Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to na pewno sciema, bo bardzo wiele osob ma taka sytuacje, m.in ja (wysylalam w tym samym czasie 2 listy i 1 doszedla 2gi nie),spytalam Pana,a co jak sie okaze ze list do Panstwa doszedl? on zaczal sie jakac i nie wiedzial co powiedziec. wydaje mi sie ze to jedna wielka sciema i po prostu chcieli sobie bony na 7141 zostawic Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym sie przyczepila
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czmeu z rossmana? przeciezmoze byc z kazdego sklepu Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie na mojego laptopa tez wysle kurierem bo juz poczcie nie ufam
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w oddawczym w Łodzi Pani nie moze udzielic mi informacji czy przesylka dotarla, moge zlozyc pisemnie reklamacje,na ktora odpowie poczta (do 14dni) tylko co z tego jak czas na reklamacje w medias minie
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tel.: +48 42 633 95 44 Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie tego zamierzam sie jutro dowiedziec(na 3 wygrane hasla, na stronce sa tylko 2moje) a z dokumentami na pewno wszystko bylo wporzadku bo sprawdzalam 10 razy Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygralam laptopa zeby miec na czym pisac ta magisterke
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jestescie pewni ze weryfikacja waszego wytypowania do nagrody przebiegla pomyslnie?,bo np na moje 3 wygrane hasla z carref tylko2znajduja sie na liscie zweryfikowanych a 3go brak
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki meski nick
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poleconym priorytetem w tym samym dniu co na 2gi wygrany numer, tamto haslo jest... z paragonem bylo na pewno wporzadku wszystko, nie wiem czego sie doczepili... bo chyba to ze na ten numer w innym konku podalam inne dane nie moglo im chodzic,albo ze w smsie podalam ul pck a w dowodznie jest polskiego czerwonego krzyza...
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a 3go nie ma, wszystko wysylalam w tym samym czasie, paragony i wszystko inne bylo w porzadku, zaraz mnie cos trafi!!!! ma ktos taka sytuacje? Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po wczorajszym mam tak dobry humor ze moge dawacenergie na co tylko chcecie
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to mam mega refleks,szkoda ze paragonow brak
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakbys wygrala zestaw herbat to brzuch dalej by Cie bolal... Wyświetl w wątku >>