Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#4641822 Napisano: 31.08.2011 07:27:20 w Rossmann
Wyluzujcie trochę...życie nie kończy się na konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4635370 Napisano: 27.08.2011 07:00:45 w Rossmann
czytałam to & widziałam wiele razy, ale to jeszcze NIC nie znaczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4635282 Napisano: 27.08.2011 05:54:20 w Rossmann
aerdna napisał(a):

A zauważyłyście ? Zbieg okoliczności ?

Sylwia Zygmunt Oświęcim
Sylwia Zygmunt warszawa

Dorota Szymańska Żory
Dorota Szymańska Godziesze

Czy pobrało dane innego uczestnika, bo np w Venus w wygranych jest mój facet, a miasto inne i nie grałam na niego. Ktos pewnie nie zauwazył i wysłał zgłoszenie.

Tutaj może byc podobnie.

Szkoda tylko, że w ten sposób odbierają nagrodę innym.

A co w tym dziwnego? Z tego, co wiem nie ma w Polsce ochrony imion i nazwisk tak, jak w przypadku znaków handlowych emotka
Prosty przykłady:
1. z moim chłopakiem do klasy w podstawówce chodziła dziewczyna o takim samym imieniu i nazwisku jak ja( jakby się tak zdarzyło, że obie byśmy wzięły udział w jakimś konkursie rossmana i wygrały to widząc dokładnie to samo imię, nazwisko i miejscowość niektórzy by pewnie w nerwach obgryźli paznokcie do łokci emotka ) . 2. dwaj bracia chłopaka mają dziewczyny o takim samym imieniu, jak wezmą ślub będą te same imiona i nazwiska...nic dziwnego.

Nie doszukujcie się spisków tam, gdzie ich niema emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4630157 Napisano: 25.08.2011 07:40:47 w Wkurza mnie...
ą 2 wyjaśnienia:

1. jak już mają FB w wersji angielskiej to im się w głowach poprzewracało i boją się, że im nie przyjmie słów po polsku emotka
2. chcą zabłysnąć emotka

Tak czy inaczej wychodzi, że są pie...ci emotka

==========================
W temacie wkurza mnie upał emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4630124 Napisano: 25.08.2011 07:23:09 w Wkurza mnie...
kubatbg napisał(a):

wkurza mnie emotka że ludzie wyjadą ku.. na kilka miesięcy za granicę (juz na drugi dzien zmieniaja miejsce zamieszkania np fb- na LooO-Oooondon czy tam coś a później KAŻDY wpis jest po angielsku...(a w Polsce 2 słowa potrafili ) a teraz jakby Polskiego zapomnieli... masakra emotka

jeżeli jesteś wśród wron kracz jak one emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4612704 Napisano: 15.08.2011 06:36:30 w Rossmann
grazia1981 napisał(a):

Ja mam takie głupie pytanie w konku o tej emulsji do hig intymnej co pisałyście na pyt dlaczego właśnie ja chciałabym testować ? Może to głupie,ale nie mam pojęcia emotka co napisac czy coś z humorem? czy krótko i juz emotka

pisz co chcesz, to Twoja decyzja emotka nie przewidzisz które odpowiedzi wybiorą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4458126 Napisano: 17.06.2011 07:53:42 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

mia napisał(a):

maria1980 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

ale jaja, wygrałam Loreal Lash Architect, wcześniej sprawdzałam listę i nie było mnie na niej, a teraz jestem emotka w końcu ją wypróbuję emotka

Ja też ją wygrałam i dostałam uczulenie...:)

emotka emotka emotka
Nie ma to, jak pogratulować bliźniemu! emotka [/quot

Ależ ja gratuluję ,tylko na prawdę jedyne co mi się z tym tuszem kojarzy to moje opuchnięte oko. emotka
Sorki jeśli zabrzmiało to złośliwie...Heh złosliwsze jest to,że potem oddałam go teściowej-niech i ona puchnie emotka emotka emotka

no i padłam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4455221 Napisano: 16.06.2011 08:44:33 w Rossmann
rafi323raf napisał(a):

snowflake napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

jak to jest, że w grze można zagrać tylko 1 raz? taki komunikat się pojawia zanim zaczniemy grać.
to znaczy chyb, że kolejne wyniki nie będą się liczyły? emotka

a nie raz dziennie?

ja to za 30 razem dopiero grę ukończyłem w 33 sek, mam nadzieję że zaliczą to emotka

czyli pewnie wszystko wyjdzie w praniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4455150 Napisano: 16.06.2011 08:26:18 w Rossmann
skorpionka82 napisał(a):

jak to jest, że w grze można zagrać tylko 1 raz? taki komunikat się pojawia zanim zaczniemy grać.
to znaczy chyb, że kolejne wyniki nie będą się liczyły? emotka

a nie raz dziennie? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4455143 Napisano: 16.06.2011 08:25:24 w Rossmann
benasia napisał(a):

opanuj się i nie obrażaj nikogo emotka
każdy ma prawo pisać na tym forum i szukać paragonu, to że ktoś wygrał a ty nie nie upoważnia Cię do pisania takich tekstów. Nie chcesz to nie dawaj paragonu, może ktoś inny kto nie wygrał zechce sprzedać - ty jedyny nie jesteś emotka

W przeciwieństwie do niektórych traktuje konkursy jak zabawę i nikomu niczego nie zazdroszczę, jeśli to miałaś na myśli. I tak, fakt, że ktoś grał w konkursie w którym jest wymagany paragon, bez paragonu upoważnia mnie do nazwania tej osoby w odpowiedni sposób - czyli oszustem. To, że Ty akceptujesz takie zachowania to już Twój problem - nie mój. I jednocześnie wnioskuję, że nigdy nie narzekałaś na powtarzające się osoby wśród laureatów jakiegoś konkursu na rossnecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4452530 Napisano: 16.06.2011 08:22:06 w Rossmann
29renata napisał(a):

snowflake napisał(a):

29renata napisał(a):

Masz ktoś może paragon z konkursu Olay w Rossmanie 9-19.05? Wpadł mi kolejny zestaw kosmetyków.

Mam ale nie dam bo oszustów nie wspieram! emotka

Jak na osobę, która podała w swoim profilu, że ma rok czasu, to niźle opanowałeś/aś naukę pisania! Gratuluję!

Ty wręcz przeciwnie emotka Chciałaś mnie obrazić tym tekstem? emotka Lepiej zajmij się dalej szukaniem paragonu oszustko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4452505 Napisano: 16.06.2011 08:17:25 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają ostatnio oszuści, którzy grają bez paragonów a potem błagają o takowy na forum - żałosne!!! emotka

I osoby grające dla zabawy w nivea - nie potrzebują kosmetyków ( tzn. skończyły im się osoby płci żeńskiej w rodzinie) , ale je wygrywają odbierając innym szansę a potem rozdają na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4452475 Napisano: 16.06.2011 08:12:18 w Rossmann
29renata napisał(a):

Masz ktoś może paragon z konkursu Olay w Rossmanie 9-19.05? Wpadł mi kolejny zestaw kosmetyków.

Mam ale nie dam bo oszustów nie wspieram! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4451440 Napisano: 15.06.2011 07:40:39 w Rossmann
sarsaparilla napisał(a):

karkocka napisał(a):

A na tusze Lovely było chętnych tylko 25 osób emotka

Chyba AŻ 25 osób:). Nie wiem ile dokładnie kosztują ale wolałabym już kupić Extra Super Lash Rimmela za dychę (bo to świetny, tani tusz) niż te całe Lovely. Jednak i tak wolę podwójne L'Oreala:).

miałam rimmela - mnie on w ogóle nie zachwycił. Osobiście uwielbiam odżywki do paznokci i lakiery Lovely. Każdemu odpowiada coś innego - ot cła prawda o kosmetykach. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4438964 Napisano: 12.06.2011 07:56:10 w Wkurza mnie...
annaszura napisał(a):

yetko napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

yetko napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

NIP ma każdy niezależnie czy pracuje czy nie pracuje, czy jest studentem czy nie emotka

NIP trzeba sobie wyrobić gdy jest konieczny do rozliczeń podatkowych. Najwcześniej dostają go przyuczający sie do zawodu uczniowie szkół zawodowych, a tak to przy pierwszej pracy dopiero jest konieczny

NIP od 18 lat można sobie wyrobić i nie ma znaczenia czy się będzie od razu rozliczać, czy dopiero za kilka lat mając prace, więc najwcześniej od 18 lat

Wydaje mi się, że siostra miała wcześniej, właśnie do zawodówki potrzebowała, jeszcze przed 18 rokiem życia, ale głowy sobie uciąć nie dam za to, może się przepisy zmieniły od tego czasu

studenci też muszą wyrabiać, żeby pozałatwiać zaświadczenia o dochodach (braku dochodu emotka ) do stypendium socjalnego

nie muzą - jak nie maja NIP-u na zaświadczeniu z US jest info, że go nie maja i że nie mieli dochodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4428952 Napisano: 08.06.2011 07:45:13 w Rossmann
judyta74 napisał(a):

mia napisał(a):

grusia napisał(a):

Sam tytuł konkursu to WymieN swoją starą szminkę na Astor Perfect Stay Lip Tint! wiec jest chyba tak jak z tuszami tak ja to rozumialam - dajesz stara dostajesz nowa.

Tytuł i tylko tytuł!
Ja po przejrzeniu regulaminu zrozumiałam to więc jako: Zastąp swoją szminkę nową szminką Astor emotka

emotka własnie to samo chciałam dopisać emotka

a przypadkiem na stronie nie daję skróconego regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4416671 Napisano: 04.06.2011 07:00:27 w Rossmann
mia napisał(a):

U mnie na trzy kobiety... jedna szminka emotka
I to dla tej, której najmniej zależało! emotka
Grałam i przed zmianami i po zmianach, więc nie wiem, który wynik wszedł. Jak na 2000 szminek i trzy zgłoszenia, to nie jest to wybitny wynik emotka

wg mnie powinnaś się cieszyć zamiast narzekać - sama niedawno pisałaś, że w konkursach bez paragonu nie masz szczęścia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4416120 Napisano: 03.06.2011 07:49:58 w Rossmann
Wszyscy Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej pocztą elektroniczną w dniu 7.06.2011r. W e-mailu będzie znajdował się kupon uprawniający do odbioru nagrody. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4416099 Napisano: 03.06.2011 07:45:06 w Rossmann
tzn o ile to ja...bo miejscowości nie podali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#4416090 Napisano: 03.06.2011 07:43:05 w Rossmann
karkocka napisał(a):

udało się ,ale grałam przed zmianami na stronie emotka

mam i ja emotka tez grałam przed hmm...wariacjami tfu! modernizacją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0