Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3016249 Napisano: 13.01.2010 09:04:58 w Wkurza mnie...
eveline22 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

marielu napisał(a):

wkurza mnie że delfinka101 offtopuje - bo nie na temat i nie w temacie emotka emotka

Zeby w temacie ząb mnie bolał od rana i się wkurzałam.Tylko ból zęba gdzieś sobie poszedł jak zaczęłam się śmiać..

kup sobie tabletki ketonal forte (na receptę) na zęby działają albo do dentysty emotka

Tabletki to niee.Dziś odwiedze mojego sadyste..i będę wkurzona chodziła:)

Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3016188 Napisano: 13.01.2010 08:39:02 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

wkurza mnie że delfinka101 offtopuje - bo nie na temat i nie w temacie emotka emotka

i wkurza mnie że wysłałam sms na konkurs z bazy dodany jako nowy a zeszłego roku... mogłam se za te 2,44 urządzić jakie małe fikumiku emotka

marielu napisał(a):

wkurza mnie że babony za moimi plecami spiskujom emotka sio spać zarazy jedne , bo embargo na pasztetówke zrobie emotka

Mnie to moze wkurzyć jak karniaka dostane ale nadal japa mi się cieszy jak tu czytam..co wkurza kilka osób..hahahha
Zeby w temacie ząb mnie bolał od rana i się wkurzałam.Tylko ból zęba gdzieś sobie poszedł jak zaczęłam się śmiać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3015654 Napisano: 12.01.2010 08:10:26 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

wkurza mnie koleżanka olciak, która używa wobec mnie gróźb celem wymuszenia nr telefonu emotka
normalnie zboczona jakaś jest , się uparła na Mary, ja dam nr a potem będzie mi wysyłać gołe baby i zdjęcia tradycyjnych wyrobów wędliniarskich z miejscowej wędzarni, jus ja takie znam... daj numer a za chwile będzie ożeń się ze mnom , a potem to jus wjadomo... emotka emotka

olciak napisał(a):

marielu napisał(a):

wkurza mnie koleżanka olciak, która używa wobec mnie gróźb celem wymuszenia nr telefonu emotka
normalnie zboczona jakaś jest , się uparła na Mary, ja dam nr a potem będzie mi wysyłać gołe baby i zdjęcia tradycyjnych wyrobów wędliniarskich z miejscowej wędzarni, jus ja takie znam... daj numer a za chwile będzie ożeń się ze mnom , a potem to jus wjadomo... emotka emotka

heheheh emotka
a mnie wkurza marielu, nie chce dać swojego nr tel, trudno zasypię ją spamem na pw emotka
ożeń się ze mnom to już było-także nie masz się co obawiać emotka

Te te dwa posty karniak poleci...hihihihi(żart)zamiast wkurza mnie powinny być w ; popraw sobie humor Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3014333 Napisano: 12.01.2010 01:09:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ten śnieg, opóźnienia wpociagach, odwołanie 4 pociagów do Krakowa.My mamy zaplanowany wyjazd do lekarzaale jak mam jechać z dzieckiem 20 godzin to mnie przeraża Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3013458 Napisano: 12.01.2010 07:49:12 w Wkurza mnie...
samanta3 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a rozmawiałaś z nim o tym ?? tak szczerze prosto z serca ?? bez krzyku, podniesionego tonu, zwyczajnie się ot tak wyżalić
(kobiety w złości potrafią być okrutne wobec facetów - mówiąc im pewne rzeczy wprost, więc lepiej wyciszyć negatywne emocje na czas rozmowy)
ja czasami muszę 10 razy powtarzać co mnie boli aby mój mnie zrozumiał - czasami warto mówić o uczuciach o tym czego nam w związku brakuje - facet zanim zrozumie o co kobiecie chodzi mija dużo oj dużo czasu - ale my też ich nie pojmujemy prawda??
życzę powodzenia w godzeniu i 3mam kciuki bez względu kiedy to nastąpi emotka ( i im dłużej to u Was trwa tym bardziej podziwiam - ja serio mówie)

A gdzie można takiego znaleźć co tyle razy wysłucha?? Mój już przy drugim razie jęczy znów zaczynasz, po co ten temat ciągniesz, już sobie wyjaśniliśmy emotka ehhhh tylko pytam się czy ja wiem o co mu chodzi?! NIE! I tym sposobem wiele rzeczy nie wyjaśnionych zostaje... choć rozmawiamy normalnie. Ja w ciąż w myślach pytam o co chodzi? emotka emotka emotka I to właśnie mnie wkurza ...

Oj jak mnie to wkurza a potem mówi jeszcze; przeciez mogłas mi powiedzieć.Ja myśle,ze oni właśnie dlatego nas niesłuchają bo stale powtarzamy to samo.Ja już mam sposób.Mówie raz i niepowtarzam jak mnie nie słuchał to jego problem bo zawsze na tym traci.Dlatego już się nauczył jak mówie; musimy porozmawiac to stara ie skupic na tym co mowie:)
Bardziej wkurza mnie,ze jest taki śnieg a mój leniwy mamut z nie chce z synem iść na sanki..Nie mogę wszstkogo robić z synem , bo ma też ojca...teoretycznie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3011806 Napisano: 11.01.2010 02:02:12 w Wkurza mnie...
Jezeli ktos uważa ze Owsiak bierze zbyt duzo na swoje wynagrodzenie i na wynagrodzenia swoich pracowników, opłaty za telefony, prad itd...Mam propozycje; weź i 5 razy tyle co Owsiak ale zrób chociaż połowę tego co on.Ja wtedy Tobie też dorzucę i będę wolontariuszem w Twojej akcji.Mój syn żyje bo karetka była zakupiona i wyposażona dzieki WOŚP i ratownicy mieli czym dojechać i czym go ratować.Dzis byłoby już jakieś 3,5 roku od jego pogrzebu.Niechcesz nie pomagaj ale nieorzucaj błotem.Mam dług do spłacenia dla tych wszystkich którzy sie do tego przyczynili.Natan już 3 raz był wolontariuszem i za kazdym razem nie tylko sie dobrze bawi.On też jest zmęczony, padnięty a dzis szedł do szkoły.Jednak wrócił szcześliwy i zadowolony, znowu pobił swój rekord.Na szczęscie nie spotykał na swojej drodze ludzi którzy opedzali się jak od natrętnej muchy.Skoro dziecko 8 letnie wie po co gra orkiestra..sam/a dopowiedz sobie resztę. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3010928 Napisano: 11.01.2010 09:31:55 w Wkurza mnie...
skarb888 napisał(a):

inka113 napisał(a):

mio napisał(a):

każdego dobra wola czy na to da czy nie. wszyscy wokół trąbią żeby dawać dawać dawać i jest dobrze a jak ktoś powie żeby nie dawać to od razu jest złyyy... wkurza mnie WOŚP
P.S> nie jestem moherem emotka

oczywiście, dobra wola każdego... nie wiem czy w twoim przypadku to bunt wieku dojrzewania (nie dam bo wszyscy dają) czy jakieś inne względy toba kierują. obyś nigdy nie potrzebowała jednak pomocy, oby kogoś tobie bliskiego nie musieli wozić po Polsce w poszukwaniu odpowiedniego sprzętu i obys nie musiała patrzeć na bezradne gesty lekarzy którzy gołymi rękami niewiele mogą zrobić... obyś nie musiała w szpitalu kiedy będziesz mieć swoje dzieci patrzeć na te serduszka na inkubatorach bo strasznie może przecież cię to zirytować! chore dziecko to największe nieszczęście jakie może spotkać człowieka, nie ma nic gorszego niż patrzeć na cierpienie małego człowieka! synek mojej przyjaciółki żyje właśnie tylko dzięki orkiestrze, moja siostra która jest ratownikiem w karetce sama przyznaje ilu rzeczy na wyposażeniu by nie mieli gdyby nie ta natrętna orkiestra. brak sprzętu to bezradność wobec smierci, pamietaj to kiedy następnym razem wkurzysz się na WOŚP.

Mam dwoje małych dzieci - na szczęście nie potrzebowały inkubatorów, ale w szpitalu na oddziale noworodków widziałam b. dużo sprzętu z serduszkami - co roku z mężem przekazujemy 1% podatku na WOŚP, bo wiem, że te kilkaset zł zostanie zamienione na sprzęt ratujący życie bezbronnych istot.

A żeby nie było, że nie na temat - wkurza mnie śnieg - nie można przejść, przejechac, a miasto z mega zakorkowanego zrobiło się praktycznie nieprzejezdne - do pracy zamiast na 8, dotarłam na 9.

Kto jak kto ale rodzice małych dzieci wiedzą doskonale ile sprzętu jest dzięki WOŚP.Mój synek też żyje dzięki wspaniałym ratownikom karetki i dzięki temu,że był tam odpowiedni sprzet wszystko z WOŚP łącznie z karetką.
W tym roku już po raz 3 zbierał jako wolontariusz i zebrał;1865,16 zł 2,5 Euro i 1 koronę szwdzką..

W temacie wkurza mnie zasypana droga.Znowu odłożony pierwszy transport nakrętek do Bydgoszczy.Cała tona zalega w przedszkolu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3007019 Napisano: 09.01.2010 02:45:27 w Wkurza mnie...
beata82roksana82 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie to,że zanim zdążyłam uzbierać na torbę z zapunktowani.pl, to już się skończyły emotka A i tak mam dopiero 336 punktów tam emotka

ja też mam podobnie, brakowało mi do torby 27 pkt
emotka

Tobie tez mogę dorzucić..:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3007018 Napisano: 09.01.2010 02:44:52 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie to,że zanim zdążyłam uzbierać na torbę z zapunktowani.pl, to już się skończyły emotka A i tak mam dopiero 336 punktów tam emotka

Spokojnie jak zwykle dorzuce ci punkcikow a torby są znowu.Czekaj cierpliwie zaraz ci podesle kody a torby nawet jak znikaja to za pare dni znowu się pojawiają.Już ci sle kodziki..Nie wkurzaj sie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3004573 Napisano: 08.01.2010 12:41:41 w GFK
Jak by ktoś w języku prostym wytłumaczył mi na czym to polega i gdzie sie trzeba zarejestrowac to chceteni bym tez sie zarejestrowala Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3004339 Napisano: 08.01.2010 11:28:05 w Rossmann
Znowu na rosmanie nic..PO 4 nagrodach ogromna posucha..Chyba zacznę grać na tesciowa.Ona i tak mi nagrodę odda, dobra kobitka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3003980 Napisano: 08.01.2010 10:07:55 w TESCO konkursy
ezka napisał(a):

inka113 napisał(a):

ezka napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

andzia___ napisał(a):

loreal tesco za 150zl nadal do nikogo nie dotarlo?...

do mnie na pewno nie emotka

do mnie też nie emotka

dzwoniła do reg Age powiedzieli, że nagrody zostały wczoraj wysłane i dziś powinny po woli zostać doręczane emotka a więc czekamy emotka mam nadzieję, że tym razem to prawda emotka emotka

taaaa zawsze jak się dzwoni to wysłane wczoraj.
ściemniaja od dwóch miesięcy non stop! konkurs Garniera w Tesco też pewnie już rozwiązany tylko jeszcze nie poinformowali bo pewnie czasu brak...
prosimy o cierpliwość
już wysłaliśmy
jutro wysyłamy
to nie zależy tylko od nas
organizator opóźnia to cz tamto
już zamiast tam dzwonić to za pomocą tych zwrotów sama sobie mogę odpowiedzieć na swoje pytania...
Ostatnio to się chyba robi jedna z najmniej wiarygodnych i terminowych agencji! emotka emotka emotka emotka

o no to super a już myślałam, że na prawdę można wygladać na kuriera emotka emotka Niech ktoś zadzwoni i się zapyta emotka zobaczymy co odpowiedzą 22 215 55 65 emotka ciekawe jaki kurier będzie woził? DHL UPC a może WIDMO emotka

Łomatko..a ja wydziwiałam,ze mi laptopa zamiast do 11 to przywieźli 23 grudnia..Teraz już nie narzekam i tak się uwineli hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3002626 Napisano: 07.01.2010 07:04:41 w Paragony
Ja dla odmiany oddam nagrodę osobie ktora ma swoj paragon na produkty doanielsko piękna z dziś do godziny 10,24.Wygrałam ale myślałam ,że z wczoraj mogą byc
Dla siebie mam wygraną za raz potym jak zrobiłam dzis zakupy.
Oddam za darmo zwycięski numer Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3002100 Napisano: 07.01.2010 04:00:39 w Oddam za darmo
delfinka101 napisał(a):

kod do pobrania audiobooka: Lala z tej strony - audioteka.pl/lala..dostałam za długie oczekiwanie na torbę.kto pierwszy,,ten na pw:)

ODDANY Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3002069 Napisano: 07.01.2010 03:54:50 w Oddam za darmo
kod do pobrania audiobooka: Lala z tej strony - audioteka.pl/lala..dostałam za długie oczekiwanie na torbę.kto pierwszy,,ten na pw:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3000379 Napisano: 07.01.2010 07:26:47 w Paragony
Posiadam paragon winiary efakt Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3000317 Napisano: 07.01.2010 06:45:04 w Rossmann
Dzis tylko jeden konkursik rozwiązany bedzie??No to nawet nie zagladam.Po 4 wygranych długi okres posuchy w rossnecie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#2999995 Napisano: 06.01.2010 09:48:10 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

I gadu gadu mnie jeszcze wkurza. Codziennie dostaję wiadomość, że moja wersja nie obsługuje numerów powyżej 17 000 000 i że muszę zaktualizować - czyli zainstalować nowe gadu, a patrzeć na nie nie mogę, nowe jest okropne. Czyli pozostaje zamykanie w kółko tego okienka z informacją...

u mnie to samo-na nowe nie zmienie

Ja zmieniłam i jeszcze bardziej sie wkurzyłam..wole jednak wyskakującą informację Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#2996009 Napisano: 05.01.2010 08:08:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
tedance napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tedance napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego szanowne jury dopuszcza do konkursu niegramotne teksty: pisząc ten list do Ciebie serce mi bije jak dzwon - czyli owo serce ten list pisze własnymi ręcyma, tak ???? emotka emotka emotka

To jury jest takie uczone jak i zwycięzcy, dlatego takie gnioty wybierają, bo sami nie znają poprawności ojczystego języka emotka emotka emotka

emotka

Yyyy, a Tobie co? emotka

Może wygrała:P Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#2995976 Napisano: 05.01.2010 08:02:58 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jestem zła na siebie; siedze dzis w domu.Nic mi się nie chce robić.Nie zagarałam dzis w ani jednym konkursie a siedze prawie cały dzień dziś z właczonym laptopem.Małe przerwy około 5 x po 30 minut.Spoglądam co jakiś czas na forum i znowu sie wkurzam,ze nie grałam w konkursach a takie fajne nagrody były..Nawet niewiedziałam o tych konkach.
Jedynie jestem zadowolona, że wbiłam 236 kodów zapunktowanych dla ludzi z forum i znowu nic mi się nie chce

To podobnie jak ja, siedzę przy laptopie, a nic nie robię z konków, ale ze mnie leniwiec emotka

Też przy tym czerwonym:) Ja już mam wgrany nowy system i wpisany klucz z podspodu laptopa - mam juz windowsa w j.polskim
Kto mi podrzuci jakies warte wyjscia z lenistwa konkursy?? Wyświetl w wątku >>
0 0