Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że kryterium wg stażu ma większy sens. Byle jakich postów na ilość można pododawać bez limitu w 1 dzień np. w kliknijcie, etc. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A które konkretnie topy są zablokowane? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu, nie przejmuj się, burak nie ma racji:)
Niestety, coraz więcej chamstwa dookoła. Niektórzy w ten żałosny sposób leczą własne kompleksy Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nowy do 31.01.2014 Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dalej jest:
§ 4
Nagrody
1. Laureat Konkursu uprawniony jest do otrzymania Nagrody w wysokości równowartości zakupów dokonanych w jednym ze sklepów sieci Biedronka na terenie całej Polski udokumentowanych paragonem, który spełnia wymagania określone w § 3 pkt 1
Moim zdaniem nie ma co dywagować - regulamin jasno określa, że zakup gazetki ma być na tym konkretnym paragonie, którego numer zgłaszany jest do konkursu, czyli innymi słowy Organizator nie jest idiotą i przewidział, że ludzie mogą chcieć zgłaszać paragony wygrzebane w śmieciach
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
§ 3
Zasady uczestnictwa w Konkursie
1. Osoba zainteresowana przystąpieniem do Konkursu powinna, w czasie trwania Konkursu, dokonać zakupów w jednym ze sklepów sieci Biedronka na terenie całej Polski. Jednym z zakupionych produktów powinno być aktualne wydanie tygodnika Kropka TV (Kropka TV nr 46 na rynku 12.11.2013, Kropka TV nr 47 na rynku 18.11.2013 lub Kropka TV nr 48 na rynku 25.11.2013), w którym wydrukowany będzie kupon konkursowy. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie są. A konkurs nie jest wyłącznie plastyczny;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że po prostu chodzi o koszty na firmę. Nie dla wszystkich paragon = konkurs;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa. U mnie tylko SMS, zero telefonów... To znaczy, że na moje miejsce obdzwonili już rezerwę? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osz Ty! Ja koleją dawno nie jechałam, więc jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, kiedy dzieci pójdą spać.
Gdybyś się spontanicznie wybrała w kierunku przeciwnym do Krakowa, to daj znać;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie się zabieram do wymyślania;) Ale temat średnio mi się podoba, bo ja się nijak nie przygotowuję Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...38-9484-c44875ce68aa Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale zajrzałam z ciekawości do wyników i faktycznie - deja vu i "ale to już było"...
A nr 30 z "bród" za 500zł - no comments... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I właśnie dlatego, żeby się nie nudził, rozważam (choć kiedyś w ogóle nie brałam tego pod uwagę) posłanie go za rok do I klasy, bo może się nudzić, powtarzając zerówkę, której program dla 5-latków i 6-latków, zarówno w szkole, jak i w przedszkolu, jest taki sam.
I chyba nie zrozumiałaś mojego postu - chodziło mi w nim o niedemonizowanie zerówki w szkole. U mnie działa ona tak samo, jak ta przedszkolna (a moim zdaniem nawet lepiej). W szkole jest osobne wejście i cały osobny poziom zarezerwowany tylko dla zerówkowiczów, czyli oddziałów przedszkolnych. Dzieci mają zapewnione pełne wyżywienie i opiekę do godz. 17-tej. Opłaty też identyczne jak w przedszkolu.
Fakt, że nie wszystkie szkoły są tak przygotowane, dlatego moje dzieci nie uczęszczają do swojej rejonowej szkoły, tylko do tej konkretnej, choć wiąże się to z ich wożeniem na drugi koniec miasta.
Wyświetl w wątku >>