Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież na stronie Milki są produkty promocyjne z opisem punktowym i tam wszystkie produkty są bez chmurek.. Wyświetl w wątku >>
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem -zazwyczaj opakowania promocyjne to opakowanie danej marki biorące udział w danym czasie w konkursie (nie dotyczy oczywiście jeśli są jakieś kody), sprawdziłam na tych opakowaniach które mi zostały i rzeczywiście są punkty pod zgrzewką więc przypuszczam, że i tam były Nie mam pojęcia co napisac w tej reklamacji i czy w ogóle jest od tego jakieś odwołanie? Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witamy,
Dziękujemy za kontakt.
Aby uzyskać informacje co było powodem odrzucenia Pani zgłoszenia prosimy o przesłanie Reklamacji, wtedy będziemy mogli przesłać Pani takie informacje. Zgodnie z regulaminem Organizator nie ma obowiązku informowania laureata o negatywnej weryfikacji zgłoszenia.
Pozdrawiamy,
Organizator
jak widać nie mają zamiaru tłumaczyć, a co ja mam reklamować, nawet nie wiem czego się przyczepić?? Może jakaś głupia pomyłka w wypełnianiu formularza bo tego było dużo ale wypełniałam dokładnie, że wręcz nie wierzę!!! paragon był orayginalny i na 1000% ten nr co mówiła, czekolady kupione w Delikatesach Centrum, na paragonie jak byk MILKA!!!! no kurde co robić??? Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za radę, w takim razie dokupię 2 bileciki dla młodszych dzieci i mam nadzieję, że jakoś się przemycimy Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:(
nieee no toż to strach odsyłać dane bo wciągną w rejestr i dziękuję trzeba w to zaangażować nietypowe towarzystwo dobrze, że inne agencje tego nie praktykują bo byłoby przechlapane!! Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no uśmiać się można -co to konkursowicze potrafią wyczyniać by nie zjeść lizaka?? i to wszystko po co? żeby potem wygrać ich 50!! może ktoś wymyśli przepis na chupa chupsowy syrop na zimowe zapasy Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jakoś nie znajduję już nieaktualne? jestem zainteresowana z tym, że nie tak prosto trafić w odpowiedni turnus:( Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mają czas do któregoś tam listopada, do energylandii przysłali wcześniej z wiadomych powodów, żeby nie zasypało śniegiem
mnie bardziej nękają leżaczki, które już naprawde powinny dojechać!! Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bądź dobrej myśli
no chyba jednak coś zmienili bo:
- pkt.11 reg mówi właśnie o informowaniu potencjanych laureatów i właśnie te smski dostalismy;
-pkt 12 -o informowaniu OSTATECZNYCH LAUREATÓW
-pani to tel. potwierdziła, że laureaci zostaną poinformowani
-co do tej ilości nagród na forum to naprawdę nie wiem co myśleć, bo niektórzy maja po kilka (sama mam 2 nagrody) a wszystkich tylko 43, więc????
niech poślą szybko i rozwieją wątpliwości, bo coraz mniej takich fajnych nagród, mam rację? Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam z nimi inne doświadczenia więc się ogarnę i zadzwonię niech się trzymają reg, bo sami go wymyślili Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pkt.12 "Poinformowanie ostatecznych laureatów, którym została przyznana nagroda nastąpi telefonicznie,drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania laureata".
Wyświetl w wątku >>