Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
snowflake
Postów 588
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam i ja tez grałam przed hmm...wariacjami tfu! modernizacją Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I tak jesteś lepsza ode mnie - ja raz wzięłam udział w ich konkursie fotograficznym, codziennie zbierałam głosy ( zakładając, że osoby naprawdę głosowały ) i się nie udało. Teraz całkowicie odpuściłam takie konkursy Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ps i będę Cie pilnować, żebyś się za bardzo nie rozkręciła Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a co z Twoim postanowieniem noworocznym? Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dostałam dokładnie taki sam - tez na manhattana
podajcie wszystkie tusze o kody to każdy sobie wybierze co chce Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja bym nie ryzykowała teraz zmian hasła - jak wprowadzają zmiany to wszystko może paść i już się w ogóle nie zalogujesz
Lepiej cierpliwie czekać Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dawno wprowadzili te zmiany? Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a innym razem wystarczy mieć odpowiednie nazwisko Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
na pewno się zgubił Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
coś takiego napisał rossnet na fb
Według regulaminu każdego naszego konkursu JEDNA OSOBA MOŻE WYGRAÆ MAKSYMALNIE JEDN¡ NAGRODÊ. Wielokrotnie pisaliśmy, że nawet, jeśli na liście laureatów przez przeoczenie jury ktoś występuje dwukrotnie - lista taka jest weryfikowana i NIE MA MOŻLIWOŚCI, by ktoś otrzymał dwie nagrody. Niedługo także wprowadzimy jeszcze większe obostrzenia celem ograniczenia udziału wyłudzaczy nagród. Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
buhahahahaha niektórzy nie potrafią przegrywać
Niedługo każda osoba, która nie wygra w jakimś konkursie będzie jęczeć, że jej pomysł był najlepszy a inne się do niczego nie nadają. Jak ja bym tak robiła - to bym z3 takie wątki zapisała swoimi żalami Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jakby co pisz do redakcji - trzeba ich pomęczyć i uświadomić Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
byłam dziś po neutrogenę i nagrodę z konkursu noworocznego ...pół godz mnie szukały na liście Z neutrogeny miały podobno wszystkich laureatów z Polski na liście ( 1 str A4
) - po oświeceniu że tak było chyba 2tys nagród znalazły pozostałe kartki i mnie z tym 2gim tez miały problem i z 4 razy coś mówiły o tym, że czas odbioru minął...a sklep był w remoncie
Na szczęście nagrody dostałam Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja dzwoniłam we wtorek, kazali dzwonić dziś...zobaczymy co powiedzą Wyświetl w wątku >>