Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6874685 Napisano: 07.08.2022 15:39:45 w WC - rozmowy o wszystkim
aleksandra008 napisał(a):

psotka napisał(a):

Hej,

taki problem mam - chcę komuś ważnemu wysłać pliki (zdjęcia) e-mailem. Pojemność to 73 MB. Dostaję komunikat zwrotny, że nie wysłano. Do jutra mam termin, a to pilna sprawa. Próbuję ściągnać 7-zip, ale z marnym skutkiem. Kompresuję do pliku zip, ale nadal zdjecie ma 4 mega. Ktoś pomoże łopatologicznie?

Wysłałam e-maila z poczty gmail, ale jest komunikat, że będą to linki do dysku. 

może wysłać link do plików w chmurze? np. wsadzić pliki do onedrive, wygenerować link do udostępnienia a potem udostępnić w email odbiorcy ten link

a Wetransfer.com ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6874441 Napisano: 05.08.2022 14:47:14 w Paragony na trwające konkursy
Wilkinson SWORD zamienię na Namysłów Dino lub Kinley + jakiś drobny Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6874431 Napisano: 05.08.2022 14:05:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
10 zl rabatu wskoczyło z Poloterii Wyświetl w wątku >>

jokan

#6874220 Napisano: 04.08.2022 13:58:19 w Co można dostać gratis?
as32572 napisał(a):

vivi napisał(a):

W dniach 8-12.08.2022r.
1. Kup ser w plastrach Gouda XXL Pilos 500g
2. Zeskanuj aplikację Lidl Plus

Odbierz 100% zwrotu ceny sera gouda w aplikacji Lidl Plus w postaci kuponu rabatowego (12,37 zł) na kolejne zakupy za min. 15 zł. Kupon rabatowy pojawi się w aplikacji tego samego dnia po zakupie, ważny do 13.08.2022r.

W akcji można wziąć udział tylko 1 raz i wyłącznie w odniesieniu do 1 produktu.

Produkty wyłączone: napoje alkoholowe, piwo, wyroby tytoniowe, produkty lecznicze, preparaty początkowego żywienia niemowląt.

Czy przed zakupem jest coś w aplikacji czy kupuje i dopiero się pojawia?
Masło przegapiłam bo w sklepie pisało szczegóły w aplikacji a u mnie nic nie było i pracownik też twierdził,że najpierw trzeba aktywować kupon emotka

jeśli tak jak masło, to kupon pojawi się dopiero po zakupach, trzeba tylko zeskanować aplikację przy kasie a potem ten kupon aktywować na następne zakupy Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

jokan

#6873894 Napisano: 03.08.2022 13:04:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ale straszna posucha...aż musiałam się tu wpisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6873279 Napisano: 31.07.2022 20:43:32 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

..nie wiem czy tu moge.., wiem ze jest tu duzo mam emotka a moja 14 letnia siostrzenica korzystajac z wakacji rozstaje się z pięknymi rzeczami z dziecinstwa wiec wraz ze swoim tata stworzyli konto do sprzedazy tych rzeczy. Kocha koty i książki, bardzo dba o rzeczy ktore posiada ale czas zwolnic miejsce na nowe emotka Marzyła o kotku z niebieskimi oczami, teraz zbiera na karme i zabawki dla swojego przyjaciela emotka a ja chce ja polecić emotka
https://m.olx.pl/oferty/user/FGcL/
https://m.olx.pl/...ty/uzytkownik/2O6UW/

szczerze powiedziawszy to ciężko jej będzie sprzedać to co wystawia. Używane buty nawet jak zadbane brania nie mają (nowe również słabo - wiem bo zdarzyło mi się sprzedawać i właściwie nowe trampki za 1/3 ceny sprzedałam, używane jeszcze gorzej albo wcale) Książki również idą za ułamek ceny i najlepiej jak są wystawione hurtowo) z ubraniami również - najczęściej ludzie kupują w hurcie (ja sama również tak kupuje) Oczywiście może będzie miała szczęście i uda się jej coś sprzedać ale od kiedy olx do cen wysyłki dolicza sobie opłaty serwisowe trzeba mocno schodzić z ceny. Niestety. 

zgadzam się. A nie lepiej na Vinted ale ciut taniej? Tam kupujący można swobodnie robić zestawy, może będzie łatwiej.... Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

jokan

#6873103 Napisano: 30.07.2022 12:41:18 w Paragony na trwające konkursy
zamienię kody żywiec na paragony Kinley Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6872634 Napisano: 27.07.2022 18:18:20 w Pomocy!!!!
Claudia77 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Czy ma ktoś problem z wysłaniem zdjęcia paragonu w loterii Whiskas?

Zrób na białym tle

nie idzie nawet na białym...zaraz się zastrzelęemotka

ja się przed chwilką pytałam o to; wyślij sobie zdjęcie na Messengera to się zmniejszy i zapisz w galerii telefonu i takie im wyślij, mi przeszło w końcu, a też się namęczyłam...

Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

jokan

#6872632 Napisano: 27.07.2022 18:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

jokan napisał(a):

jak najprościej wgrać ten paragon Whiskasa? mam na białym tle i nic nie idzie:(

Zmniejszyć przez wysłanie na messengera

ufff, dzięki - tak właśnie zrobiłam i poszło:) - to chyba najtrudniejsze w tym konkursie ha haemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6872622 Napisano: 27.07.2022 17:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak najprościej wgrać ten paragon Whiskasa? mam na białym tle i nic nie idzie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6872545 Napisano: 27.07.2022 12:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

monisss napisał(a):

emi napisał(a):

Czy na "Graj w kolory" zawsze dostajecie potwierdzenie udziału ?

tak

Dziękuję emotka  
A do mnie kilka nie doszło, mimo, że "odpicowane" emotka  
Pisać do nich ?

nie pisac, zgloszenia doszly i sa w bazie - taka odpowiedz dostalam z ostatniego etapu, wtedy rowniez nie dostalam powiadomien Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6872379 Napisano: 26.07.2022 17:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy w whiskas faktycznie mozns byc wylosowanym z innego dnia niz w ktorym sie wyslalo zgloszenie?

W lewiatan zywiec wygrałem w II etapie, z paragonu wysłanego na I etap

Ciekawe, bo tam nie ma takiego zapisu.

wygrał paragon u mnie z datą 07.07.22 wysłany w pierwszym etapie, a wygrana w II

czy dobrze rozumiem, że w Whiskasie można kupić pojedyncza szaszetkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6870154 Napisano: 13.07.2022 22:25:45 w Co można dostać gratis?
test konsumencki PAMPERS

W Konkursie zostanie wyłonionych:
1. W pierwszej części Konkursu: 50 nagrodzonych Zgłoszeń Konkursowych I.
2. W drugiej części Konkursu: 5 nagrodzonych Zgłoszeń Konkursowych II.

https://interakty...-konsumencki/slide_1

Weź udział w naszym teście, odbierz pieluchomajtki i podziel się z nami swoimi doświadczeniami!
5 najciekawszych opinii nagrodzimy dodatkowymi zestawami Pampers:
miesięcznym zapasem pieluchomajtek z kieszonką na kupkę i wilgotnych
chusteczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6869823 Napisano: 12.07.2022 15:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

ZetZ napisał(a):

emi napisał(a):

emi napisał(a):

astronautka napisał(a):

emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Somersby Graj w kolory od razu przychodzi potwierdzenie ?

Od jakiegoś czasu tak.

Dziękuję emotka  
Czekam już z godzin
emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

emi napisał(a):

Od jakiegoś czasu tak.

Dziękuję emotka  
Czekam już z godzinę  emotka

Ostatnio dostałam od razu potwierdzenie dziś czekam nadal już prawie 2 godziny.

Jednak nie dochodzą, na 2 majlu też brak emotka

Ja też czekam parę godzin i nicemotka

no ale te zgłoszenia chyba dochodzą? mialam na stronie podziękowania, ale maila brak. A na jakie domeny przychodzi powiadomienie?

SOMERSBY potwierdził mi, że mimo, że nie dostałam potwierdzenia, to zgłoszenie konkursowe jest w bazie !!! Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

jokan

#6869538 Napisano: 11.07.2022 13:09:42 w Zapowiedzi konkursów
loteria w Rossmann - sprzedaż produktów promocyjnych od 16.07 do 16.08, organizator Albedo Marketing

1. kup dowolny produkt BREF w drogerii Rossmann
2. zarejestruj dowód zakupu na www.zapachwygranej.pl i wygrywaj!

Nagrody - codziennie 10 x karta Rossmann na 100 zł Wyświetl w wątku >>

jokan

#6869441 Napisano: 10.07.2022 22:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

U mnie też brak zwrotki emotka  Na o2.
W ramach testu, wpisałam ponownie ten sam kod i nie wchodzi. Pokazuje się info, że błędny kod, więc mam nadzieję, że zgłoszenie dotarło.

mi się wydaje, że dotarło. Jakby co, to napisałam im pytanie, czy zgłoszenia dochodzą? jak dostanęodpowiedź, to dam Wam znać Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

jokan

#6869434 Napisano: 10.07.2022 21:24:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

emi napisał(a):

emi napisał(a):

astronautka napisał(a):

emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

emi napisał(a):

Od jakiegoś czasu tak.

Dziękuję emotka  
Czekam już z godzin
emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

emi napisał(a):

Od jakiegoś czasu tak.

Dziękuję emotka  
Czekam już z godzinę  emotka

Ostatnio dostałam od razu potwierdzenie dziś czekam nadal już prawie 2 godziny.

Jednak nie dochodzą, na 2 majlu też brak emotka

Ja też czekam parę godzin i nicemotka

no ale te zgłoszenia chyba dochodzą? mialam na stronie podziękowania, ale maila brak. A na jakie domeny przychodzi powiadomienie?

Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6868567 Napisano: 06.07.2022 10:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

W Develey voucher rabatuje zakupy, a za dostawę płaci się dodatkowo? Tak to wygląda?

są dukaty min. za utworzenie konta, za 13 już masz darmową wysyłkę

ja już mam konto, musiałbym specjalnnie nowe utworzyć....napisałam maila, zobaczymy
A ile pkt dają za utworzenie konta?

napisz do nich, ze do zamówienia brakuje ciebie 16 punktów ,to doładuję. tylko musisz powiedzieć ,ze to zamówienie za wygrany bon.

dodali dukaty emotka

Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

jokan

#6868424 Napisano: 05.07.2022 17:44:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

W Develey voucher rabatuje zakupy, a za dostawę płaci się dodatkowo? Tak to wygląda?

ja już mam konto, musiałbym specjalnnie nowe utworzyć....napisałam maila, zobaczymy
A ile pkt dają za utworzenie konta?

napisz do nich, ze do zamówienia brakuje ciebie 16 punktów ,to doładuję. tylko musisz powiedzieć ,ze to zamówienie za wygrany bon.

Tak właśnie napisałam, zobaczymy. Dzięki wielkieemotka Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

jokan

#6868419 Napisano: 05.07.2022 17:35:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan napisał(a):

A ile pkt dają za utworzenie konta? Wyświetl w wątku >>
0 0