Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
clearka
Postów 261
Data rejestracji 04.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam 2 paragoniki z 10.03 Zapraszam PW
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... to chyba nie tajemnica...?
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a można wiedzieć jakie raporty dostarczenia na eko mieliście? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jest nas więcej
dzięki za odp. i pocieszenie, bo już się obawiałam...
miłego weekendu! Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to miło, że nie jestem sama
dzięki za odp.
i miłego weekendu życzę Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hallo, ponawiam zapytanie:
Czy ktoś jeszcze NIE DOSTAŁ wynalazku 'sraczograja' z konkursu Jeszcze więcej bieli z Velvet XXL...?
Czy tylko ja jestem pokrzywdzona???
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hallo, ponawiam zapytanie:
Czy ktoś jeszcze NIE DOSTAŁ wynalazku 'sraczograja' z konkursu Jeszcze więcej bieli z Velvet XXL...?
Czy tylko ja jestem pokrzywdzona???
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotyczy konkursu: Jeszcze więcej bieli z Velvet XXL... w Carrefour
... Czy jest ktoś, kto nie dostał jeszcze tego wynalazku, a wygrał...
Mam na myśli icarta+ ipod...
ja nie dostałam
a podobno wczoraj forumowicze otrzymali nagrody Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... A czy jest ktoś to nie dostał jeszcze tego wynalazku, a wygrał...
Mam na myśli icarta+ ipod...
ja nie dostałam Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż, ja nieukrywam, ze jestem zdegustowana działaniem tej firmy. Regulaminy w konkursach powinny być wiążące nie tylko dla uczestników, ale przede wszystkim DLA ORGANIZATORÓW! Powinni wywiązywać się z regulaminowych postanowień, bo to szczyt wszystkiego jeżeli Organizator tak RAŻ¡CO zaniedbuje postanowienia regulaminu, a zwycięzców nieustannie wprowadza w błąd...
(...) Konkurs jesienny, a mamy WIOSNÊ! Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie! Zawsze ta sama śpiewka bedą w tym albo w następnym tygodniu... i za każdym razem to samo hasło. Żenujące! No i brak uczciwości z ich strony... A problem trwa nie od dziś, ale od jesieni 2009... Poprostu ŻENADA!
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też nie mam... Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...Hej, przyznajcie się, te zmywarki z tesco to dzisiaj tak serio, serio? Czy może to mała ściemka ze zmywarami tesco...? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odnośnie Puriny... ileż można jeszcze czekać????
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...a czy ktoś orientuje się co w sprawie bonów z misji II ??? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow, jednak jestem pod wrażeniem! Są długggggo wyczekiwane zwrotki! Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...No, z bonami to totalna porażka... Dzwoniliśmy dzisiaj do swiifta i Pani ZAPEWNIŁA, że wczoraj bony zostały wysłane KURIEREM..! Ale jakoś dziwnym trafem do nas boniki nie dotarły...
Czy na forum jest ktokolwiek, kto takowe bony otrzymał???
Mam na myśli Misję Domowy Budżet II.
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzwoniłam w zeszłym tygodniu (dokładnie 2.04.) - Pani stwierdziała, że otrzymała juz zwrotki - w zwiazku z tym pomylonym adresem... I zapewniła mnei Pani, ze jeszcze wtym samym dniu (czyli 2.04.) zostanie wysłane ponownie POLECONYM PRIORYTETEM i zaraz po świętach mogę spodziewać sie przesyłki... No, niestety narazie jakoś sie nie doczekałam. Dzwoniłam dzisiaj dwukrotnie, ale Pani nie było....
Wyświetl w wątku >>