Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
styko
Postów 33
Data rejestracji 06.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co odpowiedziec? jaki dochod powinien ?? Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
btw tak powinna wygladac pomoc, a nie tylko pisanie kto zdobyl punkty Tak by nam bylo latwiej wszystkim Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wypelniajcie ze pracodawca wam numer wybieral ;/ mnie wywalilo z ankiety po tym pytaniu a myslalem ze juz bezpiecznie dalej bedzie mozna isc a juz sporo odpowiedzialem...eh Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam za spam...może na przyszłość się przyda Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
S6. Ile papierosów wypala Pan średnio dziennie? Proszę zaznaczyć dokładną liczbę:
Jak tutaj zaznaczyliście?? Myślę, iż to dosyć ważna informacja, która mnie albo odrzuci albo przyjmie dalej.
W poprzednich pytaniach zaznaczałem:
1. Wiek zgodny z prawdą (pełnoletni)
2. Miasto 500,000 mieszkańców i więcej
3.
Picie kawy
Uprawianie sportów (jazda na rowerze, bieganie, piłka nożna, koszykówka, pływanie itp)
Jedzenie uroczystych kolacji
Palenie papierosów
Jedzenie słonych przekąsek (chipsy, orzeszki itp)
Chodzenie do kina
Jedzenie słodyczy (czekolada itp)
Żadne z powyższych Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
S5. Poniżej wymieniono kilka rodzajów różnych czynności, które można wykonywać w różnych sytuacjach życia codziennego. Proszę zaznaczyć które z tych czynności wykonuje Pan przynajmniej od czasu do czasu.
Które z tych zaznaczaliście, żeby przeszła wam ankieta???
Picie kawy
Uprawianie sportów (jazda na rowerze, bieganie, piłka nożna, koszykówka, pływanie itp)
Jedzenie uroczystych kolacji
Palenie papierosów
Jedzenie słonych przekąsek (chipsy, orzeszki itp)
Chodzenie do kina
Jedzenie słodyczy (czekolada itp)
Żadne z powyższych
A propos wieku wydaje mi się, że trzeba podać ten co jest w danych GFK podany (pełnoletni ale prawdziwy) Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co tutaj dać żeby przeszło?? nie ukrywam, że mi zależy na tym bo akurat punkty na parowar bym miał jakby przeszła A 10 ostatnich ankiet mam w tylek
Wieś
Miasto poniżej 20,000 mieszkańców
Miasto 20,000 – 49,999 mieszkańców
Miasto 50,000 – 99,999 mieszkańców
Miasto 100,000 – 199,999 mieszkańców
Miasto 200,000 – 499,999 mieszkańców
Miasto 500,000 mieszkańców i więcej
Warszawa
Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, to istotna informacja dzieki za podpowiedz... Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MARKETINGU
UBEZPIECZENIACH
i nie poszło... Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo i u mnie... to już 5 ankieta +10 punktów
nie wiem w jakich kategoriach oni patrzą
jeszcze 150 punktów i parowar trafie ale w takim tempie to 15 ankiet po +10punktów będę musiał zrobić...
swoją drogą mam apel, jeżeli komuś uda się zakwalifikować do ankiety, niech napisze odpowiedzi jakie zaznaczał. Pomoże to innym... Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaznaczyłem 2 wypalane papierosy dziennie i odrzuciło.
Swoją drogą można by zmienić konwencje wypowiedzi w tym wątku gwoli pomocy innym.
Zamiast pisać, że ankieta przeszła i punkty na koncie...napiszcie co zaznaczyliście, żeby te punkty dostać. Pomoże to innym...
Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
S3. Poniżej wymieniono kilka rodzajów różnych czynności, które można wykonywać w różnych sytuacjach życia codziennego. Proszę zaznaczyć które z tych czynności wykonuje Pan przynajmniej od czasu do czasu.
zostało mi ze 150 punktów do parowaru a to moja pierwsza ankieta od 3 miesięcy! Wyświetl w wątku >>
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane
styko
Postów 33
Punkty karne 0
Konkursy dodane