Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6760308 Napisano: 22.01.2021 11:54:46 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

jokan

#6760307 Napisano: 22.01.2021 11:53:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

totalne dno... a wizaz dalej mnie nie lubi emotka

ja nie wiem wg jakiego klucza oni to rozwiązują...raz długo dają, potem długo nic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6760257 Napisano: 22.01.2021 08:30:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

patyk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza

U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś jeszcze się wypowie i potwierdzi.

Właśnie wysłałam. Nie było ani komunikatu na stronie ani maila. 

ja wczoraj na maila dostałam "Dziękujemy za udział w konkursie

Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.

W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.

Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji."

a w jakiej domenie mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6760006 Napisano: 21.01.2021 08:50:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

O i proszę komisję konkursowe nagradzają wypowiedzi z błędami a ty raz napiszesz coś szybko ze słownikiem i wielkie halo emotka
no cóż

Komisje konkursowe czasami zapominaja, ze to konki promocyjne a nie polonistyczne emotka
Kiedy "niepolonisci" przestaja kupowac produkty promo i nie podnosza statystyk (bo tylko wyksztalceni wygrywajom emotka  ) to zainteresowania promocjami leci w dół
I to wtedy misie i chinski "hłam" zostaje do rozdania, bo sponsor wie ile produkuje i jak mu zamowienia spadaja  emotka

Zgadzam się. To tzw.Psychologia sprzedaży. W konkursie E "ambitne" teksty poszły na bok. Wygrała prostota, bez większego morału.

przecież nie wiesz jakie teksty wygrały, a może ktoś akurat "zabłysnął inteligencją" i tekst się Smolarowi spodobał? Dla mnie to trochę obrażanie tych, co tam wygrali:( - załadowałaś wszystkich do jednego worka... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6759812 Napisano: 20.01.2021 13:29:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
dopiero mi się doczłapał sms - 1000 złemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6759759 Napisano: 20.01.2021 11:42:43 w Czy informują/ informowali?
adriannaa napisał(a):

jest zakładka w laureatach u Smolara 'urodzinowe wygranE' czy ktoś potwierdzi czy wyniki już podpięte?

w wątku Smolara pisza, że nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759727 Napisano: 20.01.2021 09:47:21 w WC - rozmowy o wszystkim
fantagiro napisał(a):

kreatia napisał(a):

jarekcda napisał(a):

Na OLX wprowadzono przesyłki gwarantowane przez ich stronę. Teraz zakupy są bardziej bezpieczne.

te przesyłki od olxa spowodowały tę falę oszustów. ludzie nie wiedzą co i jak i się łapią emotka

mało brakowało i przez to całe OLX wysyłka moje konto zubożało by o 2100zł
Cytuję  część rozmowy tel z kUPUJĄCYM
"już przelałem kasę na konto olx więc proszę o natychmiastową wysyłkę paczkomatem 
-nie wiem o co z tym chodzi więc puki kasa nie będzie na moim koncie dotąd nie wyślę
ale masz grwarancję z olx i potwierdzenie, że pieniądze czekają jak tylko dostanę przedmiot , potwierdzę i ci przelewają
-nie nie nie wyślę i rób sobie co chcesz z tym , że przelałeś kasę!...za dużo oszustw ostatni się słyszy..
...śmiech w tle i do  drugiego faceta- odpuszczamy nie uda się"

KU PRZESTRODZE  emotka

trzeba być czujnym na każdym kroku...ja kiedyś wystawiałam na olx, teraz rzadko kiedy...za dużo tam kombinatorów i tych, co jeleni szukają...no i oszustów Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759720 Napisano: 20.01.2021 09:27:40 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

jarekcda napisał(a):

Na OLX wprowadzono przesyłki gwarantowane przez ich stronę. Teraz zakupy są bardziej bezpieczne.

te przesyłki od olxa spowodowały tę falę oszustów. ludzie nie wiedzą co i jak i się łapią emotka

ta osoba chyba tu przyszła zachwalać OLXa, na innym wątku gnoi Allegro.....moim zdaniem i to i to ma swoje plusy i minusy, no ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak to się mówi Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

jokan

#6759594 Napisano: 19.01.2021 13:54:29 w Czy informują/ informowali?
djagosia napisał(a):

Czy informowali już z "Slij życzenia do Kubusia" w Kauflandzie? Według regulaminu mieli czas do 15 stycznia.

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759399 Napisano: 18.01.2021 20:24:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ale numer haha lecę po parowy! Chyba ich po**b......Indykpol puknij się w ten indyczy łeb.. 

Myślałam,że źle widzę ,Indykpol rozbił bank  emotka  Ciekawe czy przelew zrobią czy wyślą w kopercie piątkę  emotka   

W zgloszeniu podajesz numer rachunku  emotka  nim wygrasz 5 zeta

Ooo, to może jeszcze zawołają o Pesel

zbieranie danych nieadekwatne do celu....przecież to powinni poprosić dopiero jak się wygra, tak jak było wcześniej w ich konkursie z 500 zł...kogoś tam pogrzało...a może morsował (bo to ostatnio modne) i mu się mózg zamroził? Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

jokan

#6759199 Napisano: 18.01.2021 13:02:27 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

laureat napisał(a):

Nowa loteria Coccolino  emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

pewnie ktoś z rodziny organizatora ma firmę z misiami, które nie schodzą. Do niczego taki konkurs.

Niestety znajdą się i tacy co będą grali emotka

zagrają tylko ci, którzy kupują ten płyn....specjalnie dla misia raczej nie kupią (tak mi się wydaje...ale może się zdziwię...) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759167 Napisano: 18.01.2021 12:19:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dla mnie juz zabrakło scrabble emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759033 Napisano: 17.01.2021 16:28:59 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a vegeta na jakim dniu skończyła informować?

Na stronie,w zakładce laureaci jest ostatni wpis13.12. ale pewnie dalej też informowali, bo mamy już ponad miesiąc dalej. Może ktoś wygrał po tej dacie i potwierdzi, że informowali ???

widziałam zakładkę i zastanowiło mnie to, że tak mało tam laureatów jest emotka

ostatnie wpisy na forum za 25.12 i 26.12 sa Wyświetl w wątku >>

jokan

#6758777 Napisano: 15.01.2021 16:36:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Oj tam Milka no. Już się boję zgłaszać. Mam 4 paragony i tak czekam i zwlekam ,zastanawiam się czy to już czy jeszcze nie. Ale jak tak poczytałam to chyba poczekam . Tylko nie wiem na co hehe

u mnie jedno pudło....ale tam na stronce już są wpisani pierwsi zwycięzcy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6758774 Napisano: 15.01.2021 16:33:24 w Czy informują/ informowali?
calineczka354 napisał(a):

kamyk101 napisał(a):

Mi też nie przyszło do głowy nic poza regulaminowym tekstem, co dla organizatora okazało się wynikiem braku kreatywności  emotka   emotka

No miejmy nadzieję że zmienią te wyniki i jednak wygra tekst emotka  jestem w szoku, że można zrobić formularz na tekst a nagrodzić film...

to znaczy, ze ktos w formularzu podał link do filmiku umieszczonego gdzies na serwerze np. YT) ? (nie bralam udzialu, pytam z ciekawosci) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6758691 Napisano: 15.01.2021 11:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodowa napisał(a):

Kurde, chyba się pospieszyłam i kupiłam Milkę przed 12:00... teraz mam dylemat czy mogę zgłosić ten paragon. Niby w regulaminie jest zapis, że zakup od dnia 15.01.2021 a dalej że loteria zaczyna się dopiero od godziny 12:00...

Skoro zakup od 15.01 to od 15.01 a nie od godziny 12, tak byłoby napisane w tym przypadku. Masz dobre paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6758648 Napisano: 15.01.2021 09:45:47 w Giełda Kodów ; )
za darmo oddam komuś kod na kawę deli na stacjach Shell za 1 zł, kod generowany dzisiaj, ważność zdaje się 7 dni (to jest w ramach akcji na Allegro lokalnie), kod wysyłam mailem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6758610 Napisano: 14.01.2021 23:11:15 w Pomocy!!!!
slavek napisał(a):

Jak w Allegro LOKALNIE zapłacić za dwa przedmioty od jednego sprzedającego na raz - tak by przesyłka była liczona raz? Pomożecie bo ja chyba za mało kuamty jestem.

nie da się niestety, trzeba zapłacić dwa razy, a gość niech ci wyśle kasę za 1 przesyłkę z towarem (w gotówce) albo zwróci na konto bankowe Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

jokan

#6758595 Napisano: 14.01.2021 21:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Widzicie wszystkie prace w galerii Delmy? Bo u mnie część prac jest niewidoczna- są imiona (czy tam ksywy) pod zdjęciami, ale w ramkach jest szare tło zamiast fot... 

u mnie na laptopie nie widać, ale na komórce tak

Dzięki za odp.  Sprawdziłam jeszcze na kom męża i u niego widać więcej prac... Moja jest, ale marne szanse na wygraną przy takiej konkurencji... 

Jedna kanapka jakiegoś Filipa ściągnięta z neta emotka

ta galeria to są wszystkie prace zgłoszone czy tylko wygrane? 

A co to za galeria?Chętnie obejrzę.

https://www.smarujiwygrywaj.pl/#galeria Wyświetl w wątku >>

jokan

#6758546 Napisano: 14.01.2021 18:21:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

melancholia napisał(a):

kreatia napisał(a):

melancholia napisał(a):

Mityczny Hyundai od Fortuny powraca, tym razem w nowym kolorze  emotka  konkurs-wawel.pl

fortuna to mysiorki^2?

Tak się tylko śmieję, bo co konkurs to ten sam model samochodu emotka  A teraz wreszcie zmienili kolor. 

może mają jakiś dobry deal z dealerem emotka

otwiera się wam regulamin? Wyświetl w wątku >>
0 0