Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam wrazenie ze zrobilo mi sie po herbalu straszliwe siano na glowie, wlosy mi stercza brrr, a co do nagrod to niedawno zrobilam na podjezdzie miejsce na rower (samochod tez sie zmiesci od biedy ) Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy wy tez macie takie dziwne wlosy po herbalach czy tylko ja?
mam nadzieje ze w koncu cos od nich wygram jako zadoscuczynienie za spustoszenie na mojej glowie Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wlasnie wena nawiedzila i 8 smsow na winiary poszlo... zobaczymy z jakim skutkiem
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
58 pkt
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem jak jest teraz, ale ja wchodzilam jakis czas temu i normalnie przy kasie dostalam formularz ktory wypelnilam
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw sie, ja mimo iz nie mam remontu tez codziennie musze myc podlogi, moj synek wlasnie zaczal raczkowac i zwiedza caly dom, a pies i kot strasznie brudza wiec tez naokraglo latam z mopem
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mimo ze mam neo tez nie wkorzystuje jej w ten sposob, przy malym dziecku naprawde nie ma czasu ma calodobowe klikanie... ale np moja neo juz na starcie dyskwalifikowala mnie z dlugosci (mimo ze nie oszukiwalam), admin chyba wykrywal ze mam neo o w kazdej edycji zanizal mnie na miejsce kolo 1000..., zreszta dalam sobie juz spokoj z klikanymi konkami, ostatecznie zrazila mnie do tego bobovita, w ktorej po paru godz glosowania niektore zdjecia mialy ok 1000 glosow (wybaczcie ale nie wierze ze ktos znalazl tyle osob ktore akurat w ciagu tych paru godzin mu kliknely)
a propos tendance, fajne ma poczucie humoru i tez czasem przemawia ludzkim glosem, a i podoba mi sie jej praca na falvicie, az z tego wszystkiego zaglosowalam Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wtedy mialabm szanse na trzycyfrowa ilosc eskow... ale znajac moje szczescie do takich losowan to masz racje nic by to nie zmienilo...
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hyhyhy gdybym ja tyle paragonow miala, ach moze byc cos wpadlo... Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysylam po 12 i tez nic, wiec pewnie trzeba tu isc w co najmniej 3cyfrowe slanie...
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihihi to mozemy sie pouzalac nad naszym ciezkim losem... moja glowa tez juz ciezka
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
graj i wygraj z reala? Wyświetl w wątku >>