Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toudikot

toudikot

#2705754 Napisano: 30.09.2009 08:23:47 w Nocna Zmiana Warty
moje dziecko jeszcze szaleje w kojcu a ja chetnie poszlabym do lozia zieeew, moze ktos zna jakis sposob na uspienie rozrabiaki? Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705749 Napisano: 30.09.2009 08:22:19 w Rossmann
beciala napisał(a):

toudikot napisał(a):

czy wy tez macie takie dziwne wlosy po herbalach czy tylko ja?
emotka mam nadzieje ze w koncu cos od nich wygram jako zadoscuczynienie za spustoszenie na mojej glowie emotka

Ja stosuję naprzemiennie różne szampony i odżywki, których mam na pęczki, więc trudno powiedzieć.
Nie zauważyłam jakiejś szczególnej różnicy po jednokrotnym zastosowaniu.
Może po prostu nie trafiłaś na odpowiedni rodzaj do Twoich włosów ? emotka
A wygranej oczywiście życzę wszystkim na forum!

Mój stary rower właśnie po raz enty w naprawie emotka więc nowy chętnie przyjmę emotka

mam wrazenie ze zrobilo mi sie po herbalu straszliwe siano na glowie, wlosy mi stercza brrr, a co do nagrod to niedawno zrobilam na podjezdzie miejsce na rower (samochod tez sie zmiesci od biedy emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705666 Napisano: 30.09.2009 08:06:11 w Rossmann
ati88 napisał(a):

beciala napisał(a):

iwek napisał(a):

W gazetce rossmanna jest napisane, że do konkursu herbala należy kupić szampon i odżywkę herbal lub 2 dowolne produkty Gillette, Pantene, Head&shoulders i blend-a-med. Ale wymyślili. emotka

Rzeczywiście dziwne, choć muszę przyznać, że zapas Herbala coraz większy, co ja zrobię z taką ilością?

to tak jak u mnie dobrze ze mam dużą szafkę w łazience i wszystko sie tam mieści emotka Zreszta szampon raz dwa sie kończy, gorzej z odżywką

czy wy tez macie takie dziwne wlosy po herbalach czy tylko ja?
emotka mam nadzieje ze w koncu cos od nich wygram jako zadoscuczynienie za spustoszenie na mojej glowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705617 Napisano: 30.09.2009 07:55:54 w Wkurza mnie...
joka napisał(a):

brightwitch napisał(a):

Że nie mam weny i nic mi się nie chce emotka

to tak jak u mnie emotka

a mnie wlasnie wena nawiedzila i 8 smsow na winiary poszlo... zobaczymy z jakim skutkiem
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705371 Napisano: 30.09.2009 07:03:22 w Pomocy!!!!
aneciaa napisał(a):

finessa napisał(a):

Pomóżcie proszę w konkursie always, bardzo mi zależy, oczywiście za każdy głos się odwdzięczę.
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

57 pkt emotka

58 pkt
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2702700 Napisano: 30.09.2009 06:46:11 w Pomocy!!!!
rademenes1 napisał(a):

Mam pytanie i bardzo proszę o odpowiedź: co zrobić, żeby wejść do klubu Douglas i dostać kartę stałego klienta? Wydałam na zakupy 200 PLN (mam paragon) a laska przy kasie wysłała mnie do Internetu żebym sobie poszukała. A tam jest mowa o jakimś zgłoszeniu pisemnym ale nie można go ściągnąć ze strony...
Pomoże ktoś? emotka

nie wiem jak jest teraz, ale ja wchodzilam jakis czas temu i normalnie przy kasie dostalam formularz ktory wypelnilam
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2696245 Napisano: 27.09.2009 08:32:56 w PODZIĘKOWANIA
a ja dziekuje olciak i szymen za pomoc w misiu kubusiu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2696214 Napisano: 27.09.2009 08:22:13 w Pomocy!!!!
jakie macie raporty z jakim czasem z konkursu knorr w realu? tam trzeba wyslac najblizej 9;00 tylko ciekawa jestem co biora pod uwage czy np 8;59;59 czy 9;00;00 czy 9;00;01
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2695789 Napisano: 27.09.2009 05:59:17 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

a mnie wkurza,że od kilku dni mam remont łazienki i przedpokoju,przez co non stop trzeba myć podłogi i wycierać kurze,bo się strasznie pyli emotka

nie martw sie, ja mimo iz nie mam remontu tez codziennie musze myc podlogi, moj synek wlasnie zaczal raczkowac i zwiedza caly dom, a pies i kot strasznie brudza wiec tez naokraglo latam z mopem
0 0

toudikot

#2692224 Napisano: 26.09.2009 07:46:32 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

marzanna napisał(a):

tedance napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

js28 napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

I wkurza mnie, że zawodowcy opanowują już chyba wszystkie konkursy. Niestety Projekt01 dotknięty jest plagą - na szczęście tylko Konkurs dla aktywnych... Za każdym razem ten sam schemat: kamuflaż przez cały konkurs, później atak na 3-4 dni przed końcem, żeby już nikt nie dał rady ich pokonać. Nieważne są koszty ani nakład pracy, czasu i środków. Mają dziesiątki kont internetowych, sprytne programy do obsługi stron. Koniec końców i tak wychodzą na swoje: tu przepłacą, w innym miejscu więcej zyskają. I nie ma sposobu, by ich wyeliminować. Są sprytni, a do tego wszystko jest robione zgodnie z regulaminem ... To jedynie kwestia interpretacji przepisów i umiejętności sprytnego ich obejścia ... Powinno się nie organizować konkursów umożliwiających nadużycia, których nie da się skontrolować ...
Zmienne IP załatwia wszystko....

Nie tylko w tym konkursie tak się dzieje! Zobacz konkurs Twoje odkrycia czy konkursy na Street Gallery. To co się tam dzieje to jest masakra! I nie ważne, że zdjęcie nic sobą nie reprezentuje, ważne że głosuje na nie pół szkoły, pół podwórka i jeszcze do tego zmienne IP. I co taki szaraczek, który uczciwie próbuje grać ma wtedy zrobić? Nic....z dziećmi neo każdy przegra emotka

Ja też mam niby neo, ale nie wykorzystuję jej do oszustw i krętactw ... Raz że szkoda mi czasu a dwa że jeśli bym to zrobiła tylko raz to i tak pewnie by mi się nie opłaciło - siła tkwi w zmasowanym ataku ... Wzięłam udział w Falvicie, ale już wiem, że pewnie mnie koło 14.10. zakasuje jakiś zawodowiec...
Niestety najcenniejsze nagrody są właśnie w tego typu konkursach...
Takie są cienie i blaski konkursów ...

Zgadzam się co do słowa, ale nie byłabym na Twoim miejscu taka pewna, że znikniesz z rankingu. 100 miejsc to dużo wbrew pozorom, prawdziwa walka mogłaby być, gdyby nagroda zależała od ilości pktów emotka

Ooo Tedance odezwała się ludzkim głosem emotka

a ja powiem tak , owszem czesto sa konkursy gdzie zanizaja na maksa , jak takie cos zauwazam zazwyczaj rezygnuje , ale sa konkursy takie gdzie trzeba poswiecic troszke wtedy jest szansa na wygrana a same kliknijcie nic nie da
Tak wlasnie wygralam na bobasie mimo ze mase ludzi nawzajem oskarzalo sie o oszustwa
i to wszystko min dzieki tendance emotka ktora bardzo czesto odzywa sie ludzkim glosem emotka
a jeszcze dodam tutaj na forum mase ludzi zaniza i czasem wole zachowac link dla zaufanych osob niz dawac do stopki zeby poleciec w chwilke emotka

ja mimo ze mam neo tez nie wkorzystuje jej w ten sposob, przy malym dziecku naprawde nie ma czasu ma calodobowe klikanie... ale np moja neo juz na starcie dyskwalifikowala mnie z dlugosci (mimo ze nie oszukiwalam), admin chyba wykrywal ze mam neo o w kazdej edycji zanizal mnie na miejsce kolo 1000..., zreszta dalam sobie juz spokoj z klikanymi konkami, ostatecznie zrazila mnie do tego bobovita, w ktorej po paru godz glosowania niektore zdjecia mialy ok 1000 glosow (wybaczcie ale nie wierze ze ktos znalazl tyle osob ktore akurat w ciagu tych paru godzin mu kliknely)
a propos tendance, fajne ma poczucie humoru i tez czasem przemawia ludzkim glosem, a i podoba mi sie jej praca na falvicie, az z tego wszystkiego zaglosowalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2689658 Napisano: 25.09.2009 08:56:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

toudikot napisał(a):

inka113 napisał(a):

najgłupsza to chyba jestem ja bo wysłałam 10 smsów i co najlepsze tyle mam paragonów... emotka
cała rodzina ma zapas Kasi na 2 miesiące... Chyba jednak uczciwość w takich sytuacjach nie popłaca...

hyhyhy gdybym ja tyle paragonow miala, ach emotka moze byc cos wpadlo...

co to by zmieniło... nie bardzo rozumiem, z tego co widze to bez różnicy czy jeden, czy 10. emotka

no wtedy mialabm szanse na trzycyfrowa ilosc eskow... ale znajac moje szczescie do takich losowan to masz racje nic by to nie zmienilo...
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2689617 Napisano: 25.09.2009 08:48:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

najgłupsza to chyba jestem ja bo wysłałam 10 smsów i co najlepsze tyle mam paragonów... emotka
cała rodzina ma zapas Kasi na 2 miesiące... Chyba jednak uczciwość w takich sytuacjach nie popłaca...

hyhyhy gdybym ja tyle paragonow miala, ach emotka moze byc cos wpadlo... Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2689556 Napisano: 25.09.2009 08:30:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
shorty87 napisał(a):

co mnie denerwuje? ze chcialam byc fair i sylalam jednego smsa na kasie a jak patrze na wyniki to dzinwym trafem wygrywaja same numery po sobie emotka to chyba nie jest zbieg okolicznosci emotka

ja wysylam po 12 i tez nic, wiec pewnie trzeba tu isc w co najmniej 3cyfrowe slanie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2689233 Napisano: 25.09.2009 06:58:53 w TESCO konkursy
moze to nie konkurs z nagrodami dla uczestnikow ale zdecydowalam sie podac tu linka do niego, codziennie mozemy glosowac na schronisko ktore otrzyma karme, mysle ze warto jesli ktos chce pomoc zwierzaczkom, oto link http://www1.tesco...schroniska/index.php Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2688863 Napisano: 24.09.2009 09:27:10 w Nocna Zmiana Warty
polec napisał(a):

ja też do sesji i odpad mam, już mnie podnosi na samą myśl. Wrrr!!!!

hihihi to mozemy sie pouzalac nad naszym ciezkim losem... moja glowa tez juz ciezka
0 0

toudikot

#2688844 Napisano: 24.09.2009 09:16:54 w Nocna Zmiana Warty
a ja sie ucze do sesji, bobas juz spi wiec mam chwile dla siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2687394 Napisano: 24.09.2009 01:48:46 w Połączenia nieodebrane
kalisto1986 napisał(a):

ok godziny 13 zastrzezony wiecie moze co to moglo byc ?

jkkp napisał(a):

nie odebrany tel zastrzeżony po godzi 15, czy do kogoś dzwonili w tym czasie z jakiegoś konka emotka

graj i wygraj z reala? Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2687162 Napisano: 24.09.2009 12:42:17 w Paragony
jakby ktos jeszcze potrzebowal to znalazlam paragon z herbala w carrefour z dnia 29.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2681191 Napisano: 22.09.2009 02:21:21 w Wkurza mnie...
brightwitch napisał(a):

Że ciągle mam ochotę na słodycze emotka

moze w ciazy jestes? tez tak mialam...
0 0

toudikot

#2680346 Napisano: 22.09.2009 09:14:35 w Paragony
baraba napisał(a):

nice napisał(a):

surfer napisał(a):

Szukam paragonów z reala za 12 zł (promocja graj i wygraj) z 15 i 16 września (po jednym). W zamian mogę wymienić z 11 września (nie doczytałem regulaminu i wysłałem esy kilka dni po zakupach). Oferty proszę na pw.

Tak z tym konkursem może być wielkie zamieszanie.
Sama wiem bo kupiłam 1 dnia promocji a wysłałm dopiero następnego dnia po zakupie. emotka A póxniej ktoś tu na forum napsiał, że to trzeba tego samego dnia wysłać co zakup. emotka

zgadza się, tutaj będzie sporo zamieszania... ale tu też jest lista rezerwowa i ten, kto wysłał poprawnie zgłoszenie, to ma sporo szans na wygraną z rezerwowej emotka

i dlatego podejrzewam ze raczej ciezko bedzie zdobyc upragniony paragon
Wyświetl w wątku >>
0 0