Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jgxp
Postów 28
Data rejestracji 06.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To po co pisał , że wystawi komentarz ... Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to znaczy ukryte wiadomości ? O co chodzi
Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki U mnie pustki Podasz mi choć pare adresów z tej listy ? Pewnie nie , ale zapytam Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie wysyłamy gadżetów, bo musielibyśmy założyć fabrykę. Zapraszam do naszej pięknej gminy. Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn że pisalaś do nich 3 razy i 3 razy miałaś pozytyw super ! może ja znów spróbuje Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałem do nich ogólnie z prośbą o gadzety ale z myślą że dostanę latarkę , ale dostałem to serce zelowe , ostatnio napisałem do nich ponownie , tym razem napisałem , że proszę o ich firmową latarkę i odpisali , że gadzety już im się skończyły i już nie wysyłają Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a chcesz kupić to żelowe serce podgrzeawacz od tej firmy co latarka Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak wogóle ostatnio pustki w skrzynce Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
6 od Urzędów miast
2 od firm motoryzacyjnych
2 z próbkami
i inne
pierwszy raz dostalem na raz tyle listów Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna firma odpisała mi że ich produkty są tak dobre że nie muszą wysyłać próbek Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PRZEPRASZAM , w sumie od niedawna zacząłem polować na gratiski nie wiedziałem , że nie można, prosze o wyrozumiałość już nie będę podawać Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie możemy uczynić zadość Pana prośbie. Materiały, o które Pan prosi są z zasady przeznaczone jako źródło wiedzy dla klientów VW którzy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie samochodu.
Proszę zrozumieć, że jeśli pozytywnie odpowiadalibyśmy na każdą taką prośbę, codziennie wysyłalibyśmy niezliczoną ilość prospektów, katalogów i innych materiałów, narażając się przy tym na wysokie koszty nieusprawiedliwione wzrostem sprzedaży samochodów. Postępując w ten sposób, musielibyśmy podnieść ceny naszych aut, co nie spotkałoby się z przychylną odpowiedzią naszych klientów.
Na zasadzie wyjątku wysyłamy Panu jeden przykładowy prospekt. Jeśli rzeczywiście bardzo zależy Panu na naszych katalogach, prosimy o odwiedzenie któregoś z naszych dealerów i zapytanie o ww. materiały.
Mam nadzieję, że udzielona odpowiedź, choć w części Pana satysfakcjonuje.
Wyświetl w wątku >>
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jgxp
Postów 28
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://img470.ima...ge=walentynkamc7.png Wyświetl w wątku >>