Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#6241792 Napisano: 17.08.2016 10:50:24 w Smolar
elmo napisał(a):

mixik napisał(a):

@-Violka- napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że ze Smolarem ostatnio jest coś nie tak? Błędy w regulaminach, dziwne zwrotki, strach grać emotka  

... opoznienia w wylanianiu wygranych i wysylaniu nagrod...
Sezon urlopowy daje sie we znaki

Tak, tak, takie wpadki. Najlepiej przestańcie tam grać  emotka
Dziś dotarł rower od Smolara - Elektra Amsterdam - marzenie emotka

piekny jest:)) szkoda ze nei jest z tym napedem elektrycznym:) ale ona po 8-10 tys Wyświetl w wątku >>
1 elmo 0

bridget

#6241628 Napisano: 16.08.2016 21:25:29 w SZUKAM....
z Leclerca chyba tylko emaile poszły czy smsy tez? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241623 Napisano: 16.08.2016 21:17:10 w Kupię...
Kupie w dobrej cenie  tv - w obliczu wyzwaniaemotka lezaczki z abc  i    speedbingtona  ewentualnie wymienie na któras z moich nagród  Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241435 Napisano: 16.08.2016 15:32:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
ela napisał(a):

infatne napisał(a):

Witam, Miło nam Poinformować, iż zostałeś laureatem w konkursie Trenuj z Mają!Moc wrażeń czeka Cię na Stadionie Narodowym już 22 października 2016. Poznaj, trenuj i pogadaj z Mają Włoszczowską!  

mam to samo i chętnie wymienię  , bo  nie pasuje mi termin .

tez mam te nagrode chetnie sprzedam lub wymienię na inną Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241376 Napisano: 16.08.2016 14:04:52 w SZUKAM....
kachna1111 napisał(a):

szukam odpowiedzi na pytanie:
czy ktoś czeka jeszcze na voucher New Balance na kolekcję klasyczną (wygrana z połowy czerwca)?

ja  juz dostałam ten wygrany z ostatniego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241240 Napisano: 16.08.2016 10:24:53 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

rety, jak mnie wkurza nierzetelność i niesłowność niektórych ludzi - w tym przypadku płytkarza emotka
Facet z polecenia klienta, miał przyjść do rodziców na początku sierpnia. Był na koniec czerwca, ustalona cena i data i czekamy... Pod koniec lipca zadzwonił i powiedział, że przedłuży mu się robota do końca pierwszego tygodnia sierpnia. No to ok, termin nowy na 8 sierpnia. Ale w piątek mój mąż zadzwonił do niego, żeby potwierdzić, a ten na to, że ma innego klienta emotka  mój mąż się wkurzył i poleciało parę "jasnych" i facet miał przyjść dziś. 
Dziś - mama dzwoni, że faceta nie ma. Mój mąż dzwoni do niego, a facet albo ma wyłączony telefon, albo jest poza zasięgiem emotka
Łazienka wyczyszczona do zera, wszyscy czekają aż pan i władca raczy przyjść, a ten chyba się mści za te parę cięższych słów, skoro wyłączył telefon emotka emotka  

Kasiu miałam teraz podobnie przy wymianie okien, Pan miał zrobic kompleksowo z obrobka malowaniem nawet z roletkami, wstawił za małe okno w salonie  - brak porozumienia porzucił prace , dostał zaliczke  wiec koszty   samych okien miał zwrocone. Wymiana kilku emaili strata kolejnego tygodnia a my z kocem na oknach. Pozniej szukanie kogos kto sie tym zajmie - miałam chłopakow  którzy remontowali mi  kiedys mieszkanie. We wtorek podeszłam   czy podejmie sie, umowilismy sie na sobote, powiedział jaki materiał kupić miał zaczac od poniedziałku - ale cos mu wypadło wiec od wtorku miał przyjsc ok 16 ,  nie ma dzwonie  ze bedzie koło 18, dzwonie kolega odbiera ze musiał pilnie wyjsc, pozniej juz nie odbiera - straciłam kolejny tydzien i zostałam wystawiona. Znow szukanie bo to taka zmudna popierducha i mało kto chciał sie podjac - znalazłam Pana  ogolnie zrobił, mozna  mieszkac ale szału  jego szpachlowanie i malowanie  nie dało, musze poprawiac bo tekst ze to mokre  i wyschnie i tych plam nie bedzie   mnie nie przekonał. MIneły 2 dni  i nadal jest roznica w kolorze farby gdzie  malował:) Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241061 Napisano: 15.08.2016 11:40:45 w Pomocy!!!!
@bucik-konkursy napisał(a):

bridget napisał(a):

ja to chyba mam pecha powiedzcie czy da się coś z tym jeszcze zrobić? dziś rozpakowaliśmy tv od Smolara  z orlenu ma zbita matryce? przyszedł 2 tygodnie temu. Stał w kartonie i czekał aż remont się skończy.

Teraz liczy się tylko czas, PISZ szybko reklamację i powiadom nadawcę. Sprawdź, jakie warunki ma kurier, który paczkę przywiózł. Przykładowo UPS ma 14 dni na reklamację w przypadku uszkodzenia.
https://www.ups.c...erms_carriage_pl.pdf
"Wszelkie roszczenia przeciwko UPS muszą zostać zgłoszone na piśmie w możliwie jak najkrótszym terminie, jednakże nie dłuższym niż 14 dni od otrzymania w przypadku uszkodzenia (w tym częściowej utraty przesyłki), a w przypadku  opóźnienia lub  utraty  w terminie  21  dni od  dnia,  kiedy towary,  bądź zostały  oddane do  dyspozycji  osoby upoważnionej  do  otrzymania przesyłki,  bądź powinny  zostać oddane  do  dyspozycji  takiej osoby.  Ponadto, roszczenia  z tytułu świadczenia  Usług  przedawniają się z  upływem  jednego  roku. Termin,  o  którym mowa  powyżej  nie ma  wpływu  na prawa,  jakie  przysługują nadawcy  zgodnie z  Przepisami  Konwencyjnymi  lub  innymi bezwzględnie obowiązującymi przepisami prawa. Szczegółowe zasady zgłaszania roszczeń są określone w Procedurze reklamacyjnej."

Na kartonie nie ma uszkodzenia żadnego, jakby to wcześniej się stało, ale  z 2 strony one są tak cienkie ze ciężko   określić przyczynę. Moj
maz nawet nie zauważył wyciągając z kartonu przykrecił uchwyt i w
momencie   mocowania do ściany  zauwazylismy rysy na matrycy.  Wczoraj  napisałam  do mojego kuriera  dpd na razie smsa.  Stroną tutaj jestesmy  my czy smolar w reklamacji?  Zaraz napiszemy emaila do smolara , we wtorek maz  bedzie dodatkowo dzwonić....Mam nauczke by sprawdzac wartosciowe nagrody, moze za duzo ich nie wygrywam  i nigdy wczesniej poza rozlanym kosmetykiem nic takiego mi sie nie  przydazyło. Zaraz zajrze w regulamin dpd. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241039 Napisano: 15.08.2016 10:39:13 w Pomocy!!!!
marzenier napisał(a):

bridget napisał(a):

ja to chyba mam pecha powiedzcie czy da się coś z tym jeszcze zrobić? dziś rozpakowaliśmy tv od Smolara  z orlenu ma zbita matryce? przyszedł 2 tygodnie temu. Stał w kartonie i czekał aż remont się skończy.

Ostatnio to chyba jakaś plaga z tymi rozbitymi tv,bo już któraś z kolei osoba się z tym spotkała.
To wszystkie z tego samego konkursu?

czyli ktos tez miał takie przeboje z Orlenem ? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6241032 Napisano: 15.08.2016 10:24:25 w SZUKAM....
jakby chciał ktos taniej sprzedac/wymienic lezaczki , paletki  z abc to prosze o pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240971 Napisano: 14.08.2016 22:25:36 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

keiti78zg - a co to za różnica - wygrana rzecz, czy kupiona? wartościowa i delikatna, to się sprawdza od razu (wtedy prosi się kuriera o chwilkę cierpliwości i od kuriera zależy, czy poczeka, czy nie. Chociaż zdaję sobie sprawę, że gdyby każdy tak prosił, to kurierzy jeździliby do północy, ale z drugiej strony jak poczeka 2 min to i tak krócej, niż gdyby miał się wracać z protokołem szkody).
Ja kilka razy sprawdzałam u różnych kurierów i jeszcze nie spotkała mnie sytuacja, żeby odmówili poczekania. 
Chociaż przyznaję, że jak dzwonili, to wiedziałam kiedy będą i już czekałam przy drzwiach z nożem, nożyczkami itp, żeby od razu przystąpić do rozcinania opakowań.
Za to dwa razy mieliśmy sytuację, że jak ktoś odbierał z dobrego serca bez naszej wiedzy przesyłkę do nas, to była uszkodzona. Fakt, że w obu przypadkach udało się wszystko załatwić, ale i tak była obawa, że się nie uda.
Raz była to lampa ze szklanymi kloszami i jeden klosz był pęknięty - odbierała sąsiadka. Drugi raz (kilka dni temu) tablica magnetyczna - odbierał kolega z biura (tablica mimo dokładnego zapakowania ma trzaśnięty róg, ale przypuszczamy, że to wina nadawcy, bo opakowanie nie ruszone).

ech no to mam nauczkę  na przyszłość:(  , mój maż często jeszcze w ogłoszeniach pisał   przy sprzedaży ze fabrycznie zapakowany   bez odklejania taśm, czy naklejek w  mniejszych rzeczach. Uhuhu . Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240953 Napisano: 14.08.2016 21:28:20 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

bridget napisał(a):

Nie wiem, czy coś z tym zrobisz.... 2 tygodnie to jednak sporo czasu. Nawet jeśli teraz wezwałabyś kuriera, żeby spisał protokół, to i tak w trakcie rozpatrywania reklamacji odpowiedź będzie odmowna, bo za długo czekałaś. Robią problemy, jak jest różnica kilku godzin pomiędzy odbiorem a protokołem, nawet jednego dnia, a co dopiero mówić 14...

Nie rozumiem, co stało na przeszkodzie, żebyś od razu sprawdziła tv? przecież to OBOWIĄZEK, żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku, szczególnie jeśli przesyłka jest droższa i delikatna. Rozumiem remont itp, ale sprawdzenie tv to raptem kilka-kilkanaście minut. I spokojna głowa. A teraz?? marne szanse...

Chociaż możesz napisać do Smolara i wyjaśnić sytuację, ale szanse na pozytywne zakończenie sprawy są minimalne. 

No i masz nauczkę (drogą), żeby takie cenne przesyłki sprawdzać od razu, a nie czekać.

Nigdy nie miałam takiej sytuacji ze coś było uszkodzone - przyznam się ze tak naprawdę nigdy przy kurierze nie odpakowywałam   nagród- może właśnie  ta sytuacja mnie tego nauczy. Mielimy  remont  związany z wymianą  okien  całą oprawą i kilkoma rzeczami jeszcze - właśnie bałagan  przez 2 tygodnie - kurz, szlifowanie, a poprzedni zepsuty TV był jeszcze w serwisie i liczyliśmy na naprawę. Kiedy naprawa okazała się zbyt kosztowna  ( siadła płyta koszt 800zł)  stwierdziliśmy ze  jednak  tv  sobie zostawimy , kupiliśmy uchwyt , śruby my do montażu a on się okazał uszkodzony. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240943 Napisano: 14.08.2016 20:38:14 w Pomocy!!!!
ja to chyba mam pecha powiedzcie czy da się coś z tym jeszcze zrobić? dziś rozpakowaliśmy tv od Smolara  z orlenu ma zbita matryce? przyszedł 2 tygodnie temu. Stał w kartonie i czekał aż remont się skończy. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240905 Napisano: 14.08.2016 14:21:31 w SZUKAM....
0 0

bridget

#6240885 Napisano: 14.08.2016 11:39:40 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

A ja mojego chyba onieśmielam, bo szybko ucieka emotka :D

ale w odzieniu go przyjmujesz?:)) Wyświetl w wątku >>

bridget

#6240856 Napisano: 13.08.2016 22:26:55 w Paragony
bridget napisał(a):

sprzedam eko manhatan ni e mam czasu grać

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240855 Napisano: 13.08.2016 22:13:47 w Kupię...
chętnie  kupie bilety  ekody do cinema city Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240854 Napisano: 13.08.2016 22:11:41 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Cały czas mój kurier DPD.
W ogóle między nami nie iskrzy.emotka

ja mam za to takiego kuriera ciacho, który ma branie w całym mieście emotka emotka

Pewnie się nie chcesz zamienić? emotka

Nie oddam emotka ! Paczki przyniesie, miłe słowo powie i popatrzeć jest na co - taki kurier to skarb emotka

też mam takiego "iskrzącego"nawet ,gdy nie ma dla mnie przesyłki to czasem dzwoni z hasłem:jestem za 10 minut -zamawiam tosty! 

też mam cudownego  kuriera DPD  jeszcze troche  i na Ty przejdziemy skoro codziennie  u mnie jest jak nie z zakupami H&M czy limango  to z konkursów coś  przytacha:) albo  po  paczki przyjeżdza:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240853 Napisano: 13.08.2016 22:05:58 w Paragony
sprzedam eko manhatan ni e mam czasu grać Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240539 Napisano: 12.08.2016 16:53:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 z itm przed chwilą sms Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6240485 Napisano: 12.08.2016 15:10:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani ITM ani C4 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0