Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
snowflake
Postów 587
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A co w tym dziwnego? Z tego, co wiem nie ma w Polsce ochrony imion i nazwisk tak, jak w przypadku znaków handlowych
Prosty przykłady:
1. z moim chłopakiem do klasy w podstawówce chodziła dziewczyna o takim samym imieniu i nazwisku jak ja( jakby się tak zdarzyło, że obie byśmy wzięły udział w jakimś konkursie rossmana i wygrały to widząc dokładnie to samo imię, nazwisko i miejscowość niektórzy by pewnie w nerwach obgryźli paznokcie do łokci ) . 2. dwaj bracia chłopaka mają dziewczyny o takim samym imieniu, jak wezmą ślub będą te same imiona i nazwiska...nic dziwnego.
Nie doszukujcie się spisków tam, gdzie ich niema Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
1. jak już mają FB w wersji angielskiej to im się w głowach poprzewracało i boją się, że im nie przyjmie słów po polsku
2. chcą zabłysnąć
Tak czy inaczej wychodzi, że są pie...ci
==========================
W temacie wkurza mnie upał Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jeżeli jesteś wśród wron kracz jak one Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pisz co chcesz, to Twoja decyzja nie przewidzisz które odpowiedzi wybiorą Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
czyli pewnie wszystko wyjdzie w praniu Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a nie raz dziennie? Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W przeciwieństwie do niektórych traktuje konkursy jak zabawę i nikomu niczego nie zazdroszczę, jeśli to miałaś na myśli. I tak, fakt, że ktoś grał w konkursie w którym jest wymagany paragon, bez paragonu upoważnia mnie do nazwania tej osoby w odpowiedni sposób - czyli oszustem. To, że Ty akceptujesz takie zachowania to już Twój problem - nie mój. I jednocześnie wnioskuję, że nigdy nie narzekałaś na powtarzające się osoby wśród laureatów jakiegoś konkursu na rossnecie Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ty wręcz przeciwnie Chciałaś mnie obrazić tym tekstem? Lepiej zajmij się dalej szukaniem paragonu oszustko Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I osoby grające dla zabawy w nivea - nie potrzebują kosmetyków ( tzn. skończyły im się osoby płci żeńskiej w rodzinie) , ale je wygrywają odbierając innym szansę a potem rozdają na forum Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mam ale nie dam bo oszustów nie wspieram! Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
miałam rimmela - mnie on w ogóle nie zachwycił. Osobiście uwielbiam odżywki do paznokci i lakiery Lovely. Każdemu odpowiada coś innego - ot cła prawda o kosmetykach. Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie muzą - jak nie maja NIP-u na zaświadczeniu z US jest info, że go nie maja i że nie mieli dochodów. Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a przypadkiem na stronie nie daję skróconego regulaminu? Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wg mnie powinnaś się cieszyć zamiast narzekać - sama niedawno pisałaś, że w konkursach bez paragonu nie masz szczęścia. Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 587
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam i ja tez grałam przed hmm...wariacjami tfu! modernizacją Wyświetl w wątku >>