Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raczej tez Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio mi sie snilo ze wygralam kompleksowe sprzatanie domu Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z palmolive? tak Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze losowali? Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a za jaki paragon proponuja 10zl doladowanie? Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymaj na rossmanna,jesli masz te z rossmana Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czuje sie zaproszona nawet jak nie wygram roweru Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ano,przydalby sie do kompletu
Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj znac czego sie dowiedzialas bo mnie juz wstyd tam dzwonic Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
228240640 Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja 64 Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak,do 30go listopada Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytalam w medias wlasnie o paragon to Pan nic nie wie Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie pod brama kopia kanalizacje juz 3ci tydzien, nie dosc ze bloto po kostki, to jeszcze czesto autem nie mozna wjechac na dzialke bo zastawia wszystko maszynami i pozniej z dzieckiem zwisajacym musze sie przedzierac przez kopary i bloto wrrr Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3.5 Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń komisja składającą się z przedstawicieli Organizatora konkursu – Agencji Reklamowej human ad, koordynatora konkursu – EL2 Sp. z o.o., i klienta – Henkel Polska Sp. z o.o., wyłoni 111 zwycięzców nagród w terminie nie późniejszym niż 14 dni od zakończenia konkursu. Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas storczyki maja jak w raju (pieknie kwitna niemal naokraglo, az milo sie na nie patrzy) Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi Ci o ABC? jesli tak to ja mam 4 paragony ale zapominalam grac, zagram pewnie jutro no ale na pewno cos zostanie z paragonikow:) Wyświetl w wątku >>
toudikot
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam i mu o tym mowilam, ale jego to nie obchodzi bo to wina poczty, ale nie omieszkam mu tego mailem wyslac albo skserowac i poczta za potwierdzeniem odbioru Wyświetl w wątku >>