Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#6240158 Napisano: 11.08.2016 21:58:07 w SZUKAM....
mam pytanie czy w eko - konkurs z lodami jest limit znaków, nie widze zapisu w regulaminie
 i 2 jak przedłuzyc rok waznosci konta w heyah i play? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240078 Napisano: 11.08.2016 18:48:48 w Dziś cieszę się z.....
dziś ciesze się z  wielu rzeczy na pewno rocznicy    na forum - to już 7 latek - gdy tutaj jestem ( start był dość trudny    od konkursów klikanych począwszy, poznałam wielu sympatycznych  ludzi, niektórych poznałam osobiście i utrzymuje nadal kontakt). Ostatnio na rowerze i mokrych  liściach wpadłam w poślizg przewróciłam się  z dzieckiem  w foteliku, bardzo szybko zareagowali przechodnie poprowadzili  rower, wypieli dziecko ,  kilka razy upewniając się czy  mi  nic nie jest, kolejnego dnia ja mogłam pomoc Panu który nie   był w stanie dojść do szpitala, miał coś z nogą podeszłam do ambulatorium i podjechali po niego wózkiem, wszyscy go bagatelizowali. Dziś kolejne przyjemności mnie spotkały a mianowicie w związku z remontem i wymiana okien uszkodzono mi  parapet  z konglomeratu, nikt nie chciał się podjąć jego wypolerowania -   jeden   z wielu telefonów do firm kamieniarskich  i jedna/jedyna firma która zgodziła się pomoc, dziś odebrałam piękny  wyglądający jak nowy parapet zakonserwowany aż oko cieszy swoim blaskiem, zaraz podziękowałam telefonicznie za pomoc, Pani była bardzo zaskoczona - bo  1 raz ktoś pamiętał , podziękował i z życzliwością się zachował, bo dobro wraca... Wyświetl w wątku >>

bridget

#6239964 Napisano: 11.08.2016 12:54:36 w Zakupy na konkursy - usługi
moge w  eko i  itm zrobic zakupy oraz innych sklepach Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6239925 Napisano: 11.08.2016 11:39:07 w Połączenia nieodebrane
edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

marzenier napisał(a):

bridget napisał(a):

do syna wczoraj i dzis dzwonił zastrzezony nr  czy mogło to byc cos konkursowego?

Pudliszkowa Żabka dzwoniła wczoraj z prywatnego.

a czy ktos ma  nr telefonu do tej agencji?  na stacjonarny ni e idzie sie dodzwonić  skrzynka przepełniona

Zgodnie z regulaminem mają dzwonić 5 razy, więc trzymaj tel przy sobie emotka

no własnie syn wział telefon ten i pojechał do tesciow, wiec nie mam takiej opcji  -   a 9 latek bał sie odebrac zastrzezonego  nr , tesciowa nie zdazyła;) i tak  to  własnie jest a haslo widze ze puszczone z jego tel bylo     fajne. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6239919 Napisano: 11.08.2016 11:34:49 w Połączenia nieodebrane
marzenier napisał(a):

bridget napisał(a):

do syna wczoraj i dzis dzwonił zastrzezony nr  czy mogło to byc cos konkursowego?

Pudliszkowa Żabka dzwoniła wczoraj z prywatnego.

a czy ktos ma  nr telefonu do tej agencji?  na stacjonarny ni e idzie sie dodzwonić  skrzynka przepełniona Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6239897 Napisano: 11.08.2016 11:17:10 w Połączenia nieodebrane
do syna wczoraj i dzis dzwonił zastrzezony nr  czy mogło to byc cos konkursowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6239668 Napisano: 10.08.2016 16:50:09 w Paragony
mam paragon Fa  i żabka pudliszki Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238573 Napisano: 08.08.2016 00:26:36 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

myślałam,że konkurs kończy się jutro   emotka

tez  zostałam z paragonem:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238569 Napisano: 08.08.2016 00:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja zapomniałam o BB i znow paragon  zmarnowany:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238563 Napisano: 08.08.2016 00:09:58 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

Keiti mnie wkurzają ludzie komentujący sprawy, o złożoności których pojęcia nie mają... Więc się nie wkurzaj, bo ludzie czasem nie wiedzą o czym piszą. W teorii wszystko jest proste emotka

niektórych mentalność "dokopać leżącemu",  bo   zrozumienie  i empatia   to takie  wartości  nieznane -  a sferę konkursową odnosić ogólnie do życia , małżeństwa - to już jakiś absurd. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238546 Napisano: 07.08.2016 23:35:53 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

@bucik-konkursy napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie mąż  (...) mimo ze  od kilku lat bawie sie   konkursowo czasem mam wrazenie ze on to jakis ufok...

Każdy ma to, na co ZASŁUŻYŁ. emotka

w sumie coś w tym jest. nieraz mnie strasznie dziwi, że ludzie w kilkuletnich związkach potrafią się tak jakoś dziwnie porozumiewać. emotka

--------------------------------------------------------------

wkurza mnie wygrywanie na ckliwość. przed chwilą napisałam odpowiedź na konkurs, a parę postów niżej zobaczyłam odpowiedź (która zapewne wygra) typu: "powinnam dostać ten biustonosz, bo mam dwa wesela w tym roku i... guza sutka". litości... no właśnie - litości.

Ciesze się, ze Twój jest taki idealny:) i  nie masz nic  do zarzucenia "mężowi", idealnie się uzupełniacie w każdej sferze życia - gratulujeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238544 Napisano: 07.08.2016 23:23:11 w Wkurza mnie...
@bucik-konkursy napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie mąż  (...) mimo ze  od kilku lat bawie sie   konkursowo czasem mam wrazenie ze on to jakis ufok...

Każdy ma to, na co ZASŁUŻYŁ. emotka

jakże empatyczne  odniesienie - mam  nadzieję,   ze odczujesz  kiedyś   coś podobnego:) i swoje słowa  w przekazie  odniesiesz do własnej osoby.  Czasem  zastanawiam się , czy jest    sens cokolwiek tu wpisywać.  Forum się bardzo zmienia - szkoda ze   negatywnie.
Konkursowicz -  konkursowiczowi  wilkiem emotka Wyświetl w wątku >>

bridget

#6238229 Napisano: 06.08.2016 17:31:45 w Wkurza mnie...
asiunia260 napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie mąż   prosiłam by zrobił zakupy na Biedronkę i dopkupił mi jeszcze 3 paragony  dokładnie wyjasniłam, zrobiłam mu zdjecie  produktów z regulaminu, przywozł 1 szampon za 9 zl. Jak w  kazdym  markecie jest  i po 5 razy dzwoni jaka szynke kupic i czy smietane  30% tak mimo ze  od kilku lat bawie sie   konkursowo czasem mam wrazenie ze on to jakis ufok,  nie wspomne  ile razy  paragony mi wyrzucil, ostatnio jadac na wakacje porobiłam sobie zdjecia nr    paragonow telefonem ,  nie zdazyłam wysłac, bo  przez przypadek usunał... ile razy juz  duplikaty brałam po płatnosci kartą... a ile razy prosiłam zeby mi cos  kupił bedac w delegacji w sklepie  którego w miescie nie mam...czasem mam wrazenie ze nie docenia tego wszystkiego:(  a niewiele wymagam....

Mogę Cię pocieszyć, że u mnie jest podobnie i też czasami mam wrażenie, że on nie docenia tego ile rzeczy mamy "za darmo" albo dużo taniej mimo, że normalnie nie byłoby nas stać...ale tak nie jest, na pewno docenia, tylko na inny sposób niż my tego oczekujemy. Mówią, że to kobiet nie da się zrozumieć, ale zrozumieć faceta i jego sposób rozumowania to dopiero wyczyn emotka

no właśnie ..  przecież nie polecielibyśmy na Malediwy gdyby nie  konkursy,  czerwcowe  wakacje  pełna rodzinna All Inclusive tez były zwariowane ,     to wszystko wymaga zaangażowania od  zakupów, po  terminowe zgłoszenia. Wiadomo ze trudniej wygrać, ale  to praca i satysfakcja zarazem...nawet drobnostki cieszą. Nie dość ze trudno czas wygospodarować przy małych dzieciach, do tego praca  i maż w delegacji uhuh  i czasami mam wrażenie ze tylko na sobie  mogę polegać. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238221 Napisano: 06.08.2016 17:09:25 w Wkurza mnie...
wkurza mnie mąż   prosiłam by zrobił zakupy na Biedronkę i dopkupił mi jeszcze 3 paragony  dokładnie wyjasniłam, zrobiłam mu zdjecie  produktów z regulaminu, przywozł 1 szampon za 9 zl. Jak w  kazdym  markecie jest  i po 5 razy dzwoni jaka szynke kupic i czy smietane  30% tak mimo ze  od kilku lat bawie sie   konkursowo czasem mam wrazenie ze on to jakis ufok,  nie wspomne  ile razy  paragony mi wyrzucil, ostatnio jadac na wakacje porobiłam sobie zdjecia nr    paragonow telefonem ,  nie zdazyłam wysłac, bo  przez przypadek usunał... ile razy juz  duplikaty brałam po płatnosci kartą... a ile razy prosiłam zeby mi cos  kupił bedac w delegacji w sklepie  którego w miescie nie mam...czasem mam wrazenie ze nie docenia tego wszystkiego:(  a niewiele wymagam.... Wyświetl w wątku >>

bridget

#6238212 Napisano: 06.08.2016 16:04:33 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Wyobraźnia mi siadła  emotka :
https://scontent-...4f6a&oe=582162D0

mi tez:)) emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238190 Napisano: 06.08.2016 13:55:23 w Biedronka
jaki jest koszt smsa w biedronkowym konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6238110 Napisano: 06.08.2016 00:36:58 w NA CO CZEKAMY?
jeszcze konkurs w Leclercu z Maja  co sa treningi do wygrania i akcesoria rowerowe Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6237468 Napisano: 04.08.2016 15:39:43 w SZUKAM....
czy jest jakis konkurs z płynami do toalet? domestos , tytan etc? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6237452 Napisano: 04.08.2016 14:50:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Leszek nawet nie zadzwonił - chyba nigdy nie oducze sie ogolnie wysyłac na ostatnia chwilę;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6237198 Napisano: 04.08.2016 10:32:00 w Zakupy na konkursy - usługi
będę dziś w wielu sklepach jak ktoś coś potrzebuje z polo, eko,natura, C4, itm, tesco, zabka, rossmann czy biedronki prosze o kontakt Wyświetl w wątku >>
0 0