Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika infatne

infatne

#6502898 Napisano: 27.06.2018 10:21:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Chciałam wygrać rower - nie szło, ale udało mi się zgarnąć 3 bony po 200 zł do Decathlonu (Duracell) i kupiłam za nie rower emotka  ,
kampania vizir, kampania neutrogena
bluza kocurkowa i lazy bag Wyświetl w wątku >>

infatne

#6501408 Napisano: 22.06.2018 23:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak to jest z Cheetos ? Kupiłam paczkę ale kodu brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6490187 Napisano: 17.05.2018 04:33:32 w Czy informują/ informowali?
carex ? byl do 30.04. Do wygrania m in rogal myszka miki  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6482879 Napisano: 18.04.2018 16:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w grand trzeba paragony z kontretnego etapu w tym etapie zglaszac ?Czy mozna pozniej ? Nie moge znalezc info w regulamienie Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6481180 Napisano: 11.04.2018 14:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

masza napisał(a):

xpac napisał(a):

masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek?

nie wbija się jako kartę płatniczą tylko  karta podarunkowa lub bon- ponoć maja taki przycisk

jako bon, ale i tak przeciągamy tak jak kartą kredytową, czyli paskiem w czytniku 

Tak wiem, chodziło mi o to, ze jeśli kasjerka wciśnie zamiast właściwego przycisku - kartę płatniczą i przeciągniesz kartę na czytniku - to wtedy odrzuca transakcję. Najważniejsze, by wcisnęła ten właściwy przycisk

Dokladnie ! Mozna zawolac kierownika. Placenie ta karta to jest jakis dramat. Trzeba uczyc kasjerki........... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6481178 Napisano: 11.04.2018 14:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

xpac napisał(a):

masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek?

nie wbija się jako kartę płatniczą tylko  karta podarunkowa lub bon- ponoć maja taki przycisk

jako bon, ale i tak przeciągamy tak jak kartą kredytową, czyli paskiem w czytniku 

Tak wiem, chodziło mi o to, ze jeśli kasjerka wciśnie zamiast właściwego przycisku - kartę płatniczą i przeciągniesz kartę na czytniku - to wtedy odrzuca transakcję. Najważniejsze, by wcisnęła ten właściwy przycisk

Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6481177 Napisano: 11.04.2018 14:01:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Columbicie czemu mnie od kilku konkursow olewasz !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6479641 Napisano: 05.04.2018 14:10:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak realizujecie karty przedpłacone ? Da się wypłacić kasę z bankomatu czy jest za to jakaś prowizja ? Jak płacę w sklepie i mam kartę na 200 zł to muszę wydać akurat 200 ? Czy da się np 100, potem 120 i te 20 dopłacić pieniędzmi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6479446 Napisano: 04.04.2018 17:41:30 w Czy informują/ informowali?
zielonooka85 napisał(a):

Mam polubienie od Smolara i wiadomość prywatną na Insta. Ale zdążyłam się zorientować, że polubienie lub jego brak nie jest żadnym wyznacznikiem. Wiadomości o wygranej mają podobno także osoby bez polubień emotka
Według mnie nagród było sporo, jak na konkurs foto i jak na konkurs na Insta emotka

A i mnie więcej prac wyświetla się na komputerze, niż na tel.

monkakk
infatne

Maz wlasnie wszedl do domu i pytam go czy ma jakas wiadomosc od smolara. Mowi a mam !  Faktycznie wygral karte i nie mial zadnego emotka   wiec ktokolwiek widzial ktokolwiek wie kto wygral.  Wyświetl w wątku >>

infatne

#6479441 Napisano: 04.04.2018 17:34:45 w Czy informują/ informowali?
zielonooka85 napisał(a):

Mam polubienie od Smolara i wiadomość prywatną na Insta. Ale zdążyłam się zorientować, że polubienie lub jego brak nie jest żadnym wyznacznikiem. Wiadomości o wygranej mają podobno także osoby bez polubień emotka
Według mnie nagród było sporo, jak na konkurs foto i jak na konkurs na Insta emotka

A i mnie więcej prac wyświetla się na komputerze, niż na tel.

monkakk
infatne

Dzieki emotka Wyświetl w wątku >>

infatne

#6479434 Napisano: 04.04.2018 17:15:30 w Czy informują/ informowali?
monkakk napisał(a):

infatne napisał(a):

Magnum biedronka - przejrzalam wszystkie prace ktore mi sie wyswietlaja i znalazlam 4 takie komentarze. Wydaje mi sie, ze w takim razie to glowne poszly. Ktos cos wie o kartach ? I nie zgodze sie, ze prac bylo malo bo  110 !! Tylko niestety nie wszystkie sie pokazuja, nie wiem od czego to zalezy.

Jak na konkurs wg. mnie jest mało porównując do innych, ale to też pewnie bierzemy udział w różnych, stąd te rozbieżne oceny emotka   Wg mnie karty mają Ci z  emotka  od Smolara

Moja mama ma emotka  od smolara ale zadnej wiadomosci o wygranej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6479429 Napisano: 04.04.2018 17:04:27 w Czy informują/ informowali?
Magnum biedronka - przejrzalam wszystkie prace ktore mi sie wyswietlaja i znalazlam 4 takie komentarze. Wydaje mi sie, ze w takim razie to glowne poszly. Ktos cos wie o kartach ? I nie zgodze sie, ze prac bylo malo bo  110 !! Tylko niestety nie wszystkie sie pokazuja, nie wiem od czego to zalezy. Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6479307 Napisano: 04.04.2018 11:42:55 w Informują
Danio 2 wartswy mail o sluchawkach. Ktos dostal info o glownej emotka  ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6475673 Napisano: 22.03.2018 12:01:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy ktoś z was wygrał w konkursie leclerk gdzie trzeba było przygotować potrawę kojarzącą się z francją ? http://e-leclerc.pl/paryz/
Jestem na liście laureatów ale nie dostałam, żadnego maila z potwierdzeniem wygranej i co dalej. Mail po rejestracji zgłoszenia przyszedł normalnie więc nie wiem co jest nie tak... Może ktoś też ma ten problem ?

Chyba nikt nie dostał jeszcze maila, czekamy  emotka  

Dzieki za info. W sumie nie wiem kiedy pojawily sie wyniki ale w regulaminie wyczytalam, ze do 18 marca mieli informowac. Jest 22 i nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6475659 Napisano: 22.03.2018 11:40:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z was wygrał w konkursie leclerk gdzie trzeba było przygotować potrawę kojarzącą się z francją ? http://e-leclerc.pl/paryz/
Jestem na liście laureatów ale nie dostałam, żadnego maila z potwierdzeniem wygranej i co dalej. Mail po rejestracji zgłoszenia przyszedł normalnie więc nie wiem co jest nie tak... Może ktoś też ma ten problem ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6474873 Napisano: 20.03.2018 14:47:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ooo sie Redd's odezwal z biletami po takim czasie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6471301 Napisano: 08.03.2018 23:43:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Czy za wygrane bony do Żabki (Lay's) można płacić rachunki?

Proponuje spojrzec do regulaminu bonow. Wydaje mi sie, ze nie.  Ogólnie w mojej zabce nawet na spozywke nie umieja tego bonu wbic wiec powodzenia emotka

ja nakupiłam takiego badziewia emotka  szkoda, ze nie można było alkoholu emotka

Można alkohol ja kupiłam właśnie alkohol emotka

:O  ja miałam z tyłu naklejkę, że nie dotyczy alkoholu i papierosów o.O

Chyba każdy mówi o innych bonach emotka  Na te drukowane samemu można było alkohol. Mój jak to odkrył to biegusiem w środku nocy poleciał zrobić zapas Jagermeistera jakby co najmniej wojna się zbliżała emotka

Dokładnie tez miałam drukowane . Mój mąż poszedł w whisky emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6471031 Napisano: 08.03.2018 12:03:45 w Czy informują/ informowali?
Zabka Redds -bilety do kina ktoś dostał ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6471016 Napisano: 08.03.2018 11:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Proponuje spojrzec do regulaminu bonow. Wydaje mi sie, ze nie.  Ogólnie w mojej zabce nawet na spozywke nie umieja tego bonu wbic wiec powodzenia emotka

ja nakupiłam takiego badziewia emotka  szkoda, ze nie można było alkoholu emotka

Można alkohol ja kupiłam właśnie alkohol emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6470876 Napisano: 07.03.2018 20:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Dzięki za odp. Za spożywkę się już raz udało (po pewnych przejściach), ale wiem, ile przepłaciłam emotka

Ceny to swoja droga ale zebym ja musiala tlumaczyc jak sie wbija bon obsludze... Jak moj maz poszedl z bonem to powiedzieli, ze mu nie zrealizuja bo nie ma kierownika. Niby fajnie bo wygrana ale realizacja tych bonów jest męką.

U mnie najpierw sprzedawca odmówił realizacji, a potem dzwonił do szefowej, co ma zrobić. I na koniec... nie chciał oddać paragonu, bo mu się nic więcej nie wydrukowało i musi mieć do tego bonu podkładkę. Wolę bony do Biedronki, przynajmniej lepsze ceny i jak się wytłumaczy, to bez problemu można nimi płacić.

To widzę, że nie tylko u mnie takie kwiatki.
Mi też za 1 razem zabrali paragon bo twierdzą- muszą ! Oczywiście, że nie muszą.... Zrobiłam sobie na ten paragon zakup konkursowy z Fantazji  i dobrze, że mu zrobiłam zdjęcie bo okazało się, że wygrałam a paragon straciłam przez niekompetentnego pracownika żabki. Na szczęście fotka wystarczyła. Jak będę miała chwile to napisze, do żabki żeby im jakieś szkolenie z tych bonów zrobili bo mnie to zaczyna irytować. Ten sam sklep inny pracownik i znowu się historia powtarza. Wyświetl w wątku >>
0 0