Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#6237115 Napisano: 03.08.2016 23:15:08 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Krew mnie zaleje! Jestem za granicą, ale przed wyjazdem upewniałam się w Play, że wyślę z zagranicy smsy premium i powiedziano mi że bez problmu, teraz próbuje z dwóch telefonów i du..emotka  dzwonię do Play a gość mi mówi, że nie ma takiej możliwości, no debile jedneemotka

No w pleyu nie idzie.
Swoją drogą nie wiem dlaczego:/
Tmobil i Orange idzie bez problemu,choć marne to dla Ciebie w tej chwili pocieszenie.
Może,dzwon do kogoś z pl,do kogo masz mega zaufanie,niech wysyła w Twoim imieniu emotka

popros kogos zaufanego moze  ma wolne nr zeby Tobie wysłał i hasła sie nei zmarnuja Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6237057 Napisano: 03.08.2016 22:01:49 w Biedronka
luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

przyznać się kto teraz siedzi tak jak ja i na ostatnią chwilę śle zgłoszenia na Kamis.. Wszystko na ostatnią chwilę emotka  emotka

Pewnie całe mnóstwo osób, dlatego nie czekałam do samego końca - zawsze robi się tłoczno emotka

Szczególnie, że tam są nagrody dzienne emotka

ja tylko wczoraj kilka i dziś:)   wiec   szanse mizerne;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236983 Napisano: 03.08.2016 18:55:23 w Wkurza mnie...
wkurza  mnie Alma  i puste  połki zeby nawet na konkurs Nestle majonezu nie mieli?  sama torebki mam kupic których nieemotka uzywam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236904 Napisano: 03.08.2016 15:24:22 w SZUKAM....
rwas napisał(a):

bridget napisał(a):

który to konkurs gilette w zabce ( chyba)  cos mi mignęło, ale nie moge znaleźć

http://www.e-konk...ka.html#.V6HqkvmLTIU

czyli tylko gilette te marki co pod spodem nie biora udziału? kojarze dyskusje jakas kilka dni temu, ale ja zawsze jakas   opozniona:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236893 Napisano: 03.08.2016 14:58:12 w SZUKAM....
który to konkurs gilette w zabce ( chyba)  cos mi mignęło, ale nie moge znaleźć Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236680 Napisano: 02.08.2016 23:16:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pakowa napisał(a):

ZABKA KAKTUS mnie olala 0/4 emotka

u mnie 0/2  i dzis tez pustka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236606 Napisano: 02.08.2016 20:42:10 w Wkurza mnie...
Wkurza m nie niesłownosc ludzi,  czekam od 16 na Pana który miał   dalej remontowac i Nas wystawił, ech jak zyc.... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236520 Napisano: 02.08.2016 16:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

delvitto napisał(a):

darog napisał(a):

Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

konkurs@slodkieorzezwienie.pl

cukier/carrefour,
 ja i moja kumpela  pracy mamy zwrot o niedostarczonej wiadomości- te tak macie? ( u mnie wp, u niej o2)

Ja też dostałam w nocy maila, ale nie zwrot  niedostarczonej wiadomości, tylko informację o opóźnieniu jej dostarczenia i o tym, że za jakiś czas podejmą próby... Może Ty też taką masz i nie ma powodu do paniki? emotka

nie zdarza mi się panikować w żadnej dziedzinie życia..

"Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.

Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.
===
Hi. This message was created automatically by mail system
at Wirtualna Polska.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out."

<konkurs@slodkieorzezwienie.pl>:

mam dokładnie taką samą wiadomość, i nie będę ukrywać - strasznie się wkurzyłam na początek dnia:( czy myślicie, że można do nich napisać i złożyć reklamację?

Zgłosiłem problem mailowo do agencji, która odpowiadała za konkurs, jak otrzymam jakąś odpowiedź to dam znać... też mnie to trochę zdenerwowało...

U mnie tez taka odpowiedź- zwrot emotka
Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz   
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.      
Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.    
===   
Hi. This message was created automatically by mail system   
at tlen.pl.       
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

Telefon chyba też odłożyli, bo non stop zajętyemotka

tez tak miałam  , zreszta jak i w zwierzakach z BIedronki i do konca nie wiem czy te prace wowczas brane były pod uwage. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236501 Napisano: 02.08.2016 16:26:24 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

kadett33 napisał(a):

bridget napisał(a):

kurcze wydawało mi się ze virgin to odłam t mobile, gdzie zarejestrować można ich startery?

virgin jest na infrastrukturze Playa, a możesz zarejestrować w punktachRuch, Telakces, niezależne punkty GSM lub możesz zamówić bezpłatnego kuriera który sprawdzi twoje dane z dowodu.

a jest jakis limit  rejestracji kart na osobe? mozna pozniej dezaktywowac by nowe rejestrowac?

Wydaje mi się, że nie ma limitów (w Play na bank nie ma). Ktoś pisał tu o Orange i o 20 max, ale wątpię - ustawa w żaden sposób nie limituje starterów/osobę. 

dziś  byłam w play i powiedzieli mi ze 10 sztuk - chciałam u nich virgin tez zarejestrować  to najpierw powiedziała ze to nie u nich,  a pozniej niby nie działało, zastanawiałam się właśnie jak z innymi sieciami,   cięzki zywot konkursowicza   tez nie mieli z czym  wypalic PiS-owcy. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236494 Napisano: 02.08.2016 16:18:36 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

bridget napisał(a):

kurcze wydawało mi się ze virgin to odłam t mobile, gdzie zarejestrować można ich startery?

virgin jest na infrastrukturze Playa, a możesz zarejestrować w punktachRuch, Telakces, niezależne punkty GSM lub możesz zamówić bezpłatnego kuriera który sprawdzi twoje dane z dowodu.

a jest jakis limit  rejestracji kart na osobe? mozna pozniej dezaktywowac by nowe rejestrowac? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236416 Napisano: 02.08.2016 14:12:14 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

bridget napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bridget napisał(a):

czy z new balance poza sznurówkami i   voucherem tez miały byc te zaznaczone zgrzewki wody?  bo własnie był kurier z  sama koperta

Zgrzewki były chyba jako nagroda miesiąca.. To się zaznaczało na ewentualną wygraną jakby się miało nagrodę miesiąca

no własnie nie pamietam emotka a tylko kojarze ze cos takiego było:)

Tak było... Ale w przypadku nagrody I stopnia... Plus spotkanie z gwiazdą emotka  

dzięki Piotrek:) Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

bridget

#6236406 Napisano: 02.08.2016 14:01:30 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

bridget napisał(a):

czy z new balance poza sznurówkami i   voucherem tez miały byc te zaznaczone zgrzewki wody?  bo własnie był kurier z  sama koperta

Zgrzewki były chyba jako nagroda miesiąca.. To się zaznaczało na ewentualną wygraną jakby się miało nagrodę miesiąca

no własnie nie pamietam emotka a tylko kojarze ze cos takiego było:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236402 Napisano: 02.08.2016 13:57:22 w SZUKAM....
czy z new balance poza sznurówkami i   voucherem tez miały byc te zaznaczone zgrzewki wody?  bo własnie był kurier z  sama koperta Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236135 Napisano: 01.08.2016 21:23:50 w Biedronka
czy tylko ja nie moge otworzyc regulaminu?

403 Forbiddennginx - jakiś błąd  mam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236074 Napisano: 01.08.2016 19:44:05 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

bridget napisał(a):

dziekuje bo troche mam tych  starterów oczywiscie przeoczylam moment rejestracji  kart. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6236062 Napisano: 01.08.2016 19:24:09 w SZUKAM....
kurcze wydawało mi się ze virgin to odłam t mobile, gdzie zarejestrować można ich startery? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6235892 Napisano: 01.08.2016 14:14:22 w Intermarche
czy w 1 kopercie mozna 2 deklaracje odesłac? na 1 gosp. domowe w Lirene? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6235813 Napisano: 01.08.2016 12:29:48 w Paragony
mam jeszcze  1 paragon  itm lirene chetnie niedrogo odkupię wygraną z 08.07 - nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6235805 Napisano: 01.08.2016 12:23:05 w Połączenia nieodebrane
dzis połaczenie z zastrzezonego? ktos moze wie czy cos konkursowego mogło dzwonic? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6235796 Napisano: 01.08.2016 12:13:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
u  mnie rowniez Lirene  kosmetyki
Wyświetl w wątku >>
0 0