Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a rowerowego kiedy wyniki mają być? mam dwa takie paragony ale czekam... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na delicjach z tyłu jest logo krafta. tak na marginesie, najpierw były one Wedla, później LU a teraz są Krafta!!! niezle, co? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delicje kiedyś faktycznie były Wedla teraz są Krafta no niezła zmyłka moze być jak ktos dokładnie nie doczyta... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bedzie 'pincet' w takim razie krzyszu... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja, moja bedzie rezerwa! obiecałaś dobrą energię na bony, dawaj teraz! żartuje... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja??!! gdzie mój sms Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze?? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, mam, znalazłam Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee to nie ten powód... inny klucz przyjeli moim zdaniem! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mojego tez nie... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dostałam żadnego potwierdzenia... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z bonami? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to że mają nas dosyć to mało kogo powinno obchodzic. w oświadczeniu nie napisali tego co tak naprawde nas interesuje czyli ilości nagród. niech więc się nie dziwią, że wszyscy dzwonią. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uczciwie przegrać a to co oni robią w tej chwili nie jest w żaden sposób uczciwe. Gdzie oni mają ten regulamin? Czy on nie jest wiążący w żaden sposób? Olewają nas jak chcą, każdemu mówią to co akurat im wygodnie w danej chwili! Więc jakoś skrupuły mi puszczają, wiesz. Bąkają coś o dodatkowych nagrodach ale samymi ogólnikami, mają liste wybranych, nagrodzonych osób ale nie wiedzą ile nagród! Przecież paranoja goni paranoję! Czy my nawet do wiarygodnej informacji nie mamy prawa? A teraz telefonów nie odbierają... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz wiele rzeczy które tu robimy może wydawać się śmieszne! mój mąż jak widzi ilu jest nas tu 'konkursowych napaleńców' to ma też dobry ubaw!
niektóre konkursy wymagają tego aby w nie zainwestować (tak jak ten z Knorrem), każdy więc gra po to żeby wygrać lub chociaż UCZCIWIE przegrać, bo tak tez musi czasem być. ja nie powiedziałam żeby do agencji zadzwonić i krzyczeć (no bo ty na spokojnie tłumaczyłaś), łapiemy się jak widać przeróżnych sposobów bo może któryś zadziała. ten konkurs natomiast od początku pachnie krętactwem i tyle! w tym więc cały problem! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
9 postów a ile moralizatorstwa.... Nie, nie żarty i my raczej cicho siedzieć i czekać tu nie potrafimy (no sporadycznie). Gdyby Kalisto dymu nie narobiła to oni nawet by nie wiedzieli, że mają błąd w regulaminie bo byli oburzeni i zdziwieni gdy ktoś zadzwonił do nich z tą informacją. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam 6 paragonów z Knorra z Carrefour... wyłudzili więc 7,32zł! można tak bezkarnie ukraść komuś 7zł?! Wyświetl w wątku >>