Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ankasss

ankasss

#6175209 Napisano: 20.03.2016 22:54:57 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Natrafiłem przypadkiem na takie ogłoszenie, gdy miałem pisac swoje że oddam ludziom potrzebującym drewna na opał.
Może jest coś ze mną nie tak, ale bardzo mnie to wzruszyło że ktoś oddaje dziecko. To osobista tragedia, jak to czytam nie wyczuwam od tej matki żadnego smutku.
http://www.oglasz...ka-po-urodzeniu.html

Oddam niemowlaka po urodzeniu;)
Witam Oddam dziecko po urodzeniu czyli za 4 miesiące. W zamian Oczekuje danej kwoty pieniedzy.
Nie traktujcie tego ogłoszenia jako sprzedaży dziecka absolutnie nie.
Chce aby dziecko miało wszystko było w kochającej rodzinie.O rodzinach
zastępczych dużo sie słyszy np że biorą dziecko aby, dostawać na nie
pieniądze.
Rodzina która,zapłaci za dziecko musi go naprawde pragnąć i ja chętnie
pomoge...Wiecej informacji udziele meilowo albo na GG.
57921166.Zapraszam tylko zainteresowanych,

Raczej nie oddaje, lecz sprzedaje. Przerażające jest to co ludzie są w stanie zrobić, żeby zarobić trochę kasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6175041 Napisano: 20.03.2016 10:39:46 w Konkursy ABC
czy jeśli chce wziąć udział w  konkursie ABC muszę mieć paragon z bieżącej gazetki/bieżącego etapu? czy mogę mieć paragon z wcześniejszego
etapu a zagrać dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6175008 Napisano: 20.03.2016 00:02:05 w WC - rozmowy o wszystkim
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

Się nie zgadzam. Nie wolno fakju pokazać nawet innemu kierowcy, a co dopiero klientowi w miejscu pracy. Odzywki kasjera również niesympatyczne - miałam podobną sytuację, gdy ukradli mi pieniądze z karty kredytowej, omal nie dostałam zawału w sklepie. Dobrze, że kasjerka jakaś milsza była, bo głupie komentarze nie były mi potrzebne.

Ale wiesz - słowo przeciw słowu, nie poznamy jedynej prawdy o zaistniałej sytuacji. Po każdej stronie taśmy może być burak emotka

Zdjęć innym tez nie wolno robić. Sądząc po stanowisku pracy "poszkodowanego" ( windykator terenowy) i stylu, w jakim odpowiada innym w komentarzach, jestem prawie pewna, że ta sytuacja nie jest opisana adekwatnie do zaistniałej. Równie dobrze "poszkodowany" na informację o braku środków na koncie, mógł powiedzieć do kasjera "ku... na pewno są, naucz się idioto obsługiwać terminal". Żale w takich sytuacjach są często przekoloryzowane.

Wina jak zwykle leży pewnie gdzieś pośrodku, pewnie obu poniosły nerwy.   Wydaje mi się jednak, że robienie z tego afery, wrzucanie zdjęć na FB jest przesadą. Facet poczuł się urażony, zgłosił kierownikowi.  Kierownik mógł dać pracownikowi ostrzeżenie lub wyciągnąć inne konsekwencje. Niestety coraz częściej ludziom się wydaje, że inni powinni ich całować po d***, bo są nie wiadomo kim. A ich racją, jest jedyną słuszną.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6174983 Napisano: 19.03.2016 22:50:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jeśli chce wziąć udział w  konkursie ABC muszę mieć paragon z bieżącej gazetki/bieżącego etapu? czy mogę mieć paran z wcześniejszego etapu a zagrać dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6174885 Napisano: 19.03.2016 13:33:50 w Paragony
szukam paragonu na maszynkę BIC w HEBE (konkurs walentynkowy) Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6174593 Napisano: 18.03.2016 17:17:10 w Paragony
szukam paragonu na maszynkę BIC w HEBE (konkurs walentynkowy) Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6174033 Napisano: 17.03.2016 10:39:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zupełny brak motywacji -  brak wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6171885 Napisano: 11.03.2016 18:36:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
powoli przyzwyczajam się już do tego wątku, i wpisuje się dla zasady -  nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6171251 Napisano: 10.03.2016 16:51:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Mogę polecić urządzenie  Brother J105 skaner+ksero+ kolorowa drukarka. Tanie tusze i możliwość połączeni wi-fi.
Mam od około 6 miesięcy i jestem mega zadowolona. Przekopałam mnóstwo opinii zarówno w necie jak również opinii znajomych, i to urządzenie mi polecili.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6170854 Napisano: 09.03.2016 19:29:51 w SZUKAM....
dla poszukujących regulamin z lay`s-ów
http://docplayer....kibicuj-z-lay-s.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6170851 Napisano: 09.03.2016 19:28:16 w SZUKAM....
golocia napisał(a):

[quote=

1. monika124 napisał:
    dzasmina napisał(a):

monika124 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

monika124 napisał(a):

monika124]Pilnie szukam regulaminu do tego konkursu http://www.e-konk...-s.html#.Vtfj0oHdjqA .
    Miałam zapisany Ale po awarii kompa wszystko mi poszło w cholerę  :/
    Gdyby ktoś mógł mi na pw podesłać byłabym wdzięczna emotka

też szukam, ale ten link sie nie otwieraemotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6166794 Napisano: 29.02.2016 23:07:27 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

mczarna napisał(a):

ankasss napisał(a):

Wkurza mnie praca, choć pocieszam się, że jeszcze tylko 2 tygodnie. Obecnie jestem na etapie szkolenia osoby, która ma prowadzić biuro. Tak pustej i głupiej dziewczyny jeszcze w swoim życiu nie spotkałam. Jej największym życiowym osiągnięciem jest związek ze starszym o 20 lat facetem, od, którego dostała torebkę za 2 tys. Zamiast jak najwięcej się ode mnie nauczyć, woli siedzieć na FB, pisać nie kończące się smsy, opowiadać mi swoje romantyczne historie i mądrości, których nie mogę już słuchać. Jedna z jej największych mądrości głosi, iż : każda kobieta  jest pod każdym względem  lepsza od mężczyzny - inteligentniejsza, mądrzejsza, sprytniejsza itd. itp.  Ciekawi mnie  tylko jak ta istota poradzi sobie w pracy skoro nie umie nawet podłączyć komputera, włączyć piecyka czy rozwiązać samodzielnie jakiegokolwiek problemu. Będzie niezły cyrk jak zostanie  sama w pracy emotka .

Ale to Ty tak po złości chcesz ją tam zostawić? Że niby nie widzisz jej minusów? Ach Ty emotka   Odchodzisz w ogóle czy tylko chwilowo?

Firma przenosi się do innej siedziby, musiałabym dojeżdżać 60 km dalej.  Ze względu na dojazdy i kilka innych przyczyny powiedziałam, że ja się na to nie piszę, ale obiecałam, że przeszkolę nową osobę.  Cóż szef (młody i niedoświadczony) stwierdził, że jego nowa narzeczona ma świetną kandydatkę - przyjaciółkę. Skoro tak to chyba wszystko jasne. Oczywiście nie omieszkałam podzielić się z resztą załogi (wyłącznie mężczyznami) poglądami Pani M. W związku z powyższym Pani M. nie będzie musiała opędzać się od głupszych od niej facetów, chcących nieść jej pomoc w każdej sytuacji. W końcu sama na pewno poradzi sobie świetnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6166776 Napisano: 29.02.2016 22:24:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie praca, choć pocieszam się, że jeszcze tylko 2 tygodnie. Obecnie jestem na etapie szkolenia osoby, która ma prowadzić biuro. Tak pustej i głupiej dziewczyny jeszcze w swoim życiu nie spotkałam. Jej największym życiowym osiągnięciem jest związek ze starszym o 20 lat facetem, od, którego dostała torebkę za 2 tys. Zamiast jak najwięcej się ode mnie nauczyć, woli siedzieć na FB, pisać nie kończące się smsy, opowiadać mi swoje romantyczne historie i mądrości, których nie mogę już słuchać. Jedna z jej największych mądrości głosi, iż : każda kobieta  jest pod każdym względem  lepsza od mężczyzny - inteligentniejsza, mądrzejsza, sprytniejsza itd. itp.  Ciekawi mnie  tylko jak ta istota poradzi sobie w pracy skoro nie umie nawet podłączyć komputera, włączyć piecyka czy rozwiązać samodzielnie jakiegokolwiek problemu. Będzie niezły cyrk jak zostanie  sama w pracy emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6164258 Napisano: 24.02.2016 00:03:28 w Kupię...
Kupię bon do marketu spożywczego (Tesco, Intermarche, C4, lub inne) o wartości około 400 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6163726 Napisano: 22.02.2016 22:35:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic  emotka   kompletna porażka na całej linii - nie tylko konkursowej Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6161473 Napisano: 17.02.2016 20:42:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bardzo dawno nic nie wygrałam - totalny brak motywacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6160494 Napisano: 15.02.2016 20:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbuję wysłać zgłoszenie na zakupy bez gotówki, ale nie przyjmuje mi formularza. ponieważ w numerze urządzenia wpisuje 0. Ktoś wie, co wpisać w przypadku zakupów przez internet w media markt. Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6157408 Napisano: 08.02.2016 17:08:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie ostatnio pustki straszne, a wątek nie działa wogóle Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6156875 Napisano: 07.02.2016 17:32:56 w Kupię...
kupię bon do media markt Wyświetl w wątku >>
0 0

ankasss

#6156868 Napisano: 07.02.2016 17:15:57 w SZUKAM....
Dziękuje wszystkim za pomoc, chyba zdecyduje się na boscha, bo im więcej czytam tym większy mam mętlik w głowie. Droga przyjemność, ale mam już dość tracenia czasu na zmywanie.  Model, który wybrałam kosztuje ponad 2000 + przedłużenie gwarancji + montaż  i robi się prawie 3 tysiaki. Plus jest taki, że załapie sie na dwa konki emotka   Zakupy bez gotówki i konkurs boscha emotka .
Wyświetl w wątku >>
0 0