Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę tęskić za tym konkursem hlip hlip... Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie wyszedł na papierosa Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie częściej niż zwykle Wczoraj poszło właśnie 5 orzechowych - trochę pomagałam Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to przed moim muszę bronić czekolad bo nawet i 5 by łyknął bez mrugnięcia Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam się
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież jak się wpisze dane karty na stronie to wyświetla się komunikat karta aktywna i śmiało można iść. Mi się wyświetliła taka informacja po wpisaniu niezbędnych danych w formularzu na odnośnej stronie. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie mąż grał z PC a ja z lapka. Tyle, że mąż pracuje teraz do 17.00 i w tym konku na dzień dziecka tylko ja próbuję. Jeszcze bez rezultatu... Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie mentos osłabił przy pierwszym smsie i z miejsca odpuściłam ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo a w dodatku nie mogę się doczekac od dwóch dni na email umożliwiający zmiane czy też przypomnienie hasła. Poza tym strona mi się dziś nie ładuje.
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam myślę, że babcia się średnio kwalifikuje jeśli nie ma dziecka do 18 roku życia bo wyraźnie napisano, że konkurs jest dla rodziców dzieci. Może innym razem będzie konkurs dla dziadków i wnuczków Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, mi też brakuje karty z 14 i trochę mnie to wkurza. Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja czekam...
Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam pojęcia czy czytają ale u mnie też wielkie nic buuu Wyświetl w wątku >>
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja wam powiem, że mi się właśnie wydaje, że czytają przynajmniej pobieżnie. Bo próbowałam kilka razy bez powodzenia... ale potem mocno zmieniłam styl i zaraz bonik wpadł. Wyświetl w wątku >>