Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mi się nie kalkuluje, tym bardziej, że na brak kosmetyków ostatnio nie narzekam, a ma przyjść jeszcze zestaw Garniera za 600zł i kilka drobniejszych:)
Niby dużo konkursów, ale jakieś kiepskie - skreśłiłam już Garnier na ilość dezodorantów, Dove - chyba muszę poszukać gdzie indziej jakichś niekosmetykowych
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj - w końcu się odwróci
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co Ty? A kto Ci zabrania mieć swoje zdanie? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to mnie właśnie wkurza
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na co ten paragon? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie - w takich konkursach już nie startuję
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto tu płacze????
Nawet udziału tam nie brałam. Nie można już komentować wyników w topie tego dotyczącym? Naucz się czytać ze zrozumieniem - ale to chyba zbyt trudne - więc lepiej wracaj do nabijania głosów w klikanych, może tym razem cię nie wywalą
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 klany hurtowników z Jaworzna, Jutrosina i Krakowa podzieliły się wszystkimi nagrodami.... no sorry - 1 człowiek z Wrocławia spoza tych klanów się zaplątał
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście sobie odpuściłam... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że to standardowy zapis - niestety, to tylko pusty zapis. Jak widać nikt go nie przestrzega. Mnie ostatnio tak wkurzyła fitella. Nie dość, że w 1 etapie nie weryfikowali ewidentnie nabijanych głosów, choć obiecywali to w regulaminie, to jeszcze zrobili przewał z finałowym quizem - i to już skutecznie podniosło mi ciśnienie.
Wypełniłam ten quiz w piątek o 12-tej, zgodnie z regulaminem, podziękowano mi za jego wypełnienie, pojawiła się informacja, że wyniki będą o godz. 16:30, więc wyłączyłam komputer, bo musiałam wyjść.
Tymczasem dzisiaj znalazłam w mailu taką wiadomość z piątku:
Uwaga! Awaria!
Z powodu awarii Twoje wyniki quizu mogły nie zapisać się w systemie. Prosimy o wejście na stronę jeszcze raz i ponowne wzięcie udziału w quizie.
Z góry przepraszamy za problem.
www.fitella.pl/konkurs
Powodzenia!
No szlag mnie po prostu trafił!!!! Profesjonalna organizacja, nie ma co. Mi pewnie w ogóle nie zaliczono tego quizu, podczas gdy inni wypełnili go ponownie, znając już pytania i mając mnóstwo czasu na znalezienie odpowiedzi i podrasowanie wyników.
Jeśli już wystąpiła awaria, powinni wyznaczyć nowy termin, z innymi pytaniami. Ciekawe, ile osób załatwili w ten sposób - te płatki, które wygrałam jako nagrodę pocieszenia, mogą sobie wsadzić....
Osoba, która wygrała Londyn nie dość, że w I etapie ewidentnie nabijała sobie głosy za cichym przyzwoleniem organizatorów, to jeszcze w drugim etapie wygrała pewnie dzięki przekrętowi...
To był mój pierwszy (częściowo) klikany konkurs - i chyba mi wystarczy....
A na fitellę już patrzeć nie mogę - na pewno więcej nie kupię żadnego ich produktu. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnie zdanie mnie rozwaliło ...
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie - po co zabierają się za organizację konkursu, skoro nie potrafią go profesjonalnie przeprowadzić. Żenada - pozostał niesmak...
W życiu już nie kupię fitelli
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypełniłam ten quiz w piątek o 12-tej, zgodnie z regulaminem, podziękowano mi za jego wypełnienie, pojawiła się informacja, że wyniki będą o godz. 16:30, więc wyłączyłam komputer, bo musiałam wyjść.
Tymczasem dzisiaj znalazłam w mailu taką wiadomość z piątku:
Uwaga! Awaria!
Z powodu awarii Twoje wyniki quizu mogły nie zapisać się w systemie. Prosimy o wejście na stronę jeszcze raz i ponowne wzięcie udziału w quizie.
Z góry przepraszamy za problem.
www.fitella.pl/konkurs
Powodzenia!
No szlag mnie po prostu trafił!!!! Profesjonalna organizacja, nie ma co. Mi pewnie w ogóle nie zaliczono tego quizu, podczas gdy inni wypełnili go ponownie, znając już pytania i mając mnóstwo czasu na znalezienie odpowiedzi i podrasowanie wyników.
Jeśli już wystąpiła awaria, powinni wyznaczyć nowy termin, z innymi pytaniami. Ciekawe, ile osób załatwili w ten sposób - te płatki, które wygrałam jako nagrodę pocieszenia, mogą sobie wsadzić....
Wyszłam na tym konku jak Zabłocki na mydle - straciłam mnóstwo czasu, nie wspominając nawet o nagrodach w konku na forum, których wartość znacznie przekroczyła wygraną w tym konkursie.
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No istna paranoja:((
Sama nie brałam udziału, ale naprawdę współczuję tym, którzy stracili na to kupę czasu - to jakaś kpina!!!
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i 687 ode mnie:0
Konkursy klikane są wkurzające - nie da się ukryć:( Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0