Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgoda dajmy na to, że to ten Pan jest autorem ale pomysł nie jest jego on go ściągnął od środowiska, w którym przebywa http://www.shutte...hite-background.html I o ile się nie mylę parę lat temu widziałam koszulki z podobnym nadrukiem stad wiem, że motyw jest dość oklepany. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A chociażby tu: http://pl.fotolia.com/id/16564667 Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam lepszy adres: Urząd Skarbowy Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja robię karpatkę, jak się zmęczę pieczeniem to nie mam siły się denerwować Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze powiem, że niektóre zdjęcia są naprawdę pomysłowe ale kilka rzeczywiście wątpliwych.
Tak szczerze to nie nastawiałam się za bardzo na większy łup jak się dowiedziałam, że to w Siedlcach losują. Tam zostawiają mało miejsca na przypadki. Naprawdę nie ma się co wkurzać. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie płaczę bo wydalam tylko na czekoladki kinder a i tak je zawsze kupuję. W najbliższym czasie uzupełnię zapas nutelli Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem by ułatwiło, bo sąsiadka mogłaby się zacząć zastanawiać, że ten notebook jest w 90% jej i współpraca by się szybciej skończyła niż zaczęła...
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też muszę spróbować szczęścia Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Analogiczna zabaweczka - dziecko zachwycone, trajkocze cały czas z zadowolenia. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko! Moim zdaniem organizaor świetnie o tym wie, akurat pochodzę z tamtych stron i wiem, że tam niewiele rzeczy dzieje się przypadkiem Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam u ortodonty i tak mnie ciśnie drucik na dole, że trudno jeść cokolwiek. Na szczęście mąż wpadł z dostawą pikantnych kurczakoburgerów, mięciutkich Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to jest zaraźliwe Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane