Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6762450 Napisano: 01.02.2021 21:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

jokan napisał(a):

ma ktoś regulamin syoss biedronka? (czy tam 160 znaków)?

160 znaków - regulamin dodałam pod konkusem  emotka

w komentarzach? bo ja nie widzę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762436 Napisano: 01.02.2021 20:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś regulamin syoss biedronka? (czy tam 160 znaków)? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762418 Napisano: 01.02.2021 19:14:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Odsyłacie coś do organizatora w celu aktywacji kart Lidlowych z konkursu Avanti ? No trochę przesadzają... 

nie, chyba kurier zabieral podpisane papiery i to wszystko Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

jokan

#6762330 Napisano: 01.02.2021 13:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

superloser napisał(a):

A co jest towarem pierwszej potrzeby ?Dla ciebie to samochod, ps5?
Jakby zabawki dla dzieci nie byly "pierwszej potrzeby" to by rodzice nie wygrywali gier z Lubisiow, Monopoly i cukierkow Kinder...

Czy moze sprowadzasz dzieci z Domow Dziecka do najnizszego poziomu - bo im tylko zarcie sie nalezy?
Nowa przytulanka to juz luksus?

"zazwyczaj domy dziecka mają całe wory maskotek"
pogrubiłem mój poprzedni cytat który na to wszystko odpowiada.

https://www.domyd...ews/maskotkipluszaki
post stary, ale myślę, że przekaz nadal aktualny.

i tu nasuwa mi się pytanie: czemu zamiast maskotek czy durnowatych figurek nie dadzą na nagrodę czegoś pożytecznego? Maskotek wszelakich było już od metra: Velvet, Beskidzkie nawet Cocolino, jakieś Bakusie, Głody, Elzy, Anny i pewnie jeszcze by się znalazło sporo, dlaczego nie dają mazaków, trójkolorowych kredek czy innych tego typu drobnostek, które dziecko z pewnością wykorzysta? Lepiej zawalać świat plastikiem i chińszczyzną, która do niczego jest nie przydatna.

Najwidoczniej Chiny po wywołaniu ogólnoświatowej pandemii dobrze się już mają i dlatego agencje nam ten chłam na nowo wciskają.

Chiny Chinami....ale jakby ludzie w to nie grali, toby organizatorzy zostali z tym chłamem...widocznie jeszcze za mało im tego chłamu zostaje.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6762313 Napisano: 01.02.2021 12:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

jokan napisał(a):

Na stronie konkursu prowadzonego przez krakowski Hand Made podpięty jest regulamin konkursu ...Smolara ?  emotka

https://www.knorr.pl/konkurs.html

widziałam, napisałam do nich, żeby się z tym ogarnęli emotka

Szczerze mówiąc nigdy nie łączyłam Smolara z Hand Made a tu takie kwiatki emotka

hmmm. ci są z Krakowa i wcale nie taka nowa, bo z 2009 roku Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762310 Napisano: 01.02.2021 12:41:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Na stronie konkursu prowadzonego przez krakowski Hand Made podpięty jest regulamin konkursu ...Smolara ?  emotka

https://www.knorr.pl/konkurs.html

widziałam, napisałam do nich, żeby się z tym ogarnęli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6761567 Napisano: 28.01.2021 11:17:52 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Pytanie do zwycięzców w kinder pingui- wygraliście wierszem czy prozą?

a nie zdjęciem?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6761297 Napisano: 27.01.2021 12:40:41 w dzis mam urodzinki
andii napisał(a):

nelunia napisał(a):

Dziewczyny Jubilatki: andii, defed, jokan wszystkiego najlepszego  emotka

emotka  dzięki emotka  

dzięki emotka emotka     emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6761260 Napisano: 27.01.2021 11:19:53 w dzis mam urodzinki
defed napisał(a):

Halo andii halo jokan - świętujemy zdalnie  emotka Wszystkiego naj dla nas! emotka

Czekałam na ten post i zastanawiałam się gdzie jesteś? emotka - wszak to już tradycja emotka

No to wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka defed andii Wyświetl w wątku >>

jokan

#6761214 Napisano: 27.01.2021 09:06:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
FBbeata7 napisał(a):

halliday napisał(a):

czy jeszcze gdzieś sprzedają jednorazowe chusteczki Velvet w jednym opakowaniu? Jak tak gdzie i w jakiej cenie.

W moim osiedlowym sklepie Społem Południe Wrocław  są po 60 gr.Na sztuki- 60 gr jedna paczuszka.

kiedyś w Żabce kupowałam, przy kasie były pojedyncze opakowania Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6761140 Napisano: 26.01.2021 19:43:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
ilonaxx5 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Pianka do higieny intymnej do testowania emotka  

i u mnie emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6761117 Napisano: 26.01.2021 17:55:59 w Informują
Informują z Konkurs "Zgłoś się do testu pianki do higieny intymnej Solverx"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
testowanie pianki - prośba o adres do wysyłki Wyświetl w wątku >>

jokan

#6760927 Napisano: 25.01.2021 20:41:28 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

bystrej i doświadczonej

Są też przypadki takie że mniej kumata dostaje 2 x większą pensją (kobieta) a chłopak szybszy,kumaty mniejszą. Polska i cały świat jest pełen paradoksów emotka

to nie paradoksy...to znajomi "królika" emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6760805 Napisano: 25.01.2021 12:41:11 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

szukam osoby która zna się na FB!!!!!
mam przy wiadomościach czerwoną 2 tak jakbym miała 2 nowe wiadomości, oczywiscie wchodze i nic nowego ne widzę, patrze na inne wiadomosci i tez nie ma nic
co z tym fantem zrobic?
oznaczyła mnie w konkursie jakas dziewczyna pisząc ze napisała do mnie z prywatnego konta a ja nic nie mam....

jest jeszcze folder Inne i SPAM, jak jestes na Messengerze, kliknij po lewej na górze w swoje zdjęcie i tam masz niebieska ikonke INNE, kliknij, jestes w folderze inne, a obok jest spam sprawdz.  Jesli tam nic nie ma a nadal masz to na czerwono (jak tak teraz mam), to najprawdopodobniej pokazuje powiadomienia z innego konta, bo jak klikniesz znowu na zdjęcie, to tam masz Przełącz konto i przy tym widać 2 na czerwono (to znaczy dwa powiadomienia z innych kont, wtedy możesz się przełączyc na te inne konta i sprawdzić tam powiadomienia, po tym chyba powinno to zniknąć). Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

jokan

#6760739 Napisano: 25.01.2021 10:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

czy ja dobrze interpretuję regulamin Nestle-scrable że tam nie ma rezerwy?

tak, jak będzie negatywna weryfikacja, to nagroda trafia do organizatora....ciekawe ile im tych gier zostanie?

Dowiesz sie w nastepnej loterii  emotka

powiem ci szczerze, ze mnie to malo interesuje emotka , niech robią co chcą....niech lepiej dadzą ciekawszy konkurs Wyświetl w wątku >>
2 inska, nkba 0

jokan

#6760724 Napisano: 25.01.2021 10:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy ja dobrze interpretuję regulamin Nestle-scrable że tam nie ma rezerwy?

tak, jak będzie negatywna weryfikacja, to nagroda trafia do organizatora....ciekawe ile im tych gier zostanie? Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

jokan

#6760442 Napisano: 22.01.2021 18:08:27 w Połączenia nieodebrane
kaka72 napisał(a):

579572788

na necie piszą, że to Yves Rocher, kosmetyki Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

jokan

jokan

#6760307 Napisano: 22.01.2021 11:53:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

totalne dno... a wizaz dalej mnie nie lubi emotka

ja nie wiem wg jakiego klucza oni to rozwiązują...raz długo dają, potem długo nic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6760257 Napisano: 22.01.2021 08:30:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

patyk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza

U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś jeszcze się wypowie i potwierdzi.

Właśnie wysłałam. Nie było ani komunikatu na stronie ani maila. 

ja wczoraj na maila dostałam "Dziękujemy za udział w konkursie

Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.

W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.

Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji."

a w jakiej domenie mail? Wyświetl w wątku >>
0 0