Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem sfrustowana, wyrażam swoje opinie i nie obchodzi mnie co sobie pomyślą inni.Bronie swojego Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odmiennego zdania?? według ciebie to w porządku że kazała mi sie iść powiesić?????? Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam łzy w oczach jak to czytałam.Już nawet nie chodzi o mnie ale o to w jaki sposób potraktowała religie i Boga Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezus???? hahahaahahahaha, trafilas na ateistke, hahahah, idz pocaluj trumne kaczora, swojego pana i innych, lej zale, i oddaj wszystko co mas zdla rodzin a najlepiej idż się powies wtedy spelnisz wole swojego jezuska, hahahahahha
mam nadzieje że admin zrobi coś z tą użytkowniczką która ma zero szacunku do innych.Jestem zszokowana tym jak inni potrafią wyrażac swoje poglądy Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to skoro już tak czytasz to może przyłączysz się do dyskusji ?? Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam podobny problem tylko że mi wogóle nie chce otwierać dokumentów w pdf i też mi sie opera zamyka a jak włącze i dam kontunuuj przerwaną sesje czy jakoś tak to i tak wyskakuje mi opera bez tych moich otwartych okienek Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, to samo miałam pisać ale już nie chciałam się kłócić z osobami które by pochowały wałęse na wawelu po samym tym widać ze nic nie wiedzą o polityce skoro wałese uznawają za bohatera i godnego tego miejsca.. Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz bardzo dużo racji w tym co napisałaś/eś Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
.Zycze wam tego żebyscie nigdy na własnej skórze nie przekonali się jaki to ból kiedy umrze wam ktoś z rodziny i nie będzie mógł być pochowany tam gdzie wy byście chcieli.
przeczytaj jeszcze raz dokładnie a może zrozumiesz co chciałam przez to powiedzieć.Kończe ten temat
Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podałam ten argument poniewaz jedna tablekta tego leku to koszt 7tys i odrazu po ich prosbie przysłał im te lekarstwa. Może pooglądajcie sobie chwile wiadomości i zobaczcie ilu tysięcy polaków dziekuje mu za pomoc! ile zrobił dla naszego kraju choć się wcale nie wywyższał,uważał sie za zwykłego człowieka! pozatym decyzja o pochowaniu go na wawelu była od najważniejszych osob w panstwie weic jakim prawem mozecie protestować przeciwko nim??? Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prezydent umarł śmiercią tragiczną tak jak wiele innych ważnych osób.Chciał złożyć hołd ofiarom Katynia, miał wygłosić przemowe w której była ukryta cała prawda o zamordowanych polakach! A jego żona będzie z nim pochowana bo była pierwszą Polską Damą i prezydentową wiec to chyba nie jest takie dziwne!! Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiec także sobie przeczytaj..
To nie był pomysł rodziny, to była zgoda rodziny. I chciałbym, żeby to było jasno i wyraźnie zaakcentowane - dodał minister Duda.
jest wyraźnie powiedziane że to nie jest decyzja rodziny.
A Prezydent dla wielu tysięcy ludzi był właśnie bohaterem, nawet to go nim uczyniło że pomógł rodzinie kupując bardzo drogie leki na które nie było ich stać. I to w bardzo szybkim czasie odpowiedział na ich prośbe.Po za tym mieszkał bardzo skromnie,nie liczyły sie dla niego zyski tylko dobro Polski! Wyświetl w wątku >>
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606