Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SUKCES na 80101
ale nie wiem, co daje, bo zwrotnego póki co brak Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o 22.05 na TVP2: Ostatni dom po lewej
i zaraz po nim
00.20 POLSAT: Stay Alive
miłego oglądania! Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddane Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już oddane Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie mam kiedy tego wykorzystać.. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, jak pisałam:
http://www.tvrela...otorarocznym-dziecku
http://www.isrem....odejrzanego-o-gwalt/
mała trafiła do szpitala, w ktorym pracuje moja mama... Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie tu weszłam aby napisać to samo. Niedawno się zaczął. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się, nie jesteś sama..
Moja siostra wczoraj w aptece zostawiła za 3 rodzaje tabletek 300zł.. na tzw. jelito wrażliwe
Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja walczyłam dobre 2h, po czym komunikat, że profil nie odpowiada i 10pkt..
coraz częściej takie problemy.. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nakrętki dla Ziemka (głównie Poznań i okolice, ale czytając na faceeboku można wysłać pocztą lub ktoś podjedzie) Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wreszcie dziś poczułam natchnienie i zabrałam się do pracy..
i wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że nie mam części programów (kanał zablokowany), m.in. tvn i polsat.. nawet nie chce mi się teraz przywracać tego do stanu poprzedniego.. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze raz dziękuję Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tornistrze ma tylko to, co jest mu potrzebne w dany dzień. Nie nosi zabawek, czy innych tego typu rzeczy.
Jest on znanej firmy, ale już widziałam, że ramiączka są naderwane.. zresztą nie dziwi mnie to.. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn. chodziło mi ogólnie o wszystkie ksiązki i ćwiczenia, które mają no chyba, że mieliby coś z nich zadane..
też mnie często zastanawia do czego jest mi potrzebna chociażby muzyka, plastyka (to tylko dwa przedmioty z wielu, które okazały mi się totalnie nieprzydatne w życiu) którą miałam zresztą również w gimnazjum gdybym chciała śpiewać/ malować poszlabym w tym kierunku albo do jednego z programów tv
Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to dziecko, w moim przypadku, które samo waży 30kg.. nie rozumiem tego.. dlaczego takie dzieci (szkoła podstawowa) nie mogą mieć zajęć w jednej sali i w niej zostawiać książki.. Ja jak chodziałm do podst. to tak właśnie miałam..
heh.. chyba i tak z tym nic nie zrobię.. ale może, gdy pójdę w kierunku swojego wykształcenia i zostanę nauczycielem, coś z tym zrobię Wyświetl w wątku >>