Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6739393 Napisano: 27.10.2020 09:50:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739387 Napisano: 27.10.2020 09:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

jokan napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nie. Odpisali mi tylko na maila, że mają moje zgłoszenie w bazie.

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają... 

pewnie twoja poczta traktuje od nich maile jako spam i nie przepuszcza ich do ciebie.

Ja tez nie mam potwerdzenia ani na gmail ani na wp emotka

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź

ale juz dostalas odpowiedz? czy dopiero zamierzasz pisac? Czyli co, napisali, ze maja twoje zgloszenie mimo, ze z tego adresu nie zglaszalas sie do konkursu?

Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

ok, czyli na odczepnego piszą tak każdemu, aby mieć święty spokój....nieładnie, nieprofesjonalnie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739384 Napisano: 27.10.2020 09:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają... 

pewnie twoja poczta traktuje od nich maile jako spam i nie przepuszcza ich do ciebie.

Ja tez nie mam potwerdzenia ani na gmail ani na wp emotka

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź

ale juz dostalas odpowiedz? czy dopiero zamierzasz pisac? Czyli co, napisali, ze maja twoje zgloszenie mimo, ze z tego adresu nie zglaszalas sie do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739349 Napisano: 26.10.2020 22:50:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

wg mojego doświadczenia to przychodzi potwierdzenie na onet.pl i na interię.pl, na wp.pl nigdy nie przyszło, więc na tego maila nie gram

a czy ktoś wie kiedy informują z I etapu? wiem, że dzisiaj mieli wybierać, ale nie doczytałam kiedy informują ? emotka

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej

a reszta?

Nic poza info, że mailem. nie widzę.  emotka

czyli dalej nic nie wiemy emotka to może tak jest, że dzisiaj główna poszła, a do końca tygodnia maile puszczą.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739346 Napisano: 26.10.2020 22:44:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

wg mojego doświadczenia to przychodzi potwierdzenie na onet.pl i na interię.pl, na wp.pl nigdy nie przyszło, więc na tego maila nie gram

a czy ktoś wie kiedy informują z I etapu? wiem, że dzisiaj mieli wybierać, ale nie doczytałam kiedy informują ? emotka

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej

a reszta? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739339 Napisano: 26.10.2020 22:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

a czy ktoś wie kiedy informują z I etapu? wiem, że dzisiaj mieli wybierać, ale nie doczytałam kiedy informują ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6739164 Napisano: 26.10.2020 12:43:48 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

Duda Polskie Kabanosy?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739106 Napisano: 26.10.2020 11:30:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
awangarda napisał(a):

malutka456 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Ferrero, Nestle...juz nawet nie napiszę ile pudeł zaliczyłam emotka emotka emotka

to choć na pocieszenie sobie w garage zagraj - wiem że piwo to nie kasa ale jak się upijemy to może więcej szczęścia w celowaniu w bramkę mieć będziemy emotka

to jest myśl emotka zaliczyłam dziś jeszcze pudło z łaciatego i dżemu  emotka jakoś bramki mnie nie lubią emotka

Możecie podać link do garage ??

widzę, że nikt nie podał.....konkurs się wczoraj skończył
https://www.e-kon...ro.html#.X5alCu1CeHs

u mnie też pustki...w nestle kompletne zero, a liczyłam na małe co nieco....ech
winiary zupełne zero, nawet nie próbuję więcej w to grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739104 Napisano: 26.10.2020 11:26:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
@trampek, napisał(a):

Gdzie kupię najtaniej majonez winiary może być najmniejszy kiedy udało mi się upolowac na wyprzedaży w Tesco po 2,20 

w intermarche maly sloik po 3,79 z tego, co pamietam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738974 Napisano: 25.10.2020 15:13:00 w Paragony na trwające konkursy
kumulacja napisał(a):

Kupię paragon na konkurs Nasze polskie kabanosy.

konkurs wczoraj się skończył....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738957 Napisano: 25.10.2020 11:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

jokan zgłoszenie poszło, email na gmaila przyszedł emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

niestety nie wiem jak to wyglada od ich strony....bylo podziekowanie na strony i dodatkowo potwierdzenie na maila....jesli tylko ktos mial na stronie, to wg mnie tez powinno byc ok

nie wiem jak to jest...
jak wygrałem u nich w batonach 100 zl to na wp nic nie przyszło. pisałem do nich emaila i nic, bez odpowiedzi, napisałem z gmaila, o co chodzi i zaraz odpisali, że nie mają ode mnie zgłoszenia z zapytaniem, ale zgłoszenie wygrywające mają, lecz nie mają pojęcia czemu nie dostałem od nich wiadomości o wygranej...

ja z cukierkowej na wp.pl tez nie dostalam info o wygranej, ale po prostu odeslalam oswiadczenie z paragonem z tego maila i bylo ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738955 Napisano: 25.10.2020 11:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

jokan zgłoszenie poszło, email na gmaila przyszedł emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

niestety nie wiem jak to wyglada od ich strony....bylo podziekowanie na strony i dodatkowo potwierdzenie na maila....jesli tylko ktos mial na stronie, to wg mnie tez powinno byc ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738941 Napisano: 25.10.2020 10:49:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738915 Napisano: 24.10.2020 23:51:46 w Giełda Kodów ; )
sprzedamy kody Kinder Bueno, najchętniej w pakietach po 10 sztuk:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738854 Napisano: 24.10.2020 18:22:02 w WC - rozmowy o wszystkim
sandra1 napisał(a):

Witam kupilam dwa batony lion na jednym kod nie wchodzi A na drugim brak kodu mimo że opakowanie konkursowe... czemu tak wie ktoś?

napisz do organizatora, powinini cie przyslac nowe kody Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738708 Napisano: 23.10.2020 18:53:31 w Paragony na trwające konkursy
Szukam sielskie, zamienię na kody Kinder bueno do równowartości paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738596 Napisano: 23.10.2020 12:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Ja już mam. Najpierw napisałam, ze nie ma. Ale już jest. Więc sorki za zamieszanie

w jakiej domenie ten mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738575 Napisano: 23.10.2020 12:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Ja już mam. Najpierw napisałam, ze nie ma. Ale już jest. Więc sorki za zamieszanie

Ja słałam wczoraj i nie ma na wp emotka

Poczta tlen nie mam potwierdzenia z Wawelu.

z tego, co pamietam z wczesniejszych ich loterii to mi tylko na onet.pl przychodzilo od razu, na wp.pl wcale nie przyszlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6738558 Napisano: 23.10.2020 11:44:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami  emotka

na Wawel piszecie długie elaboraty? emotka - nie wiem czy mi się chce emotka

Ja wysłałam jeden na jakieś 250 

a bylo potwierdzenie na maila?

u mnie nie było

pytam, bo kojarze Wawel ze na niektore maile nie przychodzi potwierdzenie z ich konkursem czy loteria, mi np. nie przychodzilo na wp.pl jak byla loteria, a na onet.pl przychodzilo od razu Wyświetl w wątku >>
0 0