Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6738552 Napisano: 23.10.2020 11:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami  emotka

na Wawel piszecie długie elaboraty? emotka - nie wiem czy mi się chce emotka

Ja wysłałam jeden na jakieś 250 

a bylo potwierdzenie na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738493 Napisano: 23.10.2020 09:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami  emotka

na Wawel piszecie długie elaboraty? emotka - nie wiem czy mi się chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738487 Napisano: 23.10.2020 08:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

Dzisiaj losowanie jest może z Łaciatego?

dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738440 Napisano: 22.10.2020 20:51:45 w Czy informują/ informowali?
agusiac87 napisał(a):

KArlsbad Bonbonowa promocja ciasteczka tesco  było już info?

nie Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

jokan

#6738254 Napisano: 22.10.2020 09:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu colgate jak są u mnie pasty po 4, hakiem to mogę kupić 2 takie bo pisze na str że jedna na być z obniżka cenowa jak u mnie są chyba wszystkie w regularnie cenie. Wie ktoś 

Gdzie jest napisane, ze MAM BYĆ z obnizka?

temat byl maglowany wczoraj....jak byla promocja to byly ze znizka, teraz nie ma juz, ale mozna kupic i takie i takie (bez znizki), po prostu zaplacisz teraz wiecej bo juz nie ma promocji Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738244 Napisano: 22.10.2020 09:33:28 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
@trampek, napisał(a):

Gdzie z jadę re kapsułki e na zwrot w dobrej cenie bo widziałam tylko w stokrotce 40sztuk za 35zl u mnie w c4 nie ma. Ktoś wie jak w Kauflandzie 

jesli dowolne kapsulki E to stokrotka 19,99 zł (tak mi pokazuje aplikacja Blix) - a moze u ciiebie juz te w promocji wykupili? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738162 Napisano: 21.10.2020 19:49:10 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Kolejny konkurs ze słodyczami  emotka   

a co, ma być gorzej? Myślę, że przed świętami rzucą jakimiś ciekawymi jeszcze:)

Liczysz na lepsze czasy?
Kubki, czapki, bluzy, lyżeczki to przyszlosc.
Tesco sie pakuje, produkcja spadla a sklepy ciachaja godziny pracownikom, bo ludzie mniej kupuja  emotka

no liczę....ale nie na kubki, czapki (mikołajkowe ha ha), etc....a może się przeliczę ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738147 Napisano: 21.10.2020 19:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
veldominik napisał(a):

Witam co znaczy dla organizatora uczestnik? Na podstawie adresu mail czy po danych do wysyłki.
chodzi o to ze wygrałem 8 nagród lecz tylko 1 może wygrać uczestnik. Każde zgłoszenie było na inny mail. Wiec nie wiem czy to przejdzie 8x te same dane do wysyłki.

muszą być 8 x inne dane Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738134 Napisano: 21.10.2020 18:31:39 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Kolejny konkurs ze słodyczami  emotka

Monia ale tutaj nie ma o co się wkurzać...to raczej trzeba się cieszyć, że w ogóle są jakieś konkursy.  emotka

a co, ma być gorzej? Myślę, że przed świętami rzucą jakimiś ciekawymi jeszcze:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738018 Napisano: 21.10.2020 13:08:08 w Informują
Informują z Konkurs "Kucharek - wygrywaj z Kucharkiem" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
pozytywna weryfikacja nagrody Wyświetl w wątku >>

jokan

#6738000 Napisano: 21.10.2020 12:47:37 w SZUKAM....
moskala22 napisał(a):

basiag napisał(a):

Skąd wiadomo który produkt Colgate w Biedronce jest promocyjny ? z czasową obniżką ceny ? W regulaminie nie są wyszczególnione a w mojej Biedrze nie ma takich oznaczonych. Czytnik też nie pokazuje czy to promocja czy nie. Tylko jest cena.
Jakie kupujecie ?

w tamtym tygodniu drugi tańszy produkt był za pół ceny. Teraz własnie nie ma już tej promocji i tez nie wiem co kupować

a czy to nie byl wymog regulaminowy? teraz juz jakby za pozno na zakupy...mimo, ze konkurs trwa...sama nie wiememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6737964 Napisano: 21.10.2020 11:56:08 w Pomocy!!!!
jupiter4 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

Biedronka

Biedronka emotka

Bardzo dziękuję emotka

intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6737952 Napisano: 21.10.2020 11:35:00 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam berlinki polo (wazne do dzisiaj do 18) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6737949 Napisano: 21.10.2020 11:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

kalinea napisał(a):

monikar napisał(a):

W konkursie "Jedna to za mało" jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę?

Chodzi o ten konkurs Wawel? W regulaminie nic nie ma...

A ilość znaków dowolna?  Też nic nie jest napisane  emotka

jesli nie ma to dowolna niestety....czas pisac elaboraty....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6737847 Napisano: 20.10.2020 19:45:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6737697 Napisano: 20.10.2020 12:36:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Jak interpretujecie ten zapis w konkursie colgate Biedronka ?
"Długość tekstu Odpowiedzi (włącznie ze spacjami oraz znakami interpunkcyjnymi)musi zmieścić się w formularzu zgłoszeniowym" bo nie czaję
Czy ktoś sprawdzał max ilość znaków ?

chyba tak, w komentarzu do konkursu ktos pisal, ze max 400 znakow, ale nie wiem, bo jeszcze nie wysylalam Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

jokan

#6737519 Napisano: 19.10.2020 18:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szkodnik1988 napisał(a):

Macie jakieś wieści lub info o weryfikacji z konka Dino Lech? Do dziś termin wysyłki nagród.

chyba nie ogarnęli...nic nie wiadomo Wyświetl w wątku >>

jokan

#6737479 Napisano: 19.10.2020 16:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Dzięki wszystkim emotka

A ktoś wie gdzie można je dostać?

w intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6737396 Napisano: 19.10.2020 12:41:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

andii napisał(a):

BACARDI ... co najtaniej wychodzi ? i gdzie emotka

W Biedronce 0,7 kosztuje 59,99zł, w innych sklepach nie sprawdzałam.

ciekawe czy są mniejsze flachy emotka

w selgros 41,81 zł Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6737388 Napisano: 19.10.2020 12:28:31 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

delvitto napisał(a):

chcę się zwrócić do posiadaczy pralko-suszarek, czy takie urządzenie jest naprawdę przydatne, czy to tylko fanaberia? Zepsuła mi się pralka, szukam nowej, lecz najważniejsze jest to, by była jak najpłytsza, bo łazienka to dziupla malutka. Te ładowane od góry odpadają, takie mi strasznie "nie leżą". No ale sobie pooglądałam,  i zobaczyłam właśnie pralko-suszarki, o głębokości 45 cm ( LG albo Candy), no i zaczęłam się wahać...  Na pewno lepsze byłyby 2 urządzenia niż 2 w 1, ale na to nie mam miejsca, szafka też musi gdzieś wisieć emotka  Kiedyś też wzbraniałam się przed zmywarką, mówiłam że to zbędny luksus, no i minęło 4 lata odkąd posiadam, i już sobie nie wyobrażam bez niej kuchni emotka  Powiedzcie proszę, kto może, jak w praktyce takie coś funkcjonuje.

Pralko suszarki to niestety nie jest najlepsza opcja, jak większość sprzętów 2w1. Suszarka osobno to rewelacyjny sprzęt, ale pralko suszarki bym nie kupiła.

mój kolega kupił sobie pralko-suszarkę i mu wszystkie ubrania kurczą się

jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego....tez polecam sama suszarke, a nie pralko-suszarke....a nie ma suszarek waskich, teraz zerknelam i na mediaexpert byl jakis artykul o suszarkach do malej lazienki, wersja slim....wtedy suszarke dajesz na pralke i ci nie zajmuje miejsca. U mnie tak wlasnie jest i sie sprawdza bez problemow. Tylko dokupuje sie cos w stylu polki/podkladki zeby to sie trzymalo na pralce. Wyświetl w wątku >>
0 0