Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myśle,że te analizy nie do końca przedstawiają sytuację chocby to, ile kto bonów wygrał.Ja np.3 ale na siebie 1, pozostałe z tel.domowników.To wg.Ciebie wygrałam 1 czy 3 bony?
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie- ! Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(POLSKA) Sp. z o.o.> Oświeci mnie ktoś? Z góry dziękuje Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja lubię ten moment, kiedy w stercie paragonów szukam tego właściwego!
Stówka w tę czy w tę-nieistotne, ale emocje bezcenne! Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytając ten wątek aż mi gały na wierzch wyłażą dosłownie-ile można się nauczyć...nie miałam pojęcia jak inni grają
i jakoś tak dziwnie,że w ogóle czasami cokolwiek uda mi się wygrać w loteriach...pewnie w tym momencie jak programiki komputerowe ci drukarze instalują
A ja czytając co rusz ten wątek widzę,że nie nadaję się do konkursów wcale-co wezmę w jakimś udział, to wygrywają ludzie potrafiący ominąć regulamin albo tacy,co znajdują w nim luki.A ja gram od paru lat a i tak taki mugol jestem
.Jednakże dobrze mi z tym i cieszę się, kiedy w uczciwy i prosty sposób coś fajnego wpadnie.Pamiętam jak rok temu zerknęłam na wyniki Biedronki E a tam sami ludzie z Kaszub i powtarzające się nazwiska.Moje dane wygladały jak z innej planety.Wysłałam 1 sms i to było fajne,że udało się wygrać.Na szczęście nie muszę utrzymywać się z konkursów:) to tylko hobby Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednakże wówczas na paragonie jest informacja NIEFISKALNY.Wtedy jest zwykłym kalkulatorem.Proces fiskalizacji następuje po przekroczeniu 40 tyś obrotu w sklepie czy firmie.Mają do tego uprawnienia wytypowani pracownicy serwisu kas, jest informowany US.Łatwe wszystko do sprawdzenia-tylko agencji raczej to nie interesuje, bo nie będą wchodzić w kompetencje urzędników i tym sposobem może sobie kontrol ściągać na głowę.
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ściema!Dobrze,że się nie wczułam i poszło tylko kilka zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W identyczny sposób uzasadniałam swoje wątpliwości.Organizator wyraźnie nie miał żadnych,czym dał wyraz w swojej odp.Trudno.
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otrzymałam coś takiego :
Witam,
bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi na zgodność wyników z regulaminem konkursu Faber.
W odpowiedzi, pragnę poinformować, że zwycięzca nagrody głównej jest w posiadaniu licencji na wykorzystanie zdjęcia Okapi w swojej pracy. To zdjęcie jest dostępne na portalach umożliwiających wykupienie takiej licencji. Mamy na to dowody - w związku z tym faktem praca nie narusza praw osób trzecich zgodnie z zapisem punktów 13 do 13.2 .
Zwracam też uwagę na następujące zapisy Regulaminu:
pkt. 37. Niniejszy regulamin stanowi jedyny dokument określający zasady Konkursu i jest udostępniony wszystkim potencjalnym Uczestnikom Konkursu w Serwisie.
pkt. 41. Postanowienia regulaminu są wyłączną podstawą prowadzenia Konkursu.
W razie jakichkolwiek pytań, bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Wojciech B.....
Administrator konkursu Faber zmieni wnętrze Twojej kuchni
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też dotarła.Jak na konkursowe standardy to pięknie zapakowana.
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam podobnie, wysłałam jakieś 50 zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mozna było wysłac sms- wtedy dzwonią.
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam maila jeszcze czyli jeden z smsa, drugi ze stronki Super wysłałam 2 zgłoszenia
Wyświetl w wątku >>