Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#4416090 Napisano: 03.06.2011 07:43:05 w Rossmann
karkocka napisał(a):

udało się ,ale grałam przed zmianami na stronie emotka

mam i ja emotka tez grałam przed hmm...wariacjami tfu! modernizacją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4414194 Napisano: 03.06.2011 07:21:03 w Rossmann
mia napisał(a):

Dzięki i tak nie wiem, co mnie podkusiło do tego konkursu... Te kosmetyki nawet mnie specjalnie nie ruszają, to chyba tak na przekór losowi, żeby spróbować, że może kiedyś w końcu mi się uda wygrać w fotograficznym na Rossnecie... emotka
Do tej pory brałam udział dwa albo trzy razy raptem u nich w takim konkursie i poniosłam sromotna klęskę emotka emotka

I tak jesteś lepsza ode mnie - ja raz wzięłam udział w ich konkursie fotograficznym, codziennie zbierałam głosy ( zakładając, że osoby naprawdę głosowały emotka ) i się nie udało. Teraz całkowicie odpuściłam takie konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4413711 Napisano: 02.06.2011 08:37:18 w Rossmann
w takim razie trzymam kciuki i głosuję emotka

Ps i będę Cie pilnować, żebyś się za bardzo nie rozkręciła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4413658 Napisano: 02.06.2011 08:15:52 w Rossmann
mia napisał(a):

A, chyba, że tak... emotka
Przy okazji mam prośbę, o głosy w konkursie Original Source na zdjęcia 502 i 506...
Jeśli się wam podobają oczywiście. Oba zdjęcia zimowe i autentyczne, znaczy moje. emotka
Przez te ich problemy ze stronę późno dołożyłam zdjęcia, a trzeba mieć trochę tych głosów, żeby załapać się do finałowej osiemdziesiątki...

Oczywiście chętnie się zrewanżuję, jeśli ktoś też ma zdjęcia w tym, czy w innym konkursie. emotka

a co z Twoim postanowieniem noworocznym? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4405071 Napisano: 30.05.2011 07:30:04 w Rossmann
czyli w aktualnych konkursach nie warto w ogóle brać udziału emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4389953 Napisano: 24.05.2011 06:16:59 w Wkurza mnie...
wkurza mnie zapalenie gardła i krtani emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4383335 Napisano: 22.05.2011 08:26:48 w Rossmann
hittmanka napisał(a):

wysłali mi nowy kod na tusz manhattan.... różni się od poprzedniego

KOD: 2981417257172 emotka

dostałam dokładnie taki sam - tez na manhattana emotka
podajcie wszystkie tusze o kody to każdy sobie wybierze co chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4382275 Napisano: 21.05.2011 10:31:59 w Rossmann
kinga1 napisał(a):

moniab napisał(a):

od wczoraj nie mogę się zalogować - błędne hasło; konto i hasło mam od pierwszych dni działania tego portalu
czy ktoś wie o co chodzi?

tez tak miałam,wygenerowałam nowe i działa

ja bym nie ryzykowała teraz zmian hasła - jak wprowadzają zmiany to wszystko może paść i już się w ogóle nie zalogujesz emotka
Lepiej cierpliwie czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4378504 Napisano: 19.05.2011 06:19:32 w Rossmann
człowiek wejdzie po kilku dniach nieobecności na rossnet i co? Qwa...głupie ulepszanie emotka Ja mam tylko zakładkę dane podstawowe, nawet wejść w nią nie mogę...w inne już tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4378463 Napisano: 19.05.2011 06:06:08 w Rossmann
u mnie są emotka ale fakt...nie podoba mi sie ich strona teraz...coś pokombinowali i nawet w swoim profilu nie mogę sprawdzić swoich podstawowych danych emotka

Dawno wprowadzili te zmiany? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4287169 Napisano: 13.04.2011 05:29:16 w Rossmann
mia napisał(a):

maggie napisał(a):

A ja mam pytanie: jak długie wypowiedzi piszecie na rossnecie- bo pisałam kilka razy i nic.Wybierają rozpisane czy krótko i na temat?

Tego Ci nikt nie powie - raz długie, raz krótkie, raz wiersze, raz proza, a innym razem... losują emotka

a innym razem wystarczy mieć odpowiednie nazwisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4282259 Napisano: 11.04.2011 02:56:36 w Rossmann
grusia napisał(a):

z konkursu Women'secret - Sekrety kobiet ? a co to bez paragonu sie grało ?

na pewno się zgubił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4255997 Napisano: 30.03.2011 05:02:01 w Rossmann
ja chyba tak samo zaznaczyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4213257 Napisano: 12.03.2011 01:44:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
przejrzałam wyniki i z tego co widzę tam nie było miejsc...poszczególne pierwsze 3 gr nagród różniły się kolorem. Dopiero 4 grupa dostała inne słuchawki. I to, że Tobie się podobają się Twoje ( powiedzmy to sobie szczerze, wg mnie dziecinne) rymowanki nie znaczy, że komisja ma podobny gust. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4213250 Napisano: 12.03.2011 01:35:27 w Rossmann
mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

czytałam na innym forum o konkursie Olay - dostał ktoś odp od rossneta, że zweryfikowali wszystkie osoby i nie doszukali się nadużyć emotka

Nawet jak się doszukali, to i tak się nie przyznają... emotka

coś takiego napisał rossnet na fb
Według regulaminu każdego naszego konkursu JEDNA OSOBA MOŻE WYGRAÆ MAKSYMALNIE JEDN¡ NAGRODÊ. Wielokrotnie pisaliśmy, że nawet, jeśli na liście laureatów przez przeoczenie jury ktoś występuje dwukrotnie - lista taka jest weryfikowana i NIE MA MOŻLIWOŚCI, by ktoś otrzymał dwie nagrody. Niedługo także wprowadzimy jeszcze większe obostrzenia celem ograniczenia udziału wyłudzaczy nagród. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4213239 Napisano: 12.03.2011 01:27:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
pawel1615 napisał(a):

radosna napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

co myslicie o zywcięzkich hasłach? http://www.vobis....nosc.aspx?id=3000764

Bo jak dla mnie to emotka emotka emotka

A mnie się łechtanie podobało emotka

Połechtaj zmysły z iFrogz - dotknij unikalności, rozkoszuj się widokiem nowoczesnego design'u, wsłuchaj się w najczystsze dźwięki świata i posmakuj przyjemności, co konkurencję pod dywan zamiata!

no jeszcze to to było na swój sposób oryginalne emotka ale większość to niestety nic nadzwyczajnego emotka

Najlepiej gdyby organizator od razu pisał czy będzie wybierał rymowanki, czy poważne hasła emotka

ja postawiłem na takie krótkie rymowanki i nic nie wpadło emotka

Świetna jakość, mocny dźwięk- każdy chwali iFrogz wdzięk.

Styl połączy się z wygodą, doda jakość swą urodą- wszystko razem złączy w całość i powstanie iFrogz trwałość.

Styl połączy się z wygodą, razem z mocą cię uwiodą- jeśli wszystko iFrogz złączy jego chwała się nie skończy.

Oryginalność to jest to, jakość brzmienia zwieńczy to, dodaj wydźwięk i wygodę i otrzymasz iFrogz modę.

Jeśli chcesz być cool, na topie- kup se iFrogz mój cyklopie- jakość, dźwięk Cię oczaruje, a wygoda zbajeruje.

buhahahahaha niektórzy nie potrafią przegrywać emotka

Niedługo każda osoba, która nie wygra w jakimś konkursie będzie jęczeć, że jej pomysł był najlepszy a inne się do niczego nie nadają. Jak ja bym tak robiła - to bym z3 takie wątki zapisała swoimi żalami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4212084 Napisano: 11.03.2011 07:14:28 w Rossmann
czytałam na innym forum o konkursie Olay - dostał ktoś odp od rossneta, że zweryfikowali wszystkie osoby i nie doszukali się nadużyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4212053 Napisano: 11.03.2011 07:00:02 w Rossmann
maryal napisał(a):

tez bylam 2 razy odebrac jakies wody z rossmana ( konkurs noworoczny ), nie ma, pani zadzwoni jak bedzie.
Farsa, wiadomo, przepadnie, niech im ladnie pachnie emotka

jakby co pisz do redakcji - trzeba ich pomęczyć i uświadomić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4212010 Napisano: 11.03.2011 06:41:00 w Rossmann
judyta74 napisał(a):

snowflake napisał(a):

icotynato napisał(a):

Neutrogena ponoc przedłużona do 11.03, tak mi kiedys w drogerii powiedzieli bo tez mam do odebrania, moze dzis mi sie uda-dzwonilam do drogerii i maja na stanie

ja dzwoniłam we wtorek, kazali dzwonić dziś...zobaczymy co powiedzą emotka

a u mnie wczoraj powiedzieli, ze nic o przedłużeniu nie wiedzą a odbiór zakończył sie w zesżły piątek i na każde pyt.pani odpowiadałą ona nic nie wie..

byłam dziś po neutrogenę i nagrodę z konkursu noworocznego ...pół godz mnie szukały na liście emotka Z neutrogeny miały podobno wszystkich laureatów z Polski na liście ( 1 str A4
emotka ) - po oświeceniu że tak było chyba 2tys nagród znalazły pozostałe kartki i mnie emotka z tym 2gim tez miały problem emotka i z 4 razy coś mówiły o tym, że czas odbioru minął...a sklep był w remoncie emotka
Na szczęście nagrody dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4209236 Napisano: 10.03.2011 03:00:35 w Rossmann
icotynato napisał(a):

Neutrogena ponoc przedłużona do 11.03, tak mi kiedys w drogerii powiedzieli bo tez mam do odebrania, moze dzis mi sie uda-dzwonilam do drogerii i maja na stanie

ja dzwoniłam we wtorek, kazali dzwonić dziś...zobaczymy co powiedzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0