosowych i wideo) wzrośnie do 79 gr/min, a cena za SMS wzrośnie do 79 gr (ceny brutto),
  • Free i Zawsze bez limitu - cena za MMS wzrośnie do 79 gr (cena brutto),
  • Free, Zawsze bez limitu i IoT - cena za połączenie z internetem wzrośnie do 79 gr / 1MB (cena brutto).
emotka emotka emotka emotka emotka

Cały czas Orange wkurza-wcześniej pobierali opłaty miesięcznie chyba 5 zł -jeśli na telefonie nie wykonano żadnej transakcji (sms, tel)
- UOiK nakazał zwrot pobranych środków
- przyszedł sms, że zgodnie z decyzją urzędu zwrócą.
NIE. tyle miesięcy nic.
Czyli list polecony z reklamacją-który jest drogi
- a co z pieniążkami, jeśli konto nie może być doładowane-bo numer przeniesiony do sieci innej?>!

Orange e-maila do kontaktu nie ma. Infolinia-połączenie długie i drogie. 
"Max" wytwór sztucznej inteligencji nic nie rozumie. Za to komunikuje, że wszystko nagrywa.

Chyba trzeba zmienić firme! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7220473 Napisano: 10.11.2024 23:22:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Aplikacja już działa emotka

Coca cola ?  Dalej nie działa

u mnie też nie działa

z róznych urządzeń próbuje, z różnych przeglądarek. Cola Biedra - organizator Albedo Marketing  Wyświetl w wątku >>

darog

#7215201 Napisano: 20.10.2024 22:50:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

darog napisał(a):

czy jest konkurs z jedzeniem dla psa?

https://www.e-kon...teria-na-cztery-lapy

dzięki, droga loteria, myślę o czymś tańszym - pies przyjdzie w odwiedziny na kilka godzin Wyświetl w wątku >>

darog

#7215199 Napisano: 20.10.2024 22:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jest konkurs z jedzeniem dla psa? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7214552 Napisano: 17.10.2024 12:23:18 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

Witam, co dziś wiezie FEDEX / nadane Bielsko Biała/ Łódż

to chyba winka africant

TAK! Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

darog

#7214508 Napisano: 17.10.2024 10:28:09 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Witam, co dziś wiezie FEDEX / nadane Bielsko Biała/ Łódż Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7213532 Napisano: 13.10.2024 16:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Myślicie, że naprawdę w loterii Ferrero biorą udział tylko produkty wymienione w regulaminie, czyli np. Raffaello 230g a 260g,które leży obok niego na stadzie już nie? Przecież to idiotyczne

zawsze można regulamin zmodyfikować - im szybciej będą zgłoszenia do Organizatora - tym lepiej
- należy po prostu to zgłosić - by oficjalnie ten produkt z tą gramaturą znalazł się "na liście". 

faktycznie tego typu pudełko Raffaello jest "zmyłką". Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7211510 Napisano: 05.10.2024 22:57:59 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Jeśli paragon ma dojść do siedziby organizatora (przykład) DO 20 grudnia/ 
a jednocześnie w ciągu 5 dni od dnia powiadomienia (liczy się data stempla) i ten termin mija np 15 grudnia.

więc: jeśli wyślę 17 grudnia polecony priorytet który dojdzie ( do kropki Bordo) 18 grudnia
= i tak kropka bordo nie wyda nagrody! 
to nic, że paragon dotarł wg regulaminu do 20 grudnia (dotarł 18 grudnia)
= ale nie był wysłany w ciągu 5 dni od daty powiadomienia.

listy rezerwowej nie ma, nagrody zostają u organizatora. 

Regulamin jest u kropki bordo  nieścisły - a oni zawsze z chęcią pozbywają nagrody na swoją korzyść/ Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7211362 Napisano: 04.10.2024 23:17:45 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia...

a wysłałes zgodnie z terminem? 

to nic, że przesyłka miała do nich dotrzeć np do 15 września..oni w regulaminie piszą KIEDY ma nastąpić wysyłka np w 5 dni.

mnie wykiwali z nagrodą, bo list polecony dotarł na czas - ale był wysłany później niż napisali w regulaminie.
- taką mam odpowiedź na mail. 
/// rezerwy nie ma-więc te moje wygrane 200zł ktoś sobie wziął ///

KROPKA BORDO jak już udało się !!! wygrać = to i tak nagrody nie było. Wyświetl w wątku >>

darog

#7208818 Napisano: 25.09.2024 22:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o co chodzi z MM? Klikać czy nie? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7208408 Napisano: 24.09.2024 15:52:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Winiary. Azja. Biedronka.

Ciekawi mnie czy jest popyt na takie 1 - osobowe wycieczki.

Dużo zgłoszeń wysyłaliście? Byli chętni na takie akcje? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7208237 Napisano: 23.09.2024 23:33:05 w Czy informują/ informowali?
NowyAleStary napisał(a):

Wszystkie maile na raz poszły z Dictador? Mąż ma za słabe zgłoszenie mail 16:58. U mnie nic i zastanawiam się czy już po ptakach emotka

Tam było tylko 10 nagród, wydawało mi się, że przy 3 butelkach choć nagroda - butelka będzie, wydawało mi się ekstra zgłoszenia= ale ZERO maila... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7207758 Napisano: 21.09.2024 21:45:02 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
Jestem pod wrażeniem i gratuluję i podziwiam wszystkie "tabelki". To ogromne ułatwienie, przejrzyste,  no super. 
ja co najwyżej w głowie, że coś mi się podoba i warto by było wygrać. Wyświetl w wątku >>

darog

#7207535 Napisano: 20.09.2024 18:58:27 w Czy informują/ informowali?
Wino Africant - C4 
- czy wysłali maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7207299 Napisano: 20.09.2024 01:32:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

darog napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

dede napisał(a):

Potrzebuję pomocy w sprawie karty przedpłaconej Regina z konkursu fotograficznego organizowanego jeszcze w 2022 roku. Jest ważna do 2026 a jak ją aktywowałam to automat na linii mówi że jest 0zł. a miało być 500. Może ktoś pamięta jak ją aktywował czy to coś jeszcze trzeba zrobić czy to po tym czasie kasa zniknęła. Dziwne to karta bo jest cały czas ważna.
Proszę o pomocemotka

Mnie przychodzi tylko to do głowy, że może trzeba było organizatorowi odpisać, że tą kartę się otrzymywało i wtedy on doładowywał?  Tak tylko gdybam, nie wiem co to za konkurs.

kiedyś była taka sytuacja ( i u kogoś na forum też) że organizator wysłał kartę  doładowaną środkami, a potem to wycofał. Pamietam że karta była aktywna, po mailu z wnioskiem o wyjaśnienie, własnie jakoś tak się tłumaczyli, że wycofalo środki bo nie otrzymali potwierdzenia odbioru i doładowali na nowo (chyba 200zł) 

Od tamtej pory nie kitram kart/bonów i realizuje dośc szybko.
Powodzenia, niech sie sprawa wyjaśni i udanych zakupów

Była też taka, że pieniądze zniknęły... ostatniego dnia ważności  emotka  I to nie jednej osobie.

Tak, dzięki za przypomnienie - dokładnie taki przypadek też mi się wydarzył. 
Byly też bony bez pieczątki ( chyba do Kauflandu/ Selgros?) 
- i potem z problem i jeżdzenie kilka x do sklepu Wyświetl w wątku >>

darog

#7207297 Napisano: 20.09.2024 00:56:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

dede napisał(a):

Potrzebuję pomocy w sprawie karty przedpłaconej Regina z konkursu fotograficznego organizowanego jeszcze w 2022 roku. Jest ważna do 2026 a jak ją aktywowałam to automat na linii mówi że jest 0zł. a miało być 500. Może ktoś pamięta jak ją aktywował czy to coś jeszcze trzeba zrobić czy to po tym czasie kasa zniknęła. Dziwne to karta bo jest cały czas ważna.
Proszę o pomocemotka

Mnie przychodzi tylko to do głowy, że może trzeba było organizatorowi odpisać, że tą kartę się otrzymywało i wtedy on doładowywał?  Tak tylko gdybam, nie wiem co to za konkurs.

kiedyś była taka sytuacja ( i u kogoś na forum też) że organizator wysłał kartę  doładowaną środkami, a potem to wycofał. Pamietam że karta była aktywna, po mailu z wnioskiem o wyjaśnienie, własnie jakoś tak się tłumaczyli, że wycofalo środki bo nie otrzymali potwierdzenia odbioru i doładowali na nowo (chyba 200zł) 

Od tamtej pory nie kitram kart/bonów i realizuje dośc szybko.
Powodzenia, niech sie sprawa wyjaśni i udanych zakupów Wyświetl w wątku >>

darog

#7206687 Napisano: 17.09.2024 21:24:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie ma przelewu z Favity, formularz wypełniłam 19.07.

u mnie i koleżanki mojej siostry nie ma kasy z Favity Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0