Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6763593 Napisano: 08.02.2021 11:56:23 w Wkurza mnie...
Słowem, dysponując fałszywym dowodem osobistym, oszust może po prostu sprzedać cudze mieszkanie, i to prawowity właściciel będzie musiał tę sprawę odkręcić, zauważa Sekurak. Tymczasem w Polsce jeszcze do niedawna produkcja takich dokumentów, zwanych eufemistycznie kolekcjonerskimi, była całkowicie legalna.

Numer PESEL, nazwisko, a nawet zdjęcie paszportowe to informacje wymagające najwyższej prywatności. Sprawdzajcie też regularnie, czy przypadkiem nie padliście ofiarą jakiegoś wycieku, w czym pomocna może być m.in. baza danych Have I Been Pwned. Pamiętajcie, lepiej zapobiegać niż leczyć.

To tak a propos tego, że niektórzy żądają PESEL za byle jaka nagrodę. OK, a jaką mamy gwarancję co do tego, jak przechowywane są nasze dane? Może za kilka lat wylądują gdzieś na śmietniku? Dlatego warte zastanowienia.

https://www.dobre...nie,News,113219.html Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

jokan

#6763583 Napisano: 08.02.2021 11:08:44 w Biedronka
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka?

cisza. w regulaminie widzę termin 12.02 

no właśnie, dlatego pytamemotka - no może coś ruszy na dniach:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763580 Napisano: 08.02.2021 11:03:08 w Biedronka
Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763553 Napisano: 08.02.2021 09:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

jokan napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy dowiadywal sie ktos u Avanti, czy dowolny produkt Star to moze byc dowolny, czy jednak ten wymieniony w regulaminie w tabelce? Znalazlam chrupki miksowane, 3 smaki w 1 paczce, jest to Star, ale nie ma ich w tabelce. Nie wiem czy pisac odpowiedz, czy lepiej nie.

DOWOLNY  emotka

Tylko po co w takim razie ta lista w tabelce, w tym momencie myląca?
Moze dopytam dla wlasnego spokoju sumienia, choc Avanti mnie i tak nie nagradza od paru lat, to znajac moje szczescie sie okaze, ze woleliby jednak tylko te z tabelki, a ja akurat zglosze paragon z tym mixem  emotka
Na jakiego maila moge napisac? Macie jakis konkretniejszy mail, czy na ten ogolny avanti@avanti.waw.pl?

Uważam,że skoro ktoś pokusił sie o zrobienie tabelki, to promowane są produkty z tabelki.W Winiarach,np. tylko majonez dekoracyjny, a nie wszystkie majonezy Winiary.Ja trzymałabym się tabelki, bo wtedy nikt nie zarzuci,że kupiłam produkt nie biorący udziału w konkursie.Ale być może owa agencja nie przestrzega własnych regulaminów , które pisze- wtedy można słać.W razie wygranej można  się kłócić o swoje.Nawet w sądzie- przegrana gwarantowana, bo regulamin to też dokument prawa i on jest podstawą dla sądu.Jeśli agencja odpowie,że wszystkie chrupki Star biorą udział,to też złamie prawo albowiem ustne ustalenia lub mailowe nie są prawem.Inna pani z agencji może powiedzieć, co innego.Regulamin to podstawa.

niby jest napisane, że dowolne, a w Intermarche kupiłam duża paczkę orzechowych (te kuleczki) i niestety nie ma tego na liście...chyba zapomnieli...więc nie zagrałam, bo nie będę ryzykować....

A to nie te: "Star Chrupki Oczaki 125g" ?  To są właśnie orzechowe kulki.

yyyy nie wiem emotka ...chyba masz rację emotka , ale paragon i tak juz wyrzuciłam...brawo ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763552 Napisano: 08.02.2021 08:53:25 w Paragony na trwające konkursy
kupię taniej Knorr (dwa różne sosy sałatkowe!) lub zamienię na to, co mogę zorganizowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763550 Napisano: 08.02.2021 08:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy dowiadywal sie ktos u Avanti, czy dowolny produkt Star to moze byc dowolny, czy jednak ten wymieniony w regulaminie w tabelce? Znalazlam chrupki miksowane, 3 smaki w 1 paczce, jest to Star, ale nie ma ich w tabelce. Nie wiem czy pisac odpowiedz, czy lepiej nie.

DOWOLNY  emotka

Tylko po co w takim razie ta lista w tabelce, w tym momencie myląca?
Moze dopytam dla wlasnego spokoju sumienia, choc Avanti mnie i tak nie nagradza od paru lat, to znajac moje szczescie sie okaze, ze woleliby jednak tylko te z tabelki, a ja akurat zglosze paragon z tym mixem  emotka
Na jakiego maila moge napisac? Macie jakis konkretniejszy mail, czy na ten ogolny avanti@avanti.waw.pl?

Uważam,że skoro ktoś pokusił sie o zrobienie tabelki, to promowane są produkty z tabelki.W Winiarach,np. tylko majonez dekoracyjny, a nie wszystkie majonezy Winiary.Ja trzymałabym się tabelki, bo wtedy nikt nie zarzuci,że kupiłam produkt nie biorący udziału w konkursie.Ale być może owa agencja nie przestrzega własnych regulaminów , które pisze- wtedy można słać.W razie wygranej można  się kłócić o swoje.Nawet w sądzie- przegrana gwarantowana, bo regulamin to też dokument prawa i on jest podstawą dla sądu.Jeśli agencja odpowie,że wszystkie chrupki Star biorą udział,to też złamie prawo albowiem ustne ustalenia lub mailowe nie są prawem.Inna pani z agencji może powiedzieć, co innego.Regulamin to podstawa.

niby jest napisane, że dowolne, a w Intermarche kupiłam duża paczkę orzechowych (te kuleczki) i niestety nie ma tego na liście...chyba zapomnieli...więc nie zagrałam, bo nie będę ryzykować.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763469 Napisano: 06.02.2021 23:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktos sie doczytal ograniczenia na osobe/gospodarstwo w silanie rossmann?

wg mnie nie ma, tylko na osobę

"Niezależnie od łącznej liczby przesłanych w Konkursie zgłoszeń jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę w całym Konkursie". Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

jokan

#6763348 Napisano: 05.02.2021 21:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

macie w swoich biedronkach te brefy delux?

ja nie widziałam, ale jak wcześniej był taki konkurs to były....może muszą je dowieźć?

Ale czemu w Biedronce zakup? Dowolny sklep na terytorium Polski

To ja nie wiem czemu biedronke sobie ubzdurałam emotka  

a może dlatego, że kiedyś już był konkurs z tym produktem i to właśnie w Biedronce emotka - kupowałam, to pamiętam:) Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

jokan

#6763337 Napisano: 05.02.2021 20:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

macie w swoich biedronkach te brefy delux?

ja nie widziałam, ale jak wcześniej był taki konkurs to były....może muszą je dowieźć? Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

jokan

#6763112 Napisano: 04.02.2021 17:51:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

@trampek, napisał(a):

A majonez winiary wie ktoś gdzie w promocji jest 

A chcesz paragon czy majonez w przeliczeniu na kilogramy?

zawsze najtanszy byl w intermarche po 3,79 zł (mały słoik), nie wiem jak jest teraz, musialabym sprawdzić Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762986 Napisano: 04.02.2021 11:26:50 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam syoss biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6762809 Napisano: 03.02.2021 13:53:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Jaka zasade przyznawania nagrod ma Karlsbad?
Avanti główne daje sposrod mniejszych, a tam?
W regulaminie milki jest info, ze mozna wygrac tylko jedną nagrode, czyli jak ktos wygra bon do decathlonu to nie ma szansy na glowna?  emotka

na to wychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

jokan

#6762757 Napisano: 03.02.2021 11:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Co wychodzi najtaniej na konkurs Milka Tesco?

U mnie było Milka MOO 16g - 1,29 zł

dzięki emotka

u mnie batoniki Oreo po 1,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762700 Napisano: 03.02.2021 08:28:34 w Smolar
kermit napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

Bosze i Smolar zszedł na psy emotka  , jeśli nagradza zgłoszenia bez znaków interpunkcyjnych i poprawnej polszczyzny emotka

Skąd ten wniosek?

podpinam się pod pytanie emotka

Może ten ktoś pisze o swoim zgłoszeniu, którym wygrał, to jedyna możliwość, bo prace nie są przecież publikowane emotka

myślałam że może ktoś na fb się pochwalił swoją twórczością i mi umknęło  emotka emotka  

przeczytałam pare wygranych zgłoszeń z ostatniego ich konkursu na fb gdzie byli organizatorami i sama zadałam sobie pytanie... serio to nagrodzili ? 

Ponawiam pytanie: Jaki to konkurs, który Smolar organizował na Facebooku i w którym podał zwycięskie zgłoszenia?

Na FB był Aquafresh ale raczej nie publikowali, tylko ktoś się chwalił, że dostał wiadomość prywatną Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6762496 Napisano: 02.02.2021 09:41:33 w Wkurza mnie...
FBewa36 napisał(a):

Konkurs glade, zrób zakupy za 20zl wygraj świeczkę

ja proponuję, żeby oni sobie te świeczki sami zapalili i jakąś medytację zrobili, może im pomoże emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6762491 Napisano: 02.02.2021 09:14:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

cześć,

działa wam stronka z promocji STAR>?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-na-wspolne-chrupanie.html

nie

A gdzie te stary można kupić ? Jadę do sklepu , a regulamin mi działa 

widzialam w biedronce wczoraj , tylko duże paczki; praktycznie sa do kupienia w każdym mniejszym spożywczaku (te mniejsze paczki), tylko musisz sprawdzić które kupić dokładnie wg gramatury i smaku Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

jokan

#6762489 Napisano: 02.02.2021 09:11:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
jacu007 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

reniii napisał(a):

adriannaa napisał(a):

oklahoma napisał(a):

fiona25 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu. 

organizatorzy może i dbają ale konkursowicze grają na kogo się da z rodziny. Więc ciocie, babcie, siostry, mamy, teściowe - często są laureatami a nagrodę tak naprawdę oddają temu kto na nich grał emotka

Wiem,że tak robi większość bo znam kilka grających osób...ja gram TYLKO na siebie, na jeden mail, na jeden numer telefonu , nagrody są dla moich dzieci,męża i dla mnie ... jeszcze sprawia mi to radość ,ale jak długo... ? Mam świadomość,ze zginę w tym wyścigu...

Podziękujcie "konkursowemunindży" on tym swoim pseudo blogiem nagonił te "trzódkę" jak się nazywają - teraz mamy tyle pseudo-konkursowiczów co dadzą się pokroić za kabanosy duda, pasztet profi, czy 15 piniat kinder grając na kogo się da

Ostatnio zobaczyłam jego post z jakimś konkursowym kubkiem to tam się roiło od komentarzy jego 'fanów' chwalących się konkursowymi kubkami, ja szczerze mówiąc jak wygram jakąś taką zapchaj dziurę to nawet nie odsyłam paragonu bo nie chcę sobie mieszkania zagracać. A mam wrażenie, że on nakręca tych ludzi aby o każdą pierdołę grali   emotka

Taaa. Zachęca do grania o bzdety i bajety, a sam plagiatuje w innych konkursach o nagrody z wyższej półki

To zobaczcie co się dzieje z pralką, jest nawet "szampan". "Wyznawcy" wniebowzięci.

Nie do końca sięz Wami zgadzam, przecież im wiecej ludzi gra tym aganecje mają większą motywację, żeby robić konkursy bo widzą efekt w postaci zainteresowania. Ja rozumiem, że niekórzy są zazdrośni/zachłanni/zawistni i najchętniej nikomu by nie powiedzieli o konkursie żeby samemu wziąć udział, ale nie tędy droga.

Nie zgodzę się z tym...co z tego, że więcej ludzi gra...ale o co grają? Właśnie o kubki, smycze, maskotki i inne pierdoły. Natłok zgłoszeń sprawia, że organizatorzy widzą, że jest zainteresowanie w wygrywanie tego typu rzeczy, to teraz masowo są takie "konkursy" z takim badziewiem.
Swoją drogą np. ninja umieścił post o konkursie Kinder piniaty dużo po czasie (ja juz miałam dawno 1 wygraną) i z tego co czytałam w komentarzach (z czystej ciekawości), trochę osób mu to wypominało...Myślę, że o niektórych nie informuje wcale...no ale to nie jest moje źródło wiedzy o konkursach to też tam nie zaglądam. Wyświetl w wątku >>

jokan

#6762483 Napisano: 02.02.2021 09:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

cześć,

działa wam stronka z promocji STAR>?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-na-wspolne-chrupanie.html

nie Wyświetl w wątku >>
0 0