Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale cóż - jak widać w moim przypadku szkoda czasu i kasy na loterie - nic w nich nie wygrałam i pewnie nie wygram:( Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Nescafe Tesco z 1 dnia promocji,
- Twix,
- Kubuś Netto,
- Mamba/nimm2 - 23 i 24.08,etc.
- PW:)) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
PS. Miło było poznać:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Radość dzieci - bezcenna:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekam na jeszcze jeden:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Nescafe Tesco z 1 dnia promocji,
- Twix (chyba początek sierpnia),
- Kubuś Netto - 19.08,
- Mamba/nimm - 22 i 23.08,etc.
- PW:))
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od rana usiłuję im odesłać paragon faxem i nie przechodzi - przyblokował im się ten fax przez noc czy co??????????? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam też Nescafe Tesco z 1 dnia promocji.
I mam nadzieję, że znajdę w domu paragon z Lipton Real, na razie nie mam pojecia, gdzie go wsadziłam - jeśli nie, będę tu szukać:( Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A chociaż ładnie wyszłaś
A w temacie - bilety do kina na poranki i książeczki dla dzieci:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba wysyłali hurtem - do mnie doszły:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Ci napisali?
Chyba jeszcze raz tam zadzwonię Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WIESZ, ŻE U MNIE PODOBNIE?
Do moich wcześniejszych chłopaków mama miała zawsze jakieś ale - jak się okazało po latach - ma dobrą intuicję, popartą życiowym doświadczeniem. Pierwszy chłopak, którego zaakceptowałą bez zastrzeżeń, został moim mężem - i teraz, po latach mogę stwierdzić, że był to najlepszy wybór, jakiego mogłam dokonać (mam nadzieję, że mąż tego nie przeczyta, bo stanie się zbyt pewny siebie )
Wybranek mojej siostry od poczatku wzbudzał zdecydowaną awersję u mojej mamy - siostra niestety nie posłuchała i teraz od lat utrzymuje męża obiboka (sama z wyższym wykształceniem, na eksponowanym stanowisku, a mąż nigdzie nie pracujący obibok, ledwo skończył zawodówkę, a na dodatke po prostu kawał chama).
Jak widać po latach - czasami warto po prostu posłuchać argumentów mamy - teraz sama jestem mamą i wiem, że każda matka chce jak najlepiej dla swojego dziecka - może warto się nad tym zastanowić? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie nie odesłali paragonów, a nie było mowy o rezerwie Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm - mam to samo - nakupowałam bzdurnych artykułów, a potem nie zdążyłam wysłać zgłoszeń i d...a blada Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To konkurs dla właścicieli małych sklepików - potem sprzedają towar dalej. Wyświetl w wątku >>