Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bodajże 6 grudnia dzwoniła do mnie pani,czy dostałam list w związku z tym programem i czy się zgadzam na jego zainstalowanie.. zgodziłam się, wysłała mi link do instalacji. Program zainstalowałam, ale nic sie nie dzieje po włączeniu przeglądarki.. spróbuję jeszcze raz go zainstalować, może ruszy Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli jabłka miałam mniejsze, to w całości (tylko umyte) do dużych sloików (dodatkowo dokladalam kilka śliwek dla kolorku i smaku) i w ten sposób przypominalam mamie smak dzieciństwa
a jeżeli już wszystkiego miałam nadto (w zeszłym roku był wysyp jabłek) to robilam z nich "Kubusia" dla mlodszej części rodziny( czy to z dynią, czy z gruszkami...) Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pyszny soczek Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam przepisy z tego forum ogrodniczego na przetwory zarówno warzywne jak i owocowe Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wówczas na starcie jest napisane, że poszukują specyficznej grupy badanych (coś w tym rodzaju). Wtedy widać, że trzeba zaznaczyć coś innego, niż "żadne z powyższych" Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tłumaczyli już kilka rqazy na fb.. to jest część widocznego hasła.. mają nad tym popracować i zrobić, by się cały wyświetlał Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki bardzo cena kremu- podali ją na profilu na fb to 6,79 Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz czy do kwoty kosza doliczam również wstążki i tą folie? Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwsze dni byłam tak tym zafascynowana (moje kotka również ), że co chwile opisywałam teraz robię tak jak Ty, zbieram z tygodnia i za jednym razem robię wszystkie Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to mówią "mieć, a nie mieć" i tak siedzę przy kompie, więc żaden problem powbijać kody (nawet łapie się na tym, że widzę, gdy cena za jakiś produkt wzrosła a co do nagród, to w moim przypadku w grę wchodzą oczywiście te, za które się podatku nie płaci i coś tam na pewno się znajdzie przydatnego Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.mojeza....pl/rejestracja.html Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia mam skaner od lutego i do dnia dzisiejszego mam uzbierane 775pkt. nic jeszcze nie brałam, bo ciułam na "coś lepszego" Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5T5Q3C5R
33AKM4GP
7P3Q7NP5
YK4LG3HT
5Y9XYRHH
KN47QKGE Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na swoim paragonie (z Biedronki) miałam "tip grillowy 24g". Wysłałam im opakowania razem z paragonem i jest okej- jestem na liście Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Q3YN69PR
A93QNCRL
QEMAMCN5
X9WCWANE
XNEK5T9K
6734PN44
Wyświetl w wątku >>