Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6731584 Napisano: 25.09.2020 08:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przychodzą wam zwrotki z Nestle Dino? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6731408 Napisano: 24.09.2020 13:28:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

U mnie w C4 też nie było tego baneru. Myślę,że on dopiero będzie 

a moze tak jak z ostatnim Brefem? przeciez zmieniali daty.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6731404 Napisano: 24.09.2020 13:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co z konkursem Aquafresh tym na FB? nieważny? czy dopiero ma być? (ja nie grałam, pytam z ciekawości, ale skoro Smolar mówił, że nie ma to nie ma) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6731313 Napisano: 24.09.2020 09:21:25 w SZUKAM....
rambus61 napisał(a):

222703770

możesz spokojnie blokować https://www.niezn...r.pl/numer/222703770 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6731053 Napisano: 23.09.2020 10:22:02 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze przez covidove ustawy tak teraz porobili, ze na zwrot kasy za bilety trzeba czekac az 180 dni emotka emotka emotka

Niesamowite! Ja też byłabym wściekła! Zdradź nam, czy to chodzi o bilety kolejowe, czy też o bilety na spektakle?

koncerty....przeniesione sa za rok.....a ja mam pół roku czekac na swoje pieniądze....eventim nawet nie raczy odpowiedzić na maila, musiałam dzwonić!!!! W normalnym trybie zwrot w ciągu 14 dni, ale sobie jakies uchwały powymyślali covidowe i teraz jest 180 dni emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

jokan

#6731050 Napisano: 23.09.2020 10:12:29 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, ze przez covidove ustawy tak teraz porobili, ze na zwrot kasy za bilety trzeba czekac az 180 dni emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

jokan

#6730768 Napisano: 21.09.2020 23:08:49 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

Lechendy Dino - jeśli wysłało się więcej niż jedno zgłoszenie z maila to skąd wiadomo jaki paragon wygrał i co  odesłać do nich z oświadczeniem? wszystkie? pisać do nich? dzwonić? ma ktoś z nimi doświadczenie?

Jesli masz 2 czy 3 paragony, to uloz na tej kartce i zrob zdjecie i napisz ze wysylasz wszystkie, bo nie wiesz ktory wygral. A jak wiecej to chyba lepiej sie dowiedziec ? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6730755 Napisano: 21.09.2020 22:08:06 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Czy toś z was robi zakupy na Aliexpress ? Proszę o kilka rad bo nie umiem się poruszać po stronie by coś kupić.

priv Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

jokan

#6730754 Napisano: 21.09.2020 22:07:46 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

Pytanko. Lechendy w Dino - jeden uczestnik - jedna nagroda wg reg. Czyli ze na ten sam adres ale na inne persony moze byc?

wg mnie tak, ja wysylam na jeden adres Wyświetl w wątku >>
1 asiatko 0

jokan

#6730708 Napisano: 21.09.2020 19:08:06 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
stalowiak1979 napisał(a):

produkty Melvit z linii Crispy,Trend Lunch lub Secret gdzie są najtańsze?

Melvit Crispy po 2,69 za sztukę z kuponem w aplikacji Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6730651 Napisano: 21.09.2020 16:37:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
domika napisał(a):

Ale że tak nic na tyle nagród od Leszka emotka

masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730515 Napisano: 21.09.2020 12:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Czy na konkurs  Winiary majonez można kupić w dowolnym sklepie?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730514 Napisano: 21.09.2020 11:59:12 w SZUKAM....
Kiciunia21 napisał(a):

Szukam godnego polecenia konta bankowego  emotka
Gdzie warto? Gdzie są jakieś bonusy itd. Od dłuższego czasu planuję zmienić i wreszcie się za to zabieram...

poszukaj rankingów kont bankowych w necie, pierwszy lepszy
https://www.tanie...UEAAYASAAEgLqLPD_BwE Wyświetl w wątku >>

jokan

#6730482 Napisano: 21.09.2020 09:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

wrr jak zmniejszyć paragon by pasował do formularza masakra nie pasuje mu wogóle

w programie graficznym...jak nie masz to poszukaj online , zobacz tu moze https://www.easy-resize.com/pl/ Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, andii 0

jokan

#6730314 Napisano: 19.09.2020 21:06:58 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

jokan napisał(a):

ace napisał(a):

Czy ktos wie co powinno byc na paragonie od mechanika? Czy lakoniczne 'usluga mechaniczna' jest wystarczajaca? W ogole co najlepiej zrobic, jak mechanik nie uwzglednia reklamacji? Brat byl u przypadkowego (never again) mechanika (bo jego byl na urlopie) i chcial naprawic tylne hamulce w swoim samochodzie. Zaplacil za 'usluge' 1400zl!!!!! i tego samego dnia pojechal na stacje kontroli pojazdow. Diagnoza: tylnych hamulcow brak! Reklamacji koles nie przyjmuje, bo przeciez 'usluga mechaniczna' zostala wykonana (brat wlazl pod samochod i sie okazalo, ze koles jakies czesci powymienial, ale nie te co wymagaly wymiany!!!). Juz w ogole pomijajac fakt, ze wypuscil kogos na droge z niesprawnymi hamulcami!!!!! I teraz pytanie co najlepiej zrobic w takiej sytuacji? Rzecznik praw konsumenta? Sad?

moze niech tam wroci i postarszy go, ze wezmie rzeczoznawce samochodowego, ktory okresli mu co zostalo a co nie zostalo wymienione...i ze dodatkowo ten mechanik pokryje koszty rzeczoznawcy....A on sie na co umawial na wymianę? Przeciez to zwykle szachrajstwo i naciagactwo.....

No byl juz, gadal, straszyl sadem, chcial wykaz w ktorym jest wyszczegolnione co zostalo wymienione i aby wyszczegolnil ile kosztowaly czesci a ile usluga, a koles nic, ze nie da mu tego i ogolnie nie przejety. No a umawial sie na naprawe tylnych hamulcow... No to jest totalne naciagactwo. Pomijajac fakt ze kwota jest zawrotna, ale jak juz patrzyc na to, ze nie zostalo naprawione to co powinno to juz w ogole szachrajstwo... Wiec krakusy, jak cos omijajcie mechanika na Kobierzynskiej Pana Pawla Bruzdy...

A co to znaczy, że mu nie da? To tajemnica państwowa? Koleś leci ewidentnie w kulki! Ja bym tego zdecydowanie nie zostawiła tak. To chodzi o pieniądze i bezpieczeństwo! Można nawet iść dalej i powiedzieć, że naraził człowieka na niebezpieczeństwo, bo twój brat był świadomy, że z hamulcami jest coś nie tak, dlatego chciał to zrobić, natomiast mechanik tego nie zrobił i wypuścił auto jako zrobione. To jest narażenie na niebezpieczeństwo życia...i to z pełną świadomością! A nie było świadków? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730308 Napisano: 19.09.2020 20:41:35 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Czy ktos wie co powinno byc na paragonie od mechanika? Czy lakoniczne 'usluga mechaniczna' jest wystarczajaca? W ogole co najlepiej zrobic, jak mechanik nie uwzglednia reklamacji? Brat byl u przypadkowego (never again) mechanika (bo jego byl na urlopie) i chcial naprawic tylne hamulce w swoim samochodzie. Zaplacil za 'usluge' 1400zl!!!!! i tego samego dnia pojechal na stacje kontroli pojazdow. Diagnoza: tylnych hamulcow brak! Reklamacji koles nie przyjmuje, bo przeciez 'usluga mechaniczna' zostala wykonana (brat wlazl pod samochod i sie okazalo, ze koles jakies czesci powymienial, ale nie te co wymagaly wymiany!!!). Juz w ogole pomijajac fakt, ze wypuscil kogos na droge z niesprawnymi hamulcami!!!!! I teraz pytanie co najlepiej zrobic w takiej sytuacji? Rzecznik praw konsumenta? Sad?

moze niech tam wroci i postarszy go, ze wezmie rzeczoznawce samochodowego, ktory okresli mu co zostalo a co nie zostalo wymienione...i ze dodatkowo ten mechanik pokryje koszty rzeczoznawcy....A on sie na co umawial na wymianę? Przeciez to zwykle szachrajstwo i naciagactwo..... Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6730230 Napisano: 19.09.2020 11:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jest jeszcze sens trzymac kody z zywca (loteria ogolopolska)? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730134 Napisano: 18.09.2020 19:08:54 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Velvet ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730125 Napisano: 18.09.2020 18:45:10 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie allegro lokalnie i ludzie którzy licytują i nie płacą ️ Normalnie plaga jakaś. I nic im nie mogę zrobić, nigdzie zgłosić, żadnego komentarza wystawić, po cholerę licytują?

Z nudów emotka

A anulowali ci transakcje juz? generalnie maja 5 dni....moze to tez wynikac z niewiedzy ich. ja sama musialam ponaglac w ostatnim dniu, gosc nie wiedzial, ze anuluja transakcje. A dlaczego nie wystawiasz na normalnym allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0