Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W celu odebrania Nagrody, prosimy o:
a) Zgłoszenie się osobiście do kierownika sklepu Intermarche, w którym
dokonaliście Państwo zakupu produktów Bobovita (tego, które zostało
wyszczególnione w zwycięskim SMS-ie zgłoszeniowym), w godzinach otwarcia
sklepu, w dowolnym terminie,
jednak nie później niż 30 (słownie: trzydzieści) dni od dnia otrzymania
Zawiadomienia,
czyli mam rozumieć, że już są i do 30 dni od dziś należy odebrać? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7136 i P&G wygląda mi to na TQ i potencjalnych potencjalnych Jakoś nie mam ochoty na zabawy w ciuciubabkę, jeśli to oni Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, wolałam się upewnić
Nie podoba mi się natomiast zapis o konieczności dotarcia do nich listu w ciągu 6 dni - przed Świętami i znając szybkość naszej poczty może być z tym różnie Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SMS-y Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- polecam i pozdrawiam:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim dzieciom w takich przypadkach zawsze pomagają inhalacje - najlepiej Mucosolvan i Berodual (na receptę, gdy mi się kończą proszę lekarza o kolejną - nie ma z tym problemu) rozcieńczane solą fizjologiczną. Wszystko w ten sposób rozpędzamy i od kilku już lat nie podawałam im żadnego antybiotyku, nawet gdy podejrzewano zapalenie oskrzeli. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro będzie nowy, lepszy dzień Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję sąsiedztwa:(
Przy płytkich rysach może pomóc flamaster na rysy.
Niestety,przy głębokich rysach konieczne może być malowanie, niestety. Kiedy kupiłam mieszkanie w bloku też niestety miałam do czynienia z takimi debilami, którzy przez zasiedzenie uzurpowali sobie prawo do swoich miejsc parkingowych, choć wszystkie były ogólnodostępne i nikt nie dysponował do nich prawem własności. Na szczęście się już stamtąd wyprowadziłam, teraz mam własny garaż przy domku i przynajmniej ten problem z głowy. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wyobrażam sobie wizyty bez USG, USG zawsze mnie uspokajało, gdy widziałam na ekranie brykającego, zdrowego maluszka, a zwłaszcza po moich przejściach mogło być różnie...
Dlatego naprawdę tak ważny jest wybór odpowiedniego lekarza, z dobrym sprzętem i zaangażowanego w to co robi.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak uważam, dlatego wolałam podawać inne dane. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak miło się zrobiło Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam maila zaraz po opublikowaniu listy, klocki odebrałam już dawno - 21.09. Wyświetl w wątku >>