Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy to usprawiedliwia, że inni kradną? Inaczej byś barbaro1910 śpiewała jakby ci ktoś furę spod domu sprzątną i nie mów, że byś się powstrzymała od węszenie i nie poszła nawet na komisariat. W końcu to nie będzie taki pierwszy przypadek kradzieży...
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takich sytuacjach to niech się dana osoba tłumaczy przed organizatorem, jeśli nie ma nic do ukrycia i nie popełniła kradzieży to sprawa się szybko wyjaśni. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Plagiat to jest taka sama kradzież. Kiedyś na studiach musiałam prowadzić badanie socjometryczne,skonstruować ankietę. Wymyśliłam wszystko, łącznie z szatą graficzną ankiety(specjalnie dla dzieci) a jakaś głupia baba wszystko ściągnęła słowo w słowo nie tylko tekst ale nawet obrazki (dostała kopię od koleżanki, która pracowała w szkole, gdzie przeprowadzałam ankietę). Na szczęście wykładowca dobrze wiedział kto od kogo ściąga. Innym razem pewna Pani profesor znalazła w pracy studenta fragment swojego własnego tekstu bez przypisu i wywiesiła nazwisko owej damy na tablicy ogłoszeń. To dopiero była kara - cały wydział o tym huczał
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj wyczytałam, że Szwedzi stwierdzili, że od kawy kurczy się biust. Czyli lepiej kieliszeczek czerwonego winka albo mleka szklankę chlup
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie gość wierzy w czary mary
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczynam się cieszyć, że rozczarowana poprzednim konkursem Tchibo podeszłam do rywalizacji zdrowo tzn. z przekonaniem, że wygrana z Tchibo to czary mary. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma się czego bać, właśnie w maju zdejmę aparacik (2 lata zleciały jak 2 miesiące) a mój ząbek, który miał wypaść obecnie ma się świetnie i jest śliczny. Cały wyraz buzi zyskał po kuracji aparatem. Zbieram teraz masę komplementów za ząbki i uśmiech a co dopiero będzie w maju
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie mogę napisać, żeby mi przysłali wreszcie linka aktywacyjnego, podpowie ktoś?
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też czekam
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Były informacje na maile - ja dostałam takową.
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są takie miejsca, w moim mieście przynajmniej, gdzie można malca przyprowadzić właściwie do towarzystwa, żeby pobawiło się z innymi dziećmi, porysowało albo czegoś pouczyło się w grupie na mniej lub bardziej regularnych zajęciach. Tylko od rodzica zleży wybór pory i to czy zostawią dziecko na 1 czy 4 godziny i ile razy w tygodniu a instytucja jest otwarta do 18.00. To bardzo fajne rozwiązanie. Pewnie opłaca im się tam kombinować w opisany przykry sposób. Chore dziecko nie przyjdzie, więc oni nie zainkasują kasy za jego obecność
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie taka sytuacja bynajmniej nie denerwuje. Wiadomo, jaki procent społeczeństwa nadawałby się do Mensy. Przeciętniacy mają gust podobny do innych przeciętniaków. Nie oszukujmy się, że w komisjach zasiadają jacyś energiczni geniusze, piewcy sprawiedliwości. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już teraz jestem zdecydowana pomagać córce bawić wnuki. To naprawdę bardziej rozwijające zajęcie niż siedzenie godzinami na plotach u sąsiadek i znajomych, komentując wydarzenia z seriali, gazet i wiadomości - obecnie to najpopularniejszy model spędzania czasu przez wiele babć. Kontakt z młodymi zawsze odmładza.
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, wiem w RP popiera się cwaniactwo. Tylko po co te gadki o etyce, legalnym oprogramowaniu i nie kopiowaniu płyt... Jeśli chodzi o cwaniactwo, to macie rację - nagroda się należy
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie brałam udziału w tym konkursie ale sama utrzymuję się z praw autorskich i mnie rażą takie kwiatki. Wyświetl w wątku >>