Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jgxp

jgxp

#6108751 Napisano: 08.11.2015 10:09:37 w Allegro.pl - bez linków
bezaczek7 napisał(a):

powiedzcie mi jak to jest z tym inpostem, kiedy sprzedaję i chciałabym dodać tą opcję do swojej aukcji. w moim mieście są tylko paczkomaty, nie ma "punktu" czy innego "okienka". czy dobrze myślę, że żeby nadać inpostem, muszę się udać do ichniej placówki i tam nadać, tak jak w okienku na poczcie? czy jest jakaś możliwość nadać polecony w paczkomacie? ktoś się orientuje?  emotka  

Inpost polecony możesz nadać tylko w oddziale inpostu lub punkcie inpostu, który przyjmuje przesyłki. Paczki do paczkomatu nadajesz w paczkomacie lub punkcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#6108471 Napisano: 07.11.2015 09:09:30 w Allegro.pl - bez linków
Monika11 napisał(a):

Dzięki za rady -już zamówiłam -InPostem emotka zobaczymy emotka

Ja już wysyłałem kilka rzeczy sprzedanych na allegro Inpostem i wszystkie dotarły w ciągu 3 dni roboczych. Na początku też nie byłem przekonany do tej opcji, ale jest naprawdę ok emotka    Teraz jak coś zamawiam z allegro to jak jest ta opcja inpostu to ją wybieram, po co przeplacać emotka   No chyba że chcesz mieć szybko w ciągu 48 godzin to musisz wziąść priorytet pocztą. Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#4375615 Napisano: 18.05.2011 05:43:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja ostatnio nic nie dostaje, nawet darmowych gadzetów reklamowych od firm, a kiedyś był taki czas ze mnóstwo róznych rzeczy dostawałem... Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1220097 Napisano: 05.12.2007 11:19:45 w Allegro.pl - bez linków
babariba napisał(a):

jgxp
nie ma obowiązku wystawiania komentarza, a najczęściej się zdarza że ci, którzy dużo sprzedają ich nie wystawiają

To po co pisał , że wystawi komentarz ... Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1220073 Napisano: 05.12.2007 11:10:36 w Allegro.pl - bez linków
Jakieś 2 tygodnie temu sprzedałem przedmiot . Po 3 dniach wysłałem tej osobie meila z pytaniem czy przedmiot dotarł , osoba ta odpisała mi że doszedł , podziękowała i napisała,że wystawi komentarz. Czekałem tydzień i nie wystawiła , więc napisałem do niej grzeczną prośbę o wystawienie komentarza , osoba do tej pory nie odpisała i wciąż nie mam komentarza. Wcześniej pamiętam , że była taka opcja na allegro przypomnij o komentarzu czy coś w tym stylu ale widzę że teraz chyba nie ma. Powiedzcie mi jak mogę wyegzekwować komentarz od tej osoby. Dodam że nie jest to początkujący allegrowicz , lecz osoba mająca ponad 800 komentarzy ... Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1157486 Napisano: 06.11.2007 08:16:37 w GRATISY
slonkotg napisał(a):

Lipa chyba musze zalozyc sobie nowe konto. A może wy znacie portal na którym (oprocz wp) można wysyłać @ 'ukryte do wiadomości' ??
polecam skonfigurować sobie jakiegoś klienta pocztowego np Outlook Express i można wtedy wysyłać ukryte wiadomości emotka

do jedenastej daleko a wtedy moge dopiero paczuszki odebrac z poczty emotka

Co to znaczy ukryte wiadomości ? O co chodzi
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1055577 Napisano: 15.09.2007 03:39:07 w GRATISY
zakreconam napisał(a):

Na mnie po tygodniowej nieobecności w domku czekało 11 przesyłek. Wszystkie zza oceanu.
Oto ich zawartości:
- kubek
- czapeczka z daszkiem
- 2 koszulki
- peleryna przeciwdeszczowa
- zakreślak dwustrony
- 2 wachlarze (oby nie zgubić do następnego lata) emotka
- notes na sprezynce
- balsam do ust
- książka o pewnym znanym malarzu
- kalendarz-magnez na lodówkę (szkoda ze na 2007)
- gumka do ścierania (do tych wszystkich ołówków- chociaz jedni sie domyslili hihi)
- 2 podkładki pod kubek
- notek naklejany
- reklamówka
- notes z wyrywanymi kartkami
- 3 ołówki
- 6 długopisów
- brelok
- kalendarzyk kieszonkowy na 2007
- 4 przypinki (jedną już mam u siebie na torbie)
- 4 zakładki do książek
- 7 naklejek
- 11 kart z autografami (sportowców)
- pocztówka
- troche makulatury - ale nie wiele

Wśród tych 11 przesyłek była jedna od firmy, która przysłała mi negatywa emotka

gratki emotka U mnie pustki emotka Podasz mi choć pare adresów z tej listy emotka ? Pewnie nie , ale zapytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1045719 Napisano: 11.09.2007 09:32:33 w GRATISY
Dzisiaj negatyw :

Niestety nie wysyłamy gadżetów, bo musielibyśmy założyć fabrykę. Zapraszam do naszej pięknej gminy. Pozdrawiam

Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1041174 Napisano: 09.09.2007 09:46:51 w GRATISY
U mnie pustki w skrzynce ale może dlatego że na poczcie teraz mają urlopy i nie ma kto nosić poczty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1008264 Napisano: 27.08.2007 09:50:56 w GRATISY
wysokieszpilee napisał(a):

jgxp napisał(a):

jgxp napisał(a):

jgxp napisał(a):

Słuchajcie , kto z Was dostał latarkę od pewnej firmy na W....... ? Ja dostałem od nich taki podgrzewacz zelowy serce i chciałbym się wymienić na tą latarkę.

A tak wogóle ostatnio pustki w skrzynce emotka

zaraz ci powiem:)

ja dostalam latarke-ale już jej nie mam!

a chcesz kupić to żelowe serce podgrzeawacz od tej firmy co latarka

nie bo to serce tez mam emotka

Pisałem do nich ogólnie z prośbą o gadzety ale z myślą że dostanę latarkę , ale dostałem to serce zelowe , ostatnio napisałem do nich ponownie , tym razem napisałem , że proszę o ich firmową latarkę i odpisali , że gadzety już im się skończyły i już nie wysyłają emotka

a ja dostalam od nich pozytywa! może latarke dostane:)

tzn że pisalaś do nich 3 razy i 3 razy miałaś pozytyw emotka super ! może ja znów spróbuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1008223 Napisano: 27.08.2007 09:36:27 w GRATISY

jgxp napisał(a):

jgxp napisał(a):

Słuchajcie , kto z Was dostał latarkę od pewnej firmy na W....... ? Ja dostałem od nich taki podgrzewacz zelowy serce i chciałbym się wymienić na tą latarkę.

a chcesz kupić to żelowe serce podgrzeawacz od tej firmy co latarka

nie bo to serce tez mam emotka

Pisałem do nich ogólnie z prośbą o gadzety ale z myślą że dostanę latarkę , ale dostałem to serce zelowe , ostatnio napisałem do nich ponownie , tym razem napisałem , że proszę o ich firmową latarkę i odpisali , że gadzety już im się skończyły i już nie wysyłają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1008182 Napisano: 27.08.2007 09:26:09 w GRATISY

jgxp napisał(a):

a chcesz kupić to żelowe serce podgrzeawacz od tej firmy co latarka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#1008133 Napisano: 27.08.2007 09:13:26 w GRATISY

A tak wogóle ostatnio pustki w skrzynce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#960222 Napisano: 10.08.2007 09:26:24 w GRATISY
dzisiaj dostalem 5 pięknych katalogów modeli samochodów od pewnej amerykańskiej firmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#944008 Napisano: 06.08.2007 09:34:21 w GRATISY
DZISAJ listonoszka była w szoku emotka 11 grubych listów z gratisami emotka Przyniosła do domu bo nie zmieściłoby się w skrzynkę emotka

6 od Urzędów miast
2 od firm motoryzacyjnych
2 z próbkami
i inne

pierwszy raz dostalem na raz tyle listów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#930521 Napisano: 01.08.2007 09:17:28 w GRATISY
dzisiaj troche negatywów emotka
Jedna firma odpisała mi że ich produkty są tak dobre że nie muszą wysyłać próbek Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#930191 Napisano: 01.08.2007 07:55:00 w GRATISY
madzinusia napisał(a):

jgxp napisał(a):

zobaczcie co odpisali mi w Volkswagenie emotka pozytyw na zasadzie wyjątku

Niestety nie możemy uczynić zadość Pana prośbie. Materiały, o które Pan prosi są z zasady przeznaczone jako źródło wiedzy dla klientów VW którzy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie samochodu.
Proszę zrozumieć, że jeśli pozytywnie odpowiadalibyśmy na każdą taką prośbę, codziennie wysyłalibyśmy niezliczoną ilość prospektów, katalogów i innych materiałów, narażając się przy tym na wysokie koszty nieusprawiedliwione wzrostem sprzedaży samochodów. Postępując w ten sposób, musielibyśmy podnieść ceny naszych aut, co nie spotkałoby się z przychylną odpowiedzią naszych klientów.
Na zasadzie wyjątku wysyłamy Panu jeden przykładowy prospekt. Jeśli rzeczywiście bardzo zależy Panu na naszych katalogach, prosimy o odwiedzenie któregoś z naszych dealerów i zapytanie o ww. materiały.
Mam nadzieję, że udzielona odpowiedź, choć w części Pana satysfakcjonuje.

emotka emotka emotka

mi rok temu to samo odp i dostalam katalog... wlasnie niepotrzebnie nazwa podana...

pusto

PRZEPRASZAM , w sumie od niedawna zacząłem polować na gratiski emotka nie wiedziałem , że nie można, prosze o wyrozumiałość już nie będę podawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#929098 Napisano: 31.07.2007 06:09:07 w GRATISY
zobaczcie co odpisali mi w Volkswagenie emotka pozytyw na zasadzie wyjątku

Niestety nie możemy uczynić zadość Pana prośbie. Materiały, o które Pan prosi są z zasady przeznaczone jako źródło wiedzy dla klientów VW którzy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie samochodu.
Proszę zrozumieć, że jeśli pozytywnie odpowiadalibyśmy na każdą taką prośbę, codziennie wysyłalibyśmy niezliczoną ilość prospektów, katalogów i innych materiałów, narażając się przy tym na wysokie koszty nieusprawiedliwione wzrostem sprzedaży samochodów. Postępując w ten sposób, musielibyśmy podnieść ceny naszych aut, co nie spotkałoby się z przychylną odpowiedzią naszych klientów.
Na zasadzie wyjątku wysyłamy Panu jeden przykładowy prospekt. Jeśli rzeczywiście bardzo zależy Panu na naszych katalogach, prosimy o odwiedzenie któregoś z naszych dealerów i zapytanie o ww. materiały.
Mam nadzieję, że udzielona odpowiedź, choć w części Pana satysfakcjonuje.

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp

#927318 Napisano: 31.07.2007 07:39:20 w GRATISY
dostałem pozytywną odpowiedź od KIA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jgxp