Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toudikot

toudikot

#2707286 Napisano: 01.10.2009 10:59:15 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

toudikot napisał(a):

wkurza mnie babcia mojego faceta (mieszka z nami w jednym domu, zajmuje pieterko)ktora zawsze gdy nie ma mnie w domu grzebie mi w szafach, lodowce i w komorce, pozniej okazuje sie ze znikaja rozne rzeczy, nie wiem juz co mam robic!!!! kiedys nawet zabierala mojego synka z lozeczka do sibie na gore jak wyszlam na chwilke do ogrodu emotka

starość jest okropna, współczuję Ci bardzo

dzieki wszystkim:) jakos lzej mi sie zrobilo jak sie wygadalam
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2707266 Napisano: 01.10.2009 10:57:21 w Wkurza mnie...
iaziaz napisał(a):

toudikot napisał(a):

wkurza mnie babcia mojego faceta (mieszka z nami w jednym domu, zajmuje pieterko)ktora zawsze gdy nie ma mnie w domu grzebie mi w szafach, lodowce i w komorce, pozniej okazuje sie ze znikaja rozne rzeczy, nie wiem juz co mam robic!!!! kiedys nawet zabierala mojego synka z lozeczka do sibie na gore jak wyszlam na chwilke do ogrodu emotka

emotka emotka oj brzydko babcia robi

a najgorsze ze jak jej grzecznie zwracam uwage to sie obraza, wyzywa mnie od wyksztalconych i potem przez miesiac udaje ze mnie nie widzi i nie odpowiada na dzien dobry
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2707248 Napisano: 01.10.2009 10:54:35 w Wkurza mnie...
wkurza mnie babcia mojego faceta (mieszka z nami w jednym domu, zajmuje pieterko)ktora zawsze gdy nie ma mnie w domu grzebie mi w szafach, lodowce i w komorce, pozniej okazuje sie ze znikaja rozne rzeczy, nie wiem juz co mam robic!!!! kiedys nawet zabierala mojego synka z lozeczka do sibie na gore jak wyszlam na chwilke do ogrodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2707137 Napisano: 01.10.2009 10:24:50 w TESCO konkursy
termitek99 napisał(a):

inka113 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

mahuska napisał(a):

is77 napisał(a):

mahuska napisał(a):

losuja za godz beda eski hehe

to wystarczy blabla napisać i też wygrać emotka

trzymam sie wersji, ze pani zbyła kogoś uprzejmie bo ma dość tego konkursu, to jest jej koszmar nocny, a eski jeszcze dojdą emotka

Chyba że pan Henryk z Olsztyna wszystko zgarnoł emotka kurcze musze po fajki iść emotka

Możecie go spytać czy wszystko zgarnął. Tutaj: https://www.e-kon...info/users-6459.html

kim jest Pan Henryk? To etatowy wygrywacz jakiś? emotka

Etatowy wygrywacz i tylko 2 posty na forum
emotka

jak juz ktos tu napisal na forum: milczenie jest złotem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706963 Napisano: 01.10.2009 09:51:45 w TESCO konkursy
kasiaw1431 napisał(a):

a ja zadzwoniłam do agencji AHA i pani mi powiedziała że wczoraj sms-y zostałe wysłane do wszystkich zwycięzców z konkursu knorr (dziwne emotka emotka )
a dziś lub jutro pojawią się na stronie

ale tu mowa o konkursie z tesco tak? bo juz sie pogubilam:P ja czekam na knorra z reala - jazda po nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706940 Napisano: 01.10.2009 09:45:25 w TESCO konkursy
beciala napisał(a):

Zastanawiam się ostatnio, czy aby nie zaprzestać brania udziału w tych słodkich konkursach, bo coś rosnę, albo ubrania się kurczą emotka

ja ostatnio objadam sie batonami z wedla i sama w to nie wierze ale schudlam ze 3 kg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706920 Napisano: 01.10.2009 09:41:53 w Połączenia nieodebrane
grusia2 napisał(a):

już wiem Discovery emotka

z tego konkursu smsowego ups? czy z czegos innego?
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706875 Napisano: 01.10.2009 09:32:44 w Rossmann
sasanka24 napisał(a):

toudikot napisał(a):

katjen27 napisał(a):

elliannia napisał(a):

To może się wymieniajmy adresami rossów które normalnie podchodzą do wydawania nagród i paczuszek emotka

Ja odbieram wszystko w Rossie w Plazie w Krakowie, wcześniej odbierałam na Kalwaryjskiej ale tam dziwnie jest i sprzedawczynie mało zorientowane emotka

I ponawiam pytanie o konkurs air wick, czy potrzebny był paragon emotka

Czytałam regulamin konkursu Air Wick i nie zauważyłam wzmianki o zakupie produktu i paragonie... emotka

paragon niepotrzebny:) a ktos wie kiedy maja byc wyniki bo zapomnialam sprawdzic

Wyniki z Air Wick 8 pażdziernika emotka

dziekuje:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706863 Napisano: 01.10.2009 09:30:49 w Rossmann
lwawa napisał(a):

lwawa napisał(a):

wystarczy pokazać paragon czy trzeba im go zostawić?

bo nie wiem czym mogę mieć 2 produkty na różne konkursy na jednym paragonie

ja przezornie kasuje wszystko na osobne paragony (ostatnio mialam 6 emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706830 Napisano: 01.10.2009 09:23:27 w Rossmann
katjen27 napisał(a):

elliannia napisał(a):

To może się wymieniajmy adresami rossów które normalnie podchodzą do wydawania nagród i paczuszek emotka

Ja odbieram wszystko w Rossie w Plazie w Krakowie, wcześniej odbierałam na Kalwaryjskiej ale tam dziwnie jest i sprzedawczynie mało zorientowane emotka

I ponawiam pytanie o konkurs air wick, czy potrzebny był paragon emotka

Czytałam regulamin konkursu Air Wick i nie zauważyłam wzmianki o zakupie produktu i paragonie... emotka

paragon niepotrzebny:) a ktos wie kiedy maja byc wyniki bo zapomnialam sprawdzic
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2706003 Napisano: 30.09.2009 09:29:59 w Nocna Zmiana Warty
rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

Reni napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

Reni napisał(a):

joka napisał(a):

Reni napisał(a):

polec napisał(a):

nadrabiałam zaleglości emotka i dlaej nadrabiam nowe zaległosci, które powstały podczas nadrabiania starszych. A idź..... Masakra.
Może to taki dzień, zaczęło pizgać to i się humory popsuły emotka

no ja zawsze o tej porze roku mam gorsze dni emotka pewnie to przez tą cholerną pogodę!! emotka Masakra-ile ja na to narzekam, nawet na tym forum emotka ale to nie moja wina że jestem ciepłolubna emotka
emotka

wiecie co emotka czytałam w jakimś reportazu że według astrologi rok 2009 jest troche do D emotka , kryzys i ogółem ciągle niezadowolenie,ale rok 2010 będzie juz inny spokojniejszy bo w znaku Ryb o ile można wierzyć w takie przepowiednie emotka

emotka emotka emotka chce wierzyć!! emotka emotka emotka Ten 2009 rok to dla mnie jakiś koszmar, same złe wydarzenia, rzeczy, informacje emotka emotka emotka Chyba jeszcze żaden rok nie był dla mnie tak zły -a co gorsze on jeszcze sie nie skończył emotka
Zatem czekam z niecierpliwością na ten następny, który mam nadzieje będzie dla mnie bardziej przychylny emotka

Bo dziewiątka nie jest szczęśliwa, chyba w Japonii i w ogóle na wschodzie tak myślą .. A tak w ogóle to dobry wieczór emotka

ja 9.09.09 wygralam kubusia puchatka dla synka:P

Ja 13. często coś wygrywam emotka

hmmm, ja jakos nigdy nie zwracam uwagi na liczby emotka
ale co do 09.09.09 to gdzies czytalam przepowiednie, ze niby jakas wielka powódź miała być, hehe emotka emotka emotka

chyba nagrod
emotka

no a 21.12.2012 ma być koniec świata
taaaaaaaaaak emotka

a nie 12.12.2012?

Ja słyszałam 21 ale słyszałam też że już od 9 lat 9 miesięcy i 30 dni nie ma świata emotka :P

haha:) ide spac, dobranoc wszystkim
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705997 Napisano: 30.09.2009 09:28:17 w Wkurza mnie...
rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

a u mnie na wsi termometr pokazuje 3 stopnie;/ dobrze ze w piecu napalone

u mnie niby w mieście ale nie patrzę na termometr. Wyszłam nakarmić psa i było mi tak zimno, że szkoda gadać. brrrrrr!!!!!

biedny pies, sam na zimnie siedzi:(:P

Wiesz, szkoda robi mi się go jak jest poniżej -10 emotka ostatecznie to łowczarek, więc nie boi się zimna. A pies trzymany w mieszkaniu już potem by nie wyszedł w mróz na dwór ...

cos o tym wiem, moj pies mysliwski jak wyjdzie na mroz to strasznie trzesie tylkiem
0 0

toudikot

#2705986 Napisano: 30.09.2009 09:26:12 w Nocna Zmiana Warty
rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

Reni napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

Reni napisał(a):

joka napisał(a):

Reni napisał(a):

polec napisał(a):

nadrabiałam zaleglości emotka i dlaej nadrabiam nowe zaległosci, które powstały podczas nadrabiania starszych. A idź..... Masakra.

no ja zawsze o tej porze roku mam gorsze dni emotka pewnie to przez tą cholerną pogodę!! emotka Masakra-ile ja na to narzekam, nawet na tym forum emotka ale to nie moja wina że jestem ciepłolubna emotka
emotka

wiecie co emotka czytałam w jakimś reportazu że według astrologi rok 2009 jest troche do D emotka , kryzys i ogółem ciągle niezadowolenie,ale rok 2010 będzie juz inny spokojniejszy bo w znaku Ryb o ile można wierzyć w takie przepowiednie emotka

emotka emotka emotka chce wierzyć!! emotka emotka emotka Ten 2009 rok to dla mnie jakiś koszmar, same złe wydarzenia, rzeczy, informacje emotka emotka emotka Chyba jeszcze żaden rok nie był dla mnie tak zły -a co gorsze on jeszcze sie nie skończył emotka
Zatem czekam z niecierpliwością na ten następny, który mam nadzieje będzie dla mnie bardziej przychylny emotka

Bo dziewiątka nie jest szczęśliwa, chyba w Japonii i w ogóle na wschodzie tak myślą .. A tak w ogóle to dobry wieczór emotka

ale co do 09.09.09 to gdzies czytalam przepowiednie, ze niby jakas wielka powódź miała być, hehe emotka emotka emotka

chyba nagrod
emotka

no a 21.12.2012 ma być koniec świata
taaaaaaaaaak emotka

a nie 12.12.2012?
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705967 Napisano: 30.09.2009 09:22:16 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

Reni napisał(a):

joka napisał(a):

Reni napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

chyba nagrod
0 0

toudikot

#2705964 Napisano: 30.09.2009 09:21:54 w Nocna Zmiana Warty
ewachem napisał(a):

toudikot napisał(a):

moje dziecko jeszcze szaleje w kojcu a ja chetnie poszlabym do lozia zieeew, moze ktos zna jakis sposob na uspienie rozrabiaki?

inhalacje...z maku emotka

juz zasnal, bez maku;d za to mnie sie odechcialo
0 0

toudikot

#2705955 Napisano: 30.09.2009 09:20:07 w Wkurza mnie...
rademenes1 napisał(a):

toudikot napisał(a):

a u mnie na wsi termometr pokazuje 3 stopnie;/ dobrze ze w piecu napalone

u mnie niby w mieście ale nie patrzę na termometr. Wyszłam nakarmić psa i było mi tak zimno, że szkoda gadać. brrrrrr!!!!!

biedny pies, sam na zimnie siedzi:(:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705934 Napisano: 30.09.2009 09:12:49 w Wkurza mnie...
a u mnie na wsi termometr pokazuje 3 stopnie;/ dobrze ze w piecu napalone Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705933 Napisano: 30.09.2009 09:12:09 w Nocna Zmiana Warty
rademenes1 napisał(a):

Reni napisał(a):

joka napisał(a):

Reni napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

ja 9.09.09 wygralam kubusia puchatka dla synka:P Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705803 Napisano: 30.09.2009 08:35:57 w Rossmann
ati88 napisał(a):

toudikot napisał(a):

ati88 napisał(a):

toudikot napisał(a):

beciala napisał(a):

toudikot napisał(a):

czy wy tez macie takie dziwne wlosy po herbalach czy tylko ja?
emotka mam nadzieje ze w koncu cos od nich wygram jako zadoscuczynienie za spustoszenie na mojej glowie emotka

Ja stosuję naprzemiennie różne szampony i odżywki, których mam na pęczki, więc trudno powiedzieć.
Nie zauważyłam jakiejś szczególnej różnicy po jednokrotnym zastosowaniu.
Może po prostu nie trafiłaś na odpowiedni rodzaj do Twoich włosów ? emotka
A wygranej oczywiście życzę wszystkim na forum!

Mój stary rower właśnie po raz enty w naprawie emotka więc nowy chętnie przyjmę emotka

mam wrazenie ze zrobilo mi sie po herbalu straszliwe siano na glowie, wlosy mi stercza brrr, a co do nagrod to niedawno zrobilam na podjezdzie miejsce na rower (samochod tez sie zmiesci od biedy emotka )

tez mis ei wydaje ze moje włosy sa jak siano po tym szamponie zreszta moja mama mowi ze ja zawsze takie miałam ? ee nie xD juz sie dzis herbal mi skonczyl wiec zmienam szampon i sie okaze

Tobie przynajmniej herbal ten dyskomfort zadoscuczynil
emotka

Tobie też uczyni rowerem emotka

albo czterokolowcem
emotka dzieki ze we mnie wierzysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2705779 Napisano: 30.09.2009 08:30:18 w Rossmann
ati88 napisał(a):

toudikot napisał(a):

beciala napisał(a):

toudikot napisał(a):

czy wy tez macie takie dziwne wlosy po herbalach czy tylko ja?
emotka mam nadzieje ze w koncu cos od nich wygram jako zadoscuczynienie za spustoszenie na mojej glowie emotka

Ja stosuję naprzemiennie różne szampony i odżywki, których mam na pęczki, więc trudno powiedzieć.
Nie zauważyłam jakiejś szczególnej różnicy po jednokrotnym zastosowaniu.
Może po prostu nie trafiłaś na odpowiedni rodzaj do Twoich włosów ? emotka
A wygranej oczywiście życzę wszystkim na forum!

Mój stary rower właśnie po raz enty w naprawie emotka więc nowy chętnie przyjmę emotka

mam wrazenie ze zrobilo mi sie po herbalu straszliwe siano na glowie, wlosy mi stercza brrr, a co do nagrod to niedawno zrobilam na podjezdzie miejsce na rower (samochod tez sie zmiesci od biedy emotka )

tez mis ei wydaje ze moje włosy sa jak siano po tym szamponie zreszta moja mama mowi ze ja zawsze takie miałam ? ee nie xD juz sie dzis herbal mi skonczyl wiec zmienam szampon i sie okaze

Tobie przynajmniej herbal ten dyskomfort zadoscuczynil
0 0