Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam ITM po drugiej stronie ulicy i z wygodnictwa często tam robię zakupy, jednak ten konkurs też do mnie nie przemawia, łeee loteria Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mia! Twój sposób z poduszeczką zadziałał!
choć od domowników usłyszałam ,że jak jeszcze trochę na e-konkach posiedzę to chyba zawiną mnie w przydługie rękawy ) drugi bonik z 12 przed chwilką. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze zapis
21. Laureat Promocji utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli:
h)nadesłany Dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż data wysłania SMS, Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj chciałabym, abyś miała rację bardzo bym chciała w końcu cos wygrać, bo wrzesień konkursowo dla mnie był beznadziejny...
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe-kraft czy jakieś durne oferty?
Słałam pierwszego czy drugiego dnia. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, tam to moja siora mugolka wysłała nawet jedno, podobno takie apier Regina-chociaż do d..y, to i tak najlepszy!
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w mieście niedawno był konkurs lokalnych zakładów mięsnych-kilkadziesiąt sklepów wokół a jedną z głównych nagród zgarnął teść szefa marketingu! Po ogłoszeniu wyników ludzie z awanturami szli do sklepów!Siara.Nie mam zaufania do takich konkursów ale może lepiej juz tak jak w firmie od zup nic nie wybrać niż porozdawać po rodzinie i znajomkach Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Axe było dużo nagród i jaka reklama a wzięło udział trochę ponad 11 tyś przez 7 tyg.Myślę,że nie ma aż tylu zgłoszeń w Bryzie.Po prostu zaplanowali sobie taka promocję,koszty pójdą w koszty ktoś się z autka ucieszy, w sumie dla agencji mało roboty-łatwiej wydać jedną nagrodę niż dziesiątki czy setki. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam maila,do odbioru bobovita-ale wybiorę się gdzieś koło srody, bo to niemozliwe,zeby juz nagroda czaekała!
(i jeszcze trzeba pamietać o podaniu przysłanego kodu-nowość kolejna ) Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doładowałam nie swój telefon ! z pośpiechu wklepałam źle numer. Wyświetl w wątku >>