Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6740017 Napisano: 28.10.2020 22:05:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nieprzytomna napisał(a):

Schwappes - Polo - myślicie że można polskie znaki?

pewnie i mozna... ale po co? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6740014 Napisano: 28.10.2020 22:01:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magdalena-chili napisał(a):

jokan napisał(a):

ten plecak kurierem przyszedł czy pocztą? ja tez czekam ale nie mam info, tylko awizo w skrzynce pocztowej

wczoraj na maila info od DPD o nadaniu z DZIEŃDOBRY przesyłki, a dziś rano kurier przyniósł paczkę (z potwierdzeniem kwitu o odbiorze)

jokan, może warto napisać do organizatora? 

a wszyscy dostali, czy tylko ja nic nie miałam (maila o doręczeniu) ? a moze na raty slą? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739975 Napisano: 28.10.2020 19:40:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

bethan napisał(a):

mili05 napisał(a):

Czy dostał ktoś  nagrodę Somersby z etapu Watermelon? Wg regulaminu powinny być dostarczone 15 dni robocze od podania danych, czyli do dziś.

Dzisiaj był mail, że wysyłają bomberki.

dziś przyszedł plecak (info o przesyłce było wczoraj)

ten plecak kurierem przyszedł czy pocztą? ja tez czekam ale nie mam info, tylko awizo w skrzynce pocztowej Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739937 Napisano: 28.10.2020 18:02:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
olunka napisał(a):

przelewy z Kabanosów - tempo ekspresowe emotka

u mnie też - takie szybkie nagrody cieszą, nie to co Wawel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739817 Napisano: 28.10.2020 13:01:57 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

jokan napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy berlinki z ostatniego etapu polo już były? pogubiłam się trochę emotka

a nie jutro?

pytam, czy były, bo szczerze nie wiem kiedy miały być, ale uo dość nieregularnie to robił, stąd pytanie emotka

pamietam, ze ostatnio w czwartek bylo, wiec moze tez tak bedzie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739810 Napisano: 28.10.2020 12:55:05 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

czy berlinki z ostatniego etapu polo już były? pogubiłam się trochę emotka

a nie jutro? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

jokan

#6739726 Napisano: 28.10.2020 10:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Słuchajcie jakie można  podjąć kroki jeśli agencja nie odpowiedziała na reklamację w regulaminowym czasie?

pisac do sponsora? Wyświetl w wątku >>
2 kejm, darog 0

jokan

#6739704 Napisano: 28.10.2020 08:32:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

darog napisał(a):

jokan napisał(a):

darog napisał(a):

WAWEL czekolady- w dniu wyboru czyli 26.10 zwycięzca główny dostaje telefon z informacją, pozostałe 100 osób maile. 
100 OSÓB - czy ktoś dostał mail 26.10.2020? 

Nie no wku...a ta cala agencja Fortuna! 

nikt nie dostal, ale gdzie wyczytales ze w tym samym dniu maile maja pojsc? Ja tam tego nie doczytalam.....

Wyboru najlepszych Prac Konkursowych dokonywać będzie powołane przez Organizatora jury ("Jury") podczas obrad przeprowadzonych w dniach 26 października 2020 r., 2
listopada 2020 r., 9 listopada 2020 r. i 16 listopada 2020 r.
3.6.1. W dniu 26 października 2020 r. Jury dokona wyboru 100 autorów Prac Konkursowych,
którym zostaną przyznane nagrody dodatkowe, o których mowa w pkt 4.1. Regulaminu
oraz jednego autora Pracy Konkursowej któremu zostanie przyznana nagroda główna
, o
której mowa w pkt 4.2. Regulaminu spośród Prac Konkursowych zgłoszonych w okresie od
dnia 19 października 2020 r. do dnia 25 października 2020 r.;

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za - 6 -
pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze
połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej,
której autor ma otrzymać nagrodę główną.

Zwycięzcy nagród dodatkowych zostaną poinformowani o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora na adres email wskazany
przez zwycięzcę w formularzu zgłoszeniowym do Konkursu.

Z tego wynika, ze zwycięzca głównej będzie poinformowany w dniu wyboru, a dodatkowe nie wiadomo kiedy.

ja tez tak zrozumialam, nie jest wskazane kiedy dokładnie, rownie dobrze moze byc to do konca tygodnia....wiec czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739698 Napisano: 28.10.2020 08:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

WAWEL czekolady- w dniu wyboru czyli 26.10 zwycięzca główny dostaje telefon z informacją, pozostałe 100 osób maile. 
100 OSÓB - czy ktoś dostał mail 26.10.2020? 

Nie no wku...a ta cala agencja Fortuna! 

nikt nie dostal, ale gdzie wyczytales ze w tym samym dniu maile maja pojsc? Ja tam tego nie doczytalam..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739667 Napisano: 27.10.2020 20:55:47 w SZUKAM....
@trampek, napisał(a):

Ko napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Potrzebuję pomocy mam aplikacje allegro sprzedalam przedmiot lokalnie ale wcześniej ten przedmiot sprzedalam na innej str a tam zapomniałam skasować i chce zwrócić pieniądze. Jak mam to zrobić wpisałam w Google ale tam w tej Plikacji nir widzę tego okienka co mi się każą przekierować. Czy ktoś mi wytłumaczy jak mam zwróci te pieniądze bo to dla mnie magia. emotka

polecam tą stronę, można na czacie pogadać, wypełnić formularz lub inne ( z innych form nie korzystałam), w miarę szybko rozwiązują problemy, spory

https://allegro.p...18-8930-68906a58c18e

Dzięki napisze do nich właśnie pisałam tej pani żeby podała nr konta to mi odp że przez allegro chce. 

najlepiej pisz przez allegro, wez pod uwage ze w dzisiejszych czasach nie zawsze ktos che obcej osobie podawac swoj numer konta Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739649 Napisano: 27.10.2020 19:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

To mówicie ze nie warto brac udział w konkursie Wawel ITM?

a dlaczego? pisalismy o konkursie WAWEL czekolady Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739630 Napisano: 27.10.2020 18:49:53 w SZUKAM....
@trampek, napisał(a):

Potrzebuję pomocy mam aplikacje allegro sprzedalam przedmiot lokalnie ale wcześniej ten przedmiot sprzedalam na innej str a tam zapomniałam skasować i chce zwrócić pieniądze. Jak mam to zrobić wpisałam w Google ale tam w tej Plikacji nir widzę tego okienka co mi się każą przekierować. Czy ktoś mi wytłumaczy jak mam zwróci te pieniądze bo to dla mnie magia. emotka

polecam tą stronę, można na czacie pogadać, wypełnić formularz lub inne ( z innych form nie korzystałam), w miarę szybko rozwiązują problemy, spory

https://allegro.p...18-8930-68906a58c18e Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6739478 Napisano: 27.10.2020 12:21:49 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Czy są jakieś nowe konkursy od dzisiaj ? Nie mam dostępu do gazetki... 

nie kojarzę Wyświetl w wątku >>

jokan

#6739430 Napisano: 27.10.2020 11:30:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6739428 Napisano: 27.10.2020 11:28:23 w Informują
Informują z Konkurs "Nasze Polskie Kabanosy"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

jokan

#6739418 Napisano: 27.10.2020 11:10:14 w Czy informują/ informowali?
FBmarta22 napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

jokan napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

https://loteriaintermarche.pl/ ??

jesli chodzi o nagrode glowna, to powinno byc losowanie na YT...na razie nie opublikowali jeszcze....

Dzięki za odpowiedź, chodzi o jakąkolwiek nagrodę, ale może być i główna emotka

Sorry ale coś Wam się chyba pozajączkowało...
Zgodnie z regulaminem ostatnie losowanie miało być 22.10, a laureaci są informowani w dniu losowania lub w następnym dniu roboczym...
Co do losowania nagrody "głównej" to samochody były cztery i w każdym losowaniu tygodniowym był rozlosowywany jeden... Nie nazywali tego nawet nagrodą główną tylko tygodniową pierwszego stopnia czy coś w tym stylu...
Mogę się też mylić ale filmiki to chyba Smolar wrzuca, a tu organizatorem jest Uniqueone...

Więc raczej już po ptokach, chyba że regulamin im w pracy nie przeszkadza emotka

a to sorry za zamieszanie, nie wiem dlaczego myslalam, ze to Smolar - moze przez ten samochod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739401 Napisano: 27.10.2020 10:29:24 w Czy informują/ informowali?
jupiter4 napisał(a):

jokan napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

jesli chodzi o nagrode glowna, to powinno byc losowanie na YT...na razie nie opublikowali jeszcze....

Dzięki za odpowiedź, chodzi o jakąkolwiek nagrodę, ale może być i główna emotka

z tego co pamietam jedna osoba chwalila sie bonem, ale to byl dobry tydzien temu albo i dawniej Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739398 Napisano: 27.10.2020 10:17:54 w Czy informują/ informowali?
jupiter4 napisał(a):

jesli chodzi o nagrode glowna, to powinno byc losowanie na YT...na razie nie opublikowali jeszcze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739396 Napisano: 27.10.2020 09:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka

to jakby co to pisz z maila, na ktore przychodzi potwierdzenie Wyświetl w wątku >>
0 0