Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
clearka
Postów 261
Data rejestracji 04.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy kontaktowali się już ze zwycięzcami Praktikomanii? Miały być jakieś listy z info, kiedy nagrody będą do odbioru. Wiadomo coś w tej kwestii? Czy u wszystkich cisza? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...Ja nie dostałam żadnego maila ani potwierdzenia odczytania... Myślicie, że to jest warunkiem ewentualnego przyznania nagrody? Może po prostu klika potwierdzenie odczytania tak wyrywkowo... Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oferty wraz z ceną (i datą na paragonie), proszę na PW. Mogę zaoferować jakieś doładowanko, albo przelewik Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam Zapraszam na PW Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro od rana jeszcze zamierzam kontynuować poszukiwania, ale mam pytanko czy w razie gdyby zakończyło się to fiaskiem, to czy ktoś mnie może poratuje? Mogę zaproponować w zamian jakieś doładowanie, albo inne propozycje. Piszcie na PW. Z góry dzięki za pomoc. Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślałam (i tu czytałam), że zdecydowana większość już dostała...
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie dostałam...
Jestem sama, czy jest nas więcej? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bon z Whiskasa Tesco? Wysłali pocztą czy kurierem?
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- No właśnie. Czy jest KTOŚ wśród NAS Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dostałam NICZEGO... Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaką firmą kurierską wysyłają saneczki?
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy wszyscy już dostali bony do EuroSklepu??? Czy ktoś jeszcze czeka, tak jak ja... Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam tylko jednego bona i... jakoś doczekać się nie mogę Nie wiem czy pisać reklamację, czy cierpliwie czekać..? Wiadomo, poczta w okresie przedświątecznym szwankuje, ale jutro ostatni dzień na złożenie ewentualnych reklamacji. Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto to jeszcze czeka na bony z konkursu Karlsbad w Carrefour Wrześniowe okazje? Co z tymi bonami??? Wysyłka miała zostać zrealizowana do 16 grudnia..! Do 22 grudnia jest ostateczny termin składania reklamacji Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dostaliście już bony z konkursu Karlsbad: Wrześniowe Okazje Wyświetl w wątku >>