Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#6379228 Napisano: 14.07.2017 10:45:54 w Kupię...
Kupie taniej blender kielichowy i lodówke turystyczna z mozliwoscia podłączania do  ładowania  ( gniazdo zapalniczki) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6378228 Napisano: 11.07.2017 21:38:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Paragon Hochland z listy Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6378036 Napisano: 11.07.2017 12:24:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
opaska z  body active tam rzeczywiście na nagrodę o wartości 17 zł trzeba odesłać poczta  opakowanie  paragon? produkt 5 zł , list 5 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6377417 Napisano: 09.07.2017 00:07:12 w Kupię...
kupie taniej ekody do zalando lub wymienie na??? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6377265 Napisano: 08.07.2017 12:37:28 w Udane wymiany - polecane nicki:)
gonika
szybko , sprawnie - zreszta jak zawsze:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6377221 Napisano: 07.07.2017 23:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

edzia21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy z aplikacji kaufland przychodzi potwierdzenie wysłania/dostarczenia skanów?

Nie, pisza recznie ze paragon jest ok i dziekuja za udzial w konkursie - dzisiaj dostalam takie maile na wygrane telefony.

Wszyscy dostali takie maile? Bo u mnie brak owego, mimo że odesłałam dane i skan pierwszego dnia...

ja też nie dostałam od nich żadnego info... emotka

Ja dostalam wczoraj emotka

tez dostałam  informacje o pozytywnej weryfikacji, z tym ze ja im podesłałam 2 paragony i nie wiedziałam który nalezał do zwycieskiego zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6376827 Napisano: 06.07.2017 22:51:14 w SZUKAM....
czy wszyscy juz odebrali kosz Wawel z Mili? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6376662 Napisano: 06.07.2017 14:50:56 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragon groszek pudlszki Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6376429 Napisano: 05.07.2017 22:25:47 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

netka_wawa napisał(a):

nel1984 napisał(a):

astronautka napisał(a):

Chcecie się pośmiać to posłuchajcie. Byłam dzisiaj rano na badaniu krwi i moczu. Zapakowałam siuśki do pojemnika i w drogę do laboratorium. Otwieram przy okienku torebkę a z torebki się leje, odwracam się a za mną od drzwi mokra ścieżka. Nie dokręciłam pojemnika. Wszystko zalane, wstyd jak nie wiem. Moje gapiostwo  emotka

O kurczę... współczuję... chociaż wiesz co?... A olej to  emotka

Pocieszę Cię, że to najprawdopodobniej nie Twoja wina. Oni tak robią właśnie te pojemniki! Człowiek zakręca elegancko a to i tak przecieka. Większość tych pojemników jest nieszczelna i trzeba je nieść bez zbędnych ruchów emotka

grunt, że to był Twój mocz...gorzej byłoby zalać się czyimś   emotka emotka

oj tak:))  zaznaczyłaś teren:)) można by rzec Wyświetl w wątku >>

bridget

#6376375 Napisano: 05.07.2017 20:11:57 w Kupię...
kupie   lodówkę turystyczna podłączana do akumulatora taniej lub wymienie na coś:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6376332 Napisano: 05.07.2017 17:53:02 w Udane wymiany - polecane nicki:)
aleksiak
wszystko sprawnie, bez zarzutu - polecam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6376077 Napisano: 05.07.2017 11:18:01 w SZUKAM....
-Violka- napisał(a):

madllen napisał(a):

bridget napisał(a):

kurcze czy w Bicu w Naturze nie biora udziału wszystkie województwa?- w regulaminie Konkurs prowadzony jest w sklepach NATURA na terenie Rzeczpospolitej Polskiej  a w formularzu nie widze lubuskiego? -  i kilku innych województw?

emotka  faktycznie a to dziwne, dobrze, że nie zrobiłam jeszcze zakupów...

Kliknij natura. Lista jest dla innych sklepów 

kliknęłam - widze tylko 7 województw a gdzie reszta? czyli wystarczy wybrać sama nature bez rozwijania  i wybrania konkretnego w którym zostały zrobione zakupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6375973 Napisano: 04.07.2017 22:32:13 w SZUKAM....
kurcze czy w Bicu w Naturze nie biora udziału wszystkie województwa?- w regulaminie

Konkurs prowadzony jest w sklepach NATURA na terenie Rzeczpospolitej Polskiej
 a w formularzu nie widze lubuskiego? -  i kilku innych województw? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6375034 Napisano: 02.07.2017 22:20:08 w Paragony na trwające konkursy
mam  wolny paragon na esencję Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6374856 Napisano: 01.07.2017 23:44:03 w Kaufland konkursy
kerocna napisał(a):

bridget napisał(a):

Kaufland - budżet po odesłaniu danych taki komunikat? Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP

- jeszcze raz wysyłać dane? ktoś miał podobny problem?

Wysyłając dane z wp.pl zawsze mam taki komunikat i bony zawsze dochodzą emotka

wysyłałam  3 x z  kont na wp i tylko na 1  taki komunikat i pierwszy raz:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6374799 Napisano: 01.07.2017 20:31:20 w Kaufland konkursy
Kaufland - budżet po odesłaniu danych taki komunikat? Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP

- jeszcze raz wysyłać dane? ktoś miał podobny problem?

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6374385 Napisano: 30.06.2017 14:26:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
kochany Kaufland:)) smartfon marki SAMSUNG Galaxy S7 32GB Edge  jest mój:) Wyświetl w wątku >>

bridget

#6374134 Napisano: 29.06.2017 22:40:55 w SZUKAM....
czy majac kody cc - elektroniczne ważne do jutra, mogę  kupic bilety i pojsc na seans w sobotę? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6374112 Napisano: 29.06.2017 21:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

Ach takie pudełko z kapselkami... Marzenie... Nie możesz tego jakoś zorganizować? Coś na zasadzie "och mam taką prośbę, nie mogłyby mi panie tych kapsli odkładać, dziecko ma taki projekt na zajęcia (kurcze wakacje... emotka ) to może na jakieś artystyczno-techniczno-wakacyjne i potrzeba tam masę kapsli, bo to taka instalacja jakaś,  później to będą malować, och wie pani jak to z dzieciakami, same kłopoty" i byś odbierała z tego magicznego pudełeczka te kapselki?

nabieram  odwagi:))  im częściej jestem w sklepie, tym  mam wrazenie, ze jestem co raz  bliżej celu:))  - a to karton taki po papierze od drukarki format A4 - już zapełniony do połowy. Tyle co  tam  browaru opróżniają, zapewne co 3 dni jest pełniutki:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

bridget

#6374106 Napisano: 29.06.2017 21:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dodam jeszcze, ze 9-o letnia  kolezanka mojego  syna  z klatki, przynosi mi opakowania po Lay'sach, a ostatnio  paragon  z kodem na rozkomanie;)) - uczynna dziewczynka;) Wyświetl w wątku >>