Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toudikot

toudikot

#2886823 Napisano: 26.11.2009 02:26:16 w Konkursy ABC
yaro2004 napisał(a):

toudikot napisał(a):

malenka89 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Wie, ktoś kiedy maja zamiar wysyłać z Knorr ? Mają czas do 30. Jutro ostatni dzień roboczy emotka

tez jestem ciekawa... pewnie się nie wyrobią żeby do jutra wysłać emotka

maja czas do 30.11 wiec wysla 30tj w poniedzialek:)

mogles skłamac, lepiej bysmy sie poczuli emotka

hihi,moglas jak juz emotka emotka wiem ze oni zawsze wysylaja nagrody w ostatni dzien wiec nie ma sie co ludzic ze zrobia to wczesniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2886808 Napisano: 26.11.2009 02:23:46 w Konkursy ABC
malenka89 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Wie, ktoś kiedy maja zamiar wysyłać z Knorr ? Mają czas do 30. Jutro ostatni dzień roboczy emotka

tez jestem ciekawa... pewnie się nie wyrobią żeby do jutra wysłać emotka

maja czas do 30.11 wiec wysla 30tj w poniedzialek:) Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2886530 Napisano: 26.11.2009 12:52:53 w Wkurza mnie...
golcia20 napisał(a):

Wkurza mnie, że jeszcze, ani razu nie udało się wygrać nic na stronce minimini emotka
Tych płytek gumi misia też nie, a tyle tego było...

witam w klubie, juz nawet nie chce mi sie do nic wysylac maili na zaden konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2885307 Napisano: 26.11.2009 08:13:30 w Carrefour konkursy
enia2007 napisał(a):

kosmitka napisał(a):

A PROPOS KONKURSU PALMOLIVE-BYŁAM W WYZNACZONYM SKLEPIE PO ODBÓR ZESTAWU ,A PANI NA MNIE WIELKIE OCZY ZROBIŁA W DEBICY

no właśnie,jak przekonać panią w informacji że zestawik musi u nich gdzieś być i ja go muszę odebrać emotka
mam gdzieś dzwonić czy czekać aż przepadnie? emotka

moj tata zlozyl zazalenie na pismie do dyrektora sklepu i nastepnego dnia nie dosc ze dostal zestaw palmolive do domku to jeszcze i dyrektor i pan z palmolive dzwonili do niego z przeprosinami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2885293 Napisano: 26.11.2009 08:09:36 w Paragony
marzanna napisał(a):

inka113 napisał(a):

marzanna napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Szukam osoby która wybiera się na dniach do sklepu carrefour który bierze udział w konkursie Carefree w Carrefour i by mi zakupiła produkty promocyjne i wysłała paragon. Zwracam za zakup produktów i wysyłke. A do mnie wysyłasz tylko paragon

A za fatygę nic? emotka emotka Wobec tego jaki ktokolwiek ma w tym interes emotka I jeszcze stać w kolejce na poczcie emotka

w kazdym sklepie wygrywa główną nagrode tylko jedna osoba...

Tym bardziej kadett powinien jakoś bardziej zmotywować potencjalnego kupującego emotka

np obiecac wspolne spa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2883669 Napisano: 25.11.2009 06:15:54 w Pomocy!!!!
iwonciaaa napisał(a):

A ja mam problem co do tego konkursu tesco
http://www.tesco....2-produkty/index.php niby kończy się 25.11 czyli jutro, ale tzn że trwa tylko do dzisiaj północy czy do jutra, bo tego nie określili. Zna się ktoś?:)

25.11 jest dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2882583 Napisano: 25.11.2009 11:50:27 w Carrefour konkursy
aggie napisał(a):

toudikot napisał(a):

toudikot napisał(a):

toudikot napisał(a):

olunka napisał(a):

toudikot napisał(a):

czy ktos odbieral juz zestaw palmolive w carrefourze dabrowka w katowicach? tata wlasnie chcial swoj odebrac i panie robia wielkie oczy emotka

ja dzisiaj dzwoniłam i pani mi kazała dzwonic jutro emotka

hihi, moj biedny tata dalej tam stoi i domaga sie swojego zestawu:) dobrze im tak, skoro maja burdel!!!! i podobno w dalszym ciagu nikt nic nie wie na temat tych zestawow

po zazaleniu jakie tata zlozyl, pan z palmolive osobiscie dostarczyl wygrany zestaw do domu emotka

Super Tata emotka
A ja się sporo naczekałam na nagrodę. No ale zestaw bardzo mi się podoba. I jakie ładne pudełko.

nooo:) do konkursow i uzerania z organizatorami to on sie nadaje emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2882571 Napisano: 25.11.2009 11:47:49 w Wkurza mnie...
kitusbajdus napisał(a):

a mnie wkurza to, że nie wiedziałam o ankiecie streetcom batycki. Teraz wszyscy mają telefony a ja nawet nie wiem co i jak

nie martw sie,polowa osob i tak nie wie co ma mowic i pani sie zaraz rozlacza (np moj facet emotka emotka emotka emotka emotka emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2882566 Napisano: 25.11.2009 11:46:30 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

toudikot napisał(a):

olunka napisał(a):

toudikot napisał(a):

czy ktos odbieral juz zestaw palmolive w carrefourze dabrowka w katowicach? tata wlasnie chcial swoj odebrac i panie robia wielkie oczy emotka

hihi, moj biedny tata dalej tam stoi i domaga sie swojego zestawu:) dobrze im tak, skoro maja burdel!!!! i podobno w dalszym ciagu nikt nic nie wie na temat tych zestawow

po zazaleniu jakie tata zlozyl, pan z palmolive osobiscie dostarczyl wygrany zestaw do domu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2882411 Napisano: 25.11.2009 11:10:49 w Konkursy ABC
jakby ktos mial za duzo tosterow z abc to chetnie przygarne jeden, a w zamian moge dac paragon z abc z 31.10 i ew jakies skromne doladowanko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2882078 Napisano: 25.11.2009 09:33:57 w Zostań testerem.
sydariameki napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

sydariameki napisał(a):

a jakie trzeba spełniać kryteria żeby zadzwonili z zapytaniem o papierosy? emotka

bardzo dobre pytanie też jestem ciekawa jak mógłby ktoś odpowiedzieć:)

chodzi mi głównie o to czy osoby do których dzwonili mieli odesłane te oświadczenia.

nie mialam odeslanego, ale tu nie chodzi o to czy jestes w streetcomie, bo to byla ankieta dla osob,z ktorymi niby rozmawialy ekspertki nt tych papierosow,czyli to czy jest sie czlonkiem streetcom nie ma tu nic do rzeczy Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2882074 Napisano: 25.11.2009 09:32:39 w Zostań testerem.
taleksander napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

sydariameki napisał(a):

a jakie trzeba spełniać kryteria żeby zadzwonili z zapytaniem o papierosy? emotka

bardzo dobre pytanie też jestem ciekawa jak mógłby ktoś odpowiedzieć:)

też prosze o info. Na kogo mogę się powołać, jeśłi zapytają kto poczęstował mnie paczkę ze streetcomu z papierosami?

ja powiedzialam ze kolezanka, ktora jest ekspertka streetcom mnie poczestowala, babka spytala jak mi smakowaly,pytala jeszcze czy taki sposob informowania jest dobry,czy kupilabym te papierosy, a na koniec powiedziala ze wygralam torebke Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2880716 Napisano: 24.11.2009 06:08:58 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

olunka napisał(a):

toudikot napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2880712 Napisano: 24.11.2009 06:07:37 w Carrefour konkursy
olunka napisał(a):

toudikot napisał(a):

hihi, moj biedny tata dalej tam stoi i domaga sie swojego zestawu:) dobrze im tak, skoro maja burdel!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2880649 Napisano: 24.11.2009 05:41:50 w Carrefour konkursy
czy ktos odbieral juz zestaw palmolive w carrefourze dabrowka w katowicach? tata wlasnie chcial swoj odebrac i panie robia wielkie oczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2880385 Napisano: 24.11.2009 04:02:00 w Rossmann
ati88 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

najbardziej mnie dziwi to słowo oraz w punkcie 8A,rozumiem że miało być lub? emotka

a mnie punkt 7 Łączna pula nagród 11 tysiecy ? emotka

nooo, w tym 7 laptopow i 77 zestawow kosmetykow, jakies tanie te laptopy chyba... Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2880151 Napisano: 24.11.2009 02:25:22 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

bruce napisał(a):

79magda napisał(a):

...z tego, że moja córeczka, która w styczniu skończy 4 latka, właśnie przybiegła z okrzykiem: Mamusiu, super piosenka, puść mi jeszcze raz!!!
Dodam, że miała na myśli Bal Kreślarzy Kultu. Cieszą mnie Jej jak najbardziej właściwe upodobania muzyczne emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Choć nie ukrywam, że Jej ulubionym przebojem są Złote obrączki:

http://www.youtub.../watch?v=Ijbc-jONVU0

ale to już bardziej nadaje się do wątku popraw sobie humor
emotka emotka

udalo sie, humor poprawiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2875869 Napisano: 23.11.2009 12:12:58 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

slaw4545 napisał(a):

sa wynniki z losowania z piatku gdzie byly auta idp

można link bo ja niedowidzaca emotka

http://www.carref...e/miesiac-carrefour/ Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2875101 Napisano: 23.11.2009 08:53:44 w Carrefour konkursy
aggie napisał(a):

Ciekawe czy dziś jeszcze można mieć nadzieję na ipoda albo tysiaka...

ja wciaz mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2873689 Napisano: 22.11.2009 06:18:25 w Carrefour konkursy
ati88 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

toudikot napisał(a):

samantha22 napisał(a):

do kiedy mają czas na wysyłkę bonów z konka knorra?

chyba 18.12 ale glowy nie dam emotka

dzięki emotka

Hmm
a ma ktos nr pod który można tam zadzonic chce sie zapytać czy moj list doszedł ?

znajdz w googlach medias i tam pod ikonka konatkt jest numer pod ktory zawsze dzwonie Wyświetl w wątku >>
0 0