Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://info-promo...we_fa_men/index.html
Nie mogę wysłać zgłoszenia od środy Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z góry dziękuję Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O,to mi juz trochę lżej Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ,jest jedynakiem, a teściowa to dobra kobieta,która zupełnie nie radzi sobie z rzeczywistością.Teraz złamała nogę i jakaś masakra po prostu.Lubię ją,ale ta jej nieporadność(zupełnie nieudawana) doprowadza mnie czasem do szału.Teść ma wszystko gdzieś... Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najwyżej wysyłam mu sms Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gazetę wywaliłam, regulaminu nie mogę znaleźć i zastanawiam się, czy dane wysyła się bez żadnego prefiksu,bo jakiś ten sms z gratulacjami mało klarowny.Jak wysyłacie? Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również przyłaczam sie do gratulacji.Żałuje,że sama nie potrafię tak pieknie filmem opowiedać A na marginesie-tą wygraną Syrenę odbudowywał min.przyjaciel mojego męża.Generalnie fajni faceci się "Syrenką" zajęli,dużo serca w nią włożyli,co pewnie da się odczuć siadając za kółkiem.Szerokiej Drogi p.Bartoszu ! Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę,że do Kaszub dołączył parotysięczny Aleksandrów,który kiedyś rozbił loteryjny bank w milce z tego co pamietam.Oj czuję ,że będzie osssstra walka . Takie loterie omijam w bezpiecznej odległości Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
• Wartość nagrody: 2500 zł (W tym 1000zł na zakupy. Pozostałe 1500 zł to wartość wynagrodzenia stylisty.)"
Z regulaminu konkursu: "Piątek dniem bez spodni" rossnet.Lepiej być stylistą niż wygrać
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No,rozpisała się dziewczyna Dobrze jest czytać reg.ze zrozumieniem.Jednak uwierz Olenka12,że niektóre agencje mają gdzieś to co wcześniej ustalą i zapiszą.I dzieki temu z obu stron mamy częste zjawisko kreatywnego podchodzenia do regulaminów Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szwagier pomagał jak sama przyznała Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze mi sie dostało,że to moze moja koleżanka z e-konków I podziel się tu człowieku info o konkursie z rodziną Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam zauważyć, że nie tylko laurki...
Przedmiotem konkursu było a)hasło, na wszelki wypadek został dołączony b) wiersz, a dodatkowo jeszcze c) samochodzik z guziczkiem.
Krótko mówiąc, na zasadzie - coś z tego im się spodoba.
Sorry, ale ja się odżegnuję od gratulacji.
Ciekawa jestem, jak się czują osoby (II i III miejsce), które dostały koszulki i gadżety... być może z powodu tych obracających się kółek.
No chyba, że tez skonstruowały jakieś pershingi, tylko słabsze w wyrazie...
Czyli poszli na całego Szkoda,w sumie poważna impreza a organizatorzy dali się wmanewrować.Moja połówka miała rację mówiąc "A daj se spokój!Przecież wiesz jakie to artstyczne dusze w Poznaniu mieszkają".Pani mówi,że szwagier pomagał, pewnie z Poznania Wyświetl w wątku >>