Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytałam-można:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję Las Vegas
Super wygrana Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mailu napisali:
Prosimy o przesłanie do 18.04 danych adresowych, numeru telefonu, serii
i numeru dowodu osobistego. Prosimy również o dołączenie paragonu z
promocyjnymi produktami, gdzie data na paragonie nie może być
późniejsza, niż data zgłoszenia udziału w konkursie.
i nie podali żadnego adresu,to chyba mailem Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak na jeden mail wysłany za pięć dwunasta, to chyba nieźle:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, jak zacznę układać papierowe hasła, to drżyjcie narody;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój maluch się pięknie odpieluchował praktycznie z dnia na dzień i zostałam z niewykorzystanym zapasem pampersów,więc ten konk odpuszczam.
Nie ma nic innego? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tu się mylisz,bo w aktualnym konkursie wprowadzili już wpisywanie numeru paragonu,co wcale nie znaczy, że tym samym zrezygnowali z potencjalnych laureatów:
8. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
Czyli jeśli czyjeś nazwisko im się nie spodoba, to i tak nie wygra, pomimo posiadania paragonu z wcześniej wpisanym numerem,etc. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tabelki proponuję podejść z przymrużeniem oka - jak i do wielu innych tego typu przesądów związanych z ciążą - wg tabelki powinnam mieć syna i córkę, a mam 2 synów - prawdopodobieństwo trafienia 50/50, czyli na dwoje babka wróżyła,itp.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możemy sobie podać ręce - w ten sposób znowu zostałam z paragonami,na które nie zdążyłam wysłać zgłoszeń:(
I nie wzięłam udziału w tylu fajnych konkursach:( Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój młodszy synek ma 2 lata i 4 miesiące i nadaje bez przerwy - po prostu buzia mu się nie zamyka. Mówi w sposób zrozumiały, pełnymi zdaniami, powtarza nawet wierszyki,które starszy brat przyniósł z przedszkola. W ogóle widzę tu duży wpływ starszego brata,w którego jest zapatrzony i koniecznie chce mu dorównać, chłopcy dużo ze sobą rozmawiają i młodszy wyraźnie na tym korzysta. Z tego co pamiętam starszy w tym wieku nie mówił jeszcze tak dużo.
Z drugiej strony znałam wiele dzieci,które zaczęły mówić dopiero po trzecich urodzinach i później nadrobiły - każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkim znerwicowanym i wkurzającym się polecam dłuuugi spacer - u mnie piękne słoneczko od rana:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OMG - ktoś nie potrafił sam zrobić zdjęcia, musiał kraść zdjęcie rodziny z netu???? To trzeba mieć tupet
Co do podwójnych zdjęć, to rzeczywiście, wszyscy rzucili się na moniau, a np. 64 i 69 z Warszawy to też ewidentnie dokładnie ci sami ludzie - nawet im się przebrać nie chciało... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieci naoglądały się reklam i głowę mi suszą. Zapas kakao rośnie a niestety nie potrafię trafić.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te przepisy nie były od dawna nowelizowane i dotyczyły monitorów starego typu.
Obie ciąże przepracowałam (praca to min. 8 godz.przy komputerze) i urodziłam dwoje zdrowych dzieci:)
A z ciążą wiąże się wiele nieuzasadnionych przesądów - trzeba do nich podchodzić z dystansem:)
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje dla wszystkich zaciążonych - nie robię Wam konkurencji,bo już w tych konkursach nie startuję:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to niefajnie - czyli można nie dostać nagrody, bo im się nazwisko nie spodoba jako zbyt ograne?
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to prawda, że w ostatnich konkursach, po informacji o byciu finalistą i odesłaniu prawidłowego paragonu ze swoimi danymi odmówili komuś nagrody? Jeśli tak, to jak to argumentowali? Wyświetl w wątku >>