Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#6248574 Napisano: 01.09.2016 12:22:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękujemy za Zgłoszenie. ID Zgłoszenia: 279105  to juz tyle zgłoszen na Almette? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248536 Napisano: 01.09.2016 11:39:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
lirene  kosmetyki tylko 1 na razie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248510 Napisano: 01.09.2016 11:13:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

8 mentosów i wielkie nic! lipa
a słuchajcie czy konkurs Calgon co jest do wygrania 100 pralek ruszył? nigdzie nie mogę znaleźć info... nie wiem czy słać męża do Kaufa po Calgon ??

u  mnie  tylko 2 kody i graj  dalej.... a dziecko na iphona sie napaliło, az do sklepu poleciało:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248391 Napisano: 01.09.2016 00:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

bridget napisał(a):

Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka

pokazcie nie moge znalezc:)

https://www.faceb...p;type=3&theater

nie widziałam wszystkich zgłoszeń, ale siostr niektóre prace śniadaniowe większe zrobiły na mnie wrażenie .  Kolejne wcielenie garbusa kreatywne i wymagało tez sporo pracy:) ale czy do końca  temat oddaje? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248385 Napisano: 01.09.2016 00:06:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka

pokazcie nie moge znalezc:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248372 Napisano: 31.08.2016 23:22:51 w NA CO CZEKAMY?
miketyson napisał(a):

bridget napisał(a):

miketyson napisał(a):

bridget napisał(a):

BIC Hebe

Już rozwiązany

z tymi leginsami?  min?

mam na myśli ten ze smartfonami i bonami 50 zł
http://www.e-konk...owacji-bic-hebe.html

a to mi sie pomyliło mialam na mysli Drogerię   Naturę https://www.e-kon...190599/#.V8dKhTXm5xw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248351 Napisano: 31.08.2016 22:35:49 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

A ja powiem tak -nie jestem święta -sytuacje są różne ( KOT..PIES.. )-są różne zdarzenia losowe emotka )) .. mi też się zdarzyło szukać paragonu-tylko najśmieszniejsze jest to że Ci co gadają dużo.. sami się ogłaszają w Top-ie paragonów po każdym konkursie... wystarczy zrobić małe podchody ..Ci ---- których tak wkurza TOP -Paragony -SAMI SIĘ OGŁASZAJĄ W TYM TOPIE:)))) i to jest zabawne emotka ))

Monia nikt nie jest święty  , każdemu może zdarzyć się coś sporadycznie, ale  są osoby które notorycznie poszukują paragonów. Czasem można usprawiedliwić nadprogramową wygraną - wszak  paragon swój mamy, ale grac z  góry bez?, bo coś kosztuje? Wyświetl w wątku >>

bridget

#6248332 Napisano: 31.08.2016 22:10:01 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

bridget napisał(a):

Dziś kupiłam Almette  tak ciężko kod było ukryć  pod sreberkiem, od wewnętrznej strony? emotka

Pamietaj,że konkurs jest od jutra i paragon jest do wyrzucenia.Zrobiłam dziś ten sam błąd. emotka

tak wiem. Zawsze można  mieć więcej kodów niż paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248326 Napisano: 31.08.2016 22:04:58 w Wkurza mnie...
Dziś kupiłam Almette  tak ciężko kod było ukryć  pod sreberkiem, od wewnętrznej strony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248321 Napisano: 31.08.2016 22:00:17 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

bridget napisał(a):

Wydaje mi się,  ze  gdy watek   zniknie/zostanie zamknięty - wymiana / sprzedaż będzie się odbywać droga  informacji niejawnych - koleżeńskich, ale to tez będzie jakieś  ograniczenie. Nie każdy szczególnie z  nowych użytkowników tego forum będzie wiedział do kogo napisać. Do tej pory  niektórzy grających" bez"nie ujawniali się ( zawsze źle  to  jest odbierane), wystarczyło  napisać do użytkownika , który się ogłasza. Moim zdaniem powinien zostać watek  tylko zakupy na konkursy, gdyż nie każdy ma  dostęp do niektórych sklepów, a jeżeli kogoś nie stać  kupować przed , to niech odpuści dany konkurs - będzie to uczciwsze dla reszty, szczególnie  , ze  w bazie jest wiele konkursów niepromocyjnych.

Czyli uczciwie bedzie jak starsi uzytkownicy kupia paragon niejawnie a nowi niech sie bujaja. Keiti, cenie cie i lubie, wiem jak dlugo grasz, ale to wszystko dazy do tego, zeby przypadkiem nowi nie mogli kupic paragonu bo przeciez doskonale wiemy, ze starsi uzytkownicy kupia bez problemu (w zaleznosci od stopnia zazylosci). I wtedy paragon pozarty przez chomika spotka sie z pelnym zrozumieniem bo przeciez to osoba, ktora gra od lat, jej sie nalezy.

Masz  trochę w tym racji... w sumie  chyba nie ma  satysfakcjonującego  rozwiązania, bo zamknięcie to  tylko ograniczenia, a nie całkowita eliminacja.

Gdyby Agencje wymagały nr paragonów byłoby  to jedyne właściwe rozwiązanie, z eliminacja   i wyrzucaniem z bazy zgłoszeń wielokrotnie zgłaszanych numerów. Niestety oni sami na wiele uchybień pozwalają. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248318 Napisano: 31.08.2016 21:58:16 w Wkurza mnie...
cóż mogę dodać , nie biorę udziału w 80% konkursów, do których nie mam dostępu ze względu  na brak  sklepów w moim mieście, chyba, że zależy mi  na jakiejś nagrodzie i widzę  realne szanse na  jej wygraną. Mam  koleżankę w innym mieście, wiem ze im  się gorzej powodzi  - ma liczną rodzinę i chętnie mi robi zakupy a  i ja wówczas lepiej się czuję, ze mogę  im jakoś pomoc. Wyświetl w wątku >>

bridget

#6248309 Napisano: 31.08.2016 21:49:05 w Wkurza mnie...
Wydaje mi się,  ze  gdy watek   zniknie/zostanie zamknięty - wymiana / sprzedaż będzie się odbywać droga  informacji niejawnych - koleżeńskich, ale to tez będzie jakieś  ograniczenie. Nie każdy szczególnie z  nowych użytkowników tego forum będzie wiedział do kogo napisać. Do tej pory  niektórzy grających" bez"nie ujawniali się ( zawsze źle  to  jest odbierane), wystarczyło  napisać do użytkownika , który się ogłasza. Moim zdaniem powinien zostać watek  tylko zakupy na konkursy, gdyż nie każdy ma  dostęp do niektórych sklepów, a jeżeli kogoś nie stać  kupować przed , to niech odpuści dany konkurs - będzie to uczciwsze dla reszty, szczególnie  , ze  w bazie jest wiele konkursów niepromocyjnych. Wyświetl w wątku >>

bridget

#6248297 Napisano: 31.08.2016 21:35:19 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

Szczerze mowiac mnie tez zdumiewa to robienie zakupow komus, praktycznie sponsorowanie komus zycia. Pewnie, ze to nie moja sprawa, nie chce to nie kupuje paragonow od kogos. Niedawno zapropomowalam, ze zaplace za zakupy i przesylke ich do mnie bo kwota to bylo 25zl. Okazalo sie, ze nie, bo to za duzo roboty, znacznie mniej roboty to kupic i miec dla siebie w koncu.

większość  konkursowiczów sprzedaje taniej  paragony przed konkursem niż ich wymagana wartość regulaminowa ( szczególnie, gdy konkurs jest z tych droższych). Wyświetl w wątku >>

bridget

#6248291 Napisano: 31.08.2016 21:31:59 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

barcza napisał(a):

asiatko napisał(a):

barcza napisał(a):

asiatko napisał(a):

Mówcie sobie co chcecie, ale ja mam daleko do prawie wszystkich sklepow konkursowych a chce miec szanse na granie i wygrywanie jak ci co maja wiekszosc sklepow w promieniu 20km (tak sie sklada ze nie pracuje i dlugo jeszcze nie bede, wiec z wygranych mam na waciki). Kupowac paragony podczas trwania konkursu za kazdym razem płacac komus kwote za zakupy + znaczek - mnie na to nie stac. Wiec czesto kupuje paragony po, i bez problemu sprzedaje swoje, i to duzo, za kwoty w zaleznosci od stopnia wygranej. Przynajmniej za zakupy mi sie zwraca. Zaloze sie ze wiekszosc tych ktorym bardzo zalezy na zlikwidowaniu watku paragony nie mieszka na wsi i to daleko od wiekszych miast. Ja chce miec z wami rowne szanse na wygrywanie! i kropka

i tu się mylisz mieszkam daleko od dużych konkursowych sklepów 1,5 godziny jazdy autem albo i dalej i co albo jadę albo jak jest dalej kupuje na forum i płacę   i to raz małe raz duże sumy coś za coś jak chce grac muszę ponosić koszty i często paragonów reklamówki i wywalonej  kasy a wygranej brak ale takie jest ryzyko konkursowicza

wyobraz sobie ze ja tez robie rundki konkursowe, i wracam z pelnym bagaznikiem i tez ponosze koszty i ryzyko konkursowe, ale mimo wszystko dosc czesto mam potrzebe kupowania po, bo biore udzial w bardzo duzej ilosci konkursow emotka

to kup więcej i bierz udział proste albo mniej grajemotka to już twoja sprawa

ale moja, mojej tesciowej i mojej mamy komórko-spizarka wiecej nie pomiesci a ja mimo wszystko nie chce grac mniej emotka

ja próbuje  grac w kilku  konkursach z rożnym skutkiem, czasem zapominam cokolwiek wysłać lub na ostatnia chwile ograniczenia czasowe i  rzadko wygrywam  wówczas,często zostaje z paragonami za które    płace i to niemało, bo konkursy co raz droższe. Ryzyko konkursowicza, ale NIE UMIEM grac  bez paragonów. Poza tym z zakupami można się umówić ze ktoś odsyła później bezpośrednio do organizatora , wiec nie ponosi się innych kosztów. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248276 Napisano: 31.08.2016 21:10:38 w Paragony
moze komus niedrogo zbywa  free chętnie odkupie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6248180 Napisano: 31.08.2016 17:36:33 w NA CO CZEKAMY?
miketyson napisał(a):

bridget napisał(a):

BIC Hebe

Już rozwiązany

z tymi leginsami?  min? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6247975 Napisano: 31.08.2016 11:50:02 w NA CO CZEKAMY?

bridget

#6247973 Napisano: 31.08.2016 11:49:09 w NA CO CZEKAMY?
Nestle Polomarket  tez sie  skonczył
1 Etap Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6247807 Napisano: 30.08.2016 22:33:11 w Smolar
@-Violka- napisał(a):

defed napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Szukam regulaminu 'grilluje z carrefour"-może ktoś ma zapisany?

Podłączam się emotka

Przy okazji szukam osoby, która wygrała drewniane sztućce do grilla w Kaufie/Hellmanns, bo pewnie te same są w C4/Hellmanns i nie wiem czy opyla się wysyłać paragony... Chyba poślę je nierejestrowanym listem...

Taka bida z nędzą. Ja wysyłałam zwykłym i doszły teraz też tak zrobię. Nie będzie o co płakać, a kasy na polecony szkoda  emotka

nagroda rzędu 10 zl, mogli chociaz odsyłke emailem zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6247737 Napisano: 30.08.2016 18:11:27 w SZUKAM....
kemli napisał(a):

Czy na ktorys z konkurosw chwytaj chwile z nestle w spisie prodoktow jest nescafe i princessa? Jestem przekonana ze jak wczoraj sprawdzalam to byly... A dzis same majonezy i zupy z proszku.emotka

było w eko o ile kojarze, pamietam ze na  samym koncu listy a teraz nie widze Wyświetl w wątku >>
0 0